Kategoriassa Darkmoon Vale -seikkailut

Nature's Gifts III

19.05.09 (Deus, Jere, Navdi, Lehmuska, Arkhios)

Kuukausia on vierähtänyt, kunnes edesmenneen Lordi Guyrouchen nimen kuulee taas matkalaisen suusta. Vanha nainen, Alkemisti Brazyn kauempaa pohjoisesta, on tullut etsimään vanhaa ystäväänsä. Löydettyään Guyrouchen pelastajat Montusta, hän kertoo mitä itse tietää. Brazyn oli saanut kirjeen Guyrouchelta, missä hän kertoo tehneen läpimurron alkemian saloissa. "Pystyy muuttamaan tavallisen koivun puuta eebenpuuksi!", hehkutti Brazyn. "Se olisi sensaatiomaista! Saataisiin kestävämpiä taloja ja laivoja, jotka kestävät paremmin luonnon voimat! Se ei kaikki olisi enää Synkkäkuun laakson harteilla."

Luonnollisesti Brazyn on halukas saamaan reseptin, jossa kaava kerrotaan. Tässä olisi tietyille tahoille sekin hyöty, että Tukkikonsortiumin monopoli lähenisi loppuaan...

Epilogi

Drixin paettua, myös Pardus aktivoituu. Todisteiden ja todistajien seasta löytyy niin vahvoja viitteitä petoksiin ja kiristyksiin, että varat pankista takavarikoidaan, mutta kuitenkin epäonnisille palautetaan heidän omaisuutensa. Kirje, mikä löytyi kassakaapista, jäi seikkailijaryhmälle:

"Hyvä ystäväni Drix, muistat varmasti minut? Muistat myös, että olit minulle palveluksen velkaa, eikö näin olekin? Nyt tarvitsen sinulta palveluksen. Eräs edesmennyt herra nimeltä Guyrouche kuuleman mukaan piti sinulla talleholvissa jotain salaista, eräs reseptipaperi. Tuo se minulle, niin pääset veloistasi. Ja minun tuskin tarvitsee erikseen kertoa, mitä sinulle käy, jos epäonnistut tai yrität pitää sen itselläsi."
-K

Takaisin Haukkanotkossa Brazyn on todella huolestunut kuullessaan asioiden kulusta. Hän jää toistaiseksi Haukkanotkoon, jos tilanne vaikka vielä muuttuisi. Hän maksaa kuitenkin vaivanpalkkion.

Jälkeenpäinkin Pardus yms. henkilöt vastaavat kysymyksiin kuten tietävät, eli jos jäi jotain epäselvää kuviosta niin kysykää täällä. -Deus

Aarteet ja palkkiot

 • Brazynilta saatua vaivanpalkkaa
  • 2x Potion of Lesser Restoration
  • Potion of Neutralize Poison
  • Potion of Tongues
  • Erämaan Matkaaja - +1 Easy Travel* Leaf Armor Tää ois ASF:n puolesta aika kiva Iacolle...
 • Olfdenin Pardus on kiitollinen kun Haukkanotkosta tuli taas helpotus elämään. Tästä siis boon. (Vänkä nimi)
  • Materialistinen palkkio avusta. Drixin holveista on mistä ottaa, eli 500 gp per naama.
  • Pankkipalatsin jäädessä vailla omistajaa se menisi ensimmäiseksi kaupungille, mutta kaupungilla ei toistaiseksi ole harmainta aavistusta mitä sillä tekisi. He ottavat ehdotuksia vastaan.
 • Grungan nappaamaa
  • Kaksi talvisudenpentua, pidä kivaa

*= Easy Travel on Magic Item Compendiumista oleva armor enhancement. Copypastetus:
"When wearing armor that has this property, you can carry up to a medium load as if it were a light load (ignoring the maximum Dexterity bonus, check penalty, and reduced speed normally incurred by a medium load). These reductions apply only to penalties for the load you carry, not to any reduction in speed caused by the armor itself. In addition, you can walk for up to 10 hours in a day before having to make Constitution checks to avoid taking nonlethal damage."

Araxisilla ei ole mitään intressiä ottaa osaa tuon tavaran jakamiseen, poislukien tuo 500 gp /naama -osuus. Brazyn maksaa hänelle kuitenkin palkan erikseen. Lue: En näe pointtia jakaa satunnaisesti pelattavalle hahmolle mitään tästä perinteisestä "loottista". -Navdi

En huomaa sudenpentuja lootissa, tosin niiden omistuksesta ei taida kiistaa syntyä muutenkaan. Periaatteessa Grunga on kiinnostunut pulloista, mutta nuo ovat sen verran yleishyödyllisiä, että ne voisi laittaa Monttuun säilöön siltä varalta, että joku tarvitsee niitä. -Lehmuska

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped