Pelikerrat

(:toc:)

Peli 1

Aika: 5.11.

Pelaajat:
Deus - Tri. Virtus?
Dronir - Bakri?
itn - Xav?

Tiivistelmä pelitapahtumista

Singh & Tellermanin kokoama tiimi tutkii Extropialaisen infugee-slummin laitonta tietoisuusliikennettä jäljittääkseen tuhoutuneelta Kadonneet Lapset -asemalta radiolähetteenä siirtynyttä henkilöä. Jäljet johtavat asteroidin ulkopinnalla sijaitsevalle rekisteröimättömälle Phasma Albus -antenniasemalle. Pikaisen murtokeikan yhteydessä tiimi kerää neobuddhalaiseen InTouch -hyväntekeväisyysjärjestön suuntaan osoittavia johtolankoja ja Nysa 44 -asteroidi saa gangstereiden taistelubotista uuden kiertolaisen.

Keskustelu

Tähän ekan pelikerran arpomista. Jos ensi viikolla meinataan pelata niin pelataan viikolla, vkonloppu on osalla kiinni.
-Gagarin
Sikäli kun pelipaikkana toimii Gagarinin asunto, sinne on tosi nihkeä tulla autolla. Tietääkö joku ison, ilmaisen parkkipaikan siitä läheltä? Viimeksi kävi säkä kun ulko-oven edestä sai. Arkipäivän ruuhkat tekevät tämän erittäin paljon hankalammaksi.
-Deus
Viikko 43 kosahti lopullisesti force majeuren takia. Yritetään seuraavalle viikolle.
-Gagarin

Laitan tähän myös viikon 45, iterointi jatkukoon
-Gagarin

Ensimmäinen peli sovittiin sähkopostitse torstaiksi 5.11. Pyritään jatkossa pitämään päivämäärien setviminen täällä mekanismissa niin mahdollistetaan vierailevien pelaajien osallistuminen.
-Gagarin

Peli 2

Aika: 17.11.

Pelaajat:
Deus - Tri. Virtus?
Dronir - Bakri?
Santeri - Kibubu

Tiivistelmä pelitapahtumista

Ajojahti Extropiaan laittomasti saapuneen egon perässä jatkuu Cole-kuplan sisäpinnalla sijaitsevaan Extropia Minoriin. Käy ilmi, että takaa-ajettava henkilö on Kadonneet Lapset -habitaatin perustaja Biirma Khaid ja että häntä auttaa samalla asemalla asunut Vera McGawn, jolla ei ole muistoja aseman viime hetkistä. Kaksikko saadaan lopulta kiinni Extropian vesireservaatissa sijaitsevassa hotelli Tritonissa. Pahasti sairas Khaid saadaan neutraloitua ja eristettyä ennen kuin taudinaiheuttaja ehtii leviämään Extropian vesijärjestelmään. Tuntematon ja selvästi äärimmäisen vaarallinen tauti ehtii kuitenkin tartuttamaan McGawnin kortikaalivarmenteineen, ja vain Virtuksen suorittama nopea kirurginen kenttäoperaatio pelastaa Bakrin varmenteen biomorphin tuhoutuessa nopeasti leviävään kuolioon.

Keskustelu

Ehdotan, että pelataan tiistaina 17.11. Ilari ei pääse paikalle opiskelu- ja työkiireiden takia. Jos saadaan kolmanneksi pelaajaksi vieraileva pelaaja niin hyvä, mutta minun puolestani voidaan tarvittaessa pelata myös kahdella.
-Gagarin

Peli 3

Sunnuntai 29. päivä näyttäisi sopivan kaikille paitsi dippatyön syömälle Ilarille. Tilaa siis useammallekin vierailevalle pelaajalle. -Gagarin Iter iter. Lähden 19. päivä reissuun, josta palaan vasta tammikuussa. Olisi jees jos saataisiin ainakin yksi peli kasaan ennen sitä. -Gagarin

Aika:

     6.12. 7.12. 8.12. 9.12. 10.12. 11.12. 12.12. 13.12. 14.12. 15.12. 16.12. 17.12.
Deus   
Dronir      x   x      x       x   x   x   x   x   x
Gagarin  x   x   x          x   x   x   x   x   x   x
itn

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped