Kalastuskerho yleisesti

Tämän verran kalastuskerhon toiminnasta tietää kaikki kadulla, jotka ovat yhtään asiaan huomiota kiinnittäneet.

Kalastuskerhoon kuuluvat Nick Whitman, Sergei Stanislavsky, Thomas Harrison, Lucas Howland ja Henry Mason. Myös Aaron Simmons kuului kalastuskerhoon ennen kuolemaansa, nyttemmin poika Simmonsia yritetään välillä saada mukaan, vaikka usein jääkin sitten tulematta. Kalastuskerho on luonteeltaan miesten arjesta irroittautumista varten. Sinne lähdetään kalastuksen varjolla pääsemään hetkeksi pois kotoa ja arkea karkuun, juomaan viinaa ja puhumaan syvällisiä. Roolijako ja reissujen luonne vakiintui jo Whitmanin, Harrisonin, Stanislavskyn ja Simmonsin toimesta aikanaan, kaikki muut ovat uudempia lisäyksiä porukkaan, jotka ovat enemmän tai vähemmän sopeutuneet.

  • Kalastusreissuista ei puhuta jälkikäteen eikä ulkopuolisille, tästä on vahva yhteisymmärrys
  • Lähes aina reissut suuntautuvat Arkansas-joelle. Nykyisin useammin alajuoksun suuntaan, sillä yläjuoksulle valmistuu suuri pato tekojärvineen
  • Vakiomökki, missä yövytään
  • Saaliiksi tulee muun muassa monneja, möhkäkaloja ja ahvenia. Niillä, joille itse kalastus on SE juttu, himon kohteena ovat bassit, varsinkin isoksi kasvava juovabassi. Perhomiesten mieltä kutkuttaa luonnollisesti taimen.
  • Kaloja on nähty kotonakin, mutta vielä enemmän lienee kuulunut niitä koskevia juttuja.
  • Pelaajat: onko ennätyskalasta "virallista" tietoa, ja kenen hallussa ennätys on?

Ahvenkaloihin kuuluva juovabassi

Kalastuskerholaisille

Näitä asioita tietää vain reissulla mukana olleet, ts. sisältää spoilereita ulkopuolisille ja tästä eteenpäin lukeminen pelaajan omalla vastuulla.

  • Reissulla puhutaan paljon politiikkaa
  • Howland ei juo

Pienet kuvaukset miten hahmo käyttäytyy kalastusreissuilla

Sergei

Sergei ei ole mikään erämiesten kuningas, vähän hapuilee nuotion sytyttämisessä, halon hakkuussa tai soutamisessa ja on rahtusen arkajalka sääolojen ja muiden kanssa, todennäköisesti ensimmäinen, jonka mielestä pitäisi mennä sisään kun alkaa satamaan tai jonka mielestä "onpas se vesi poikkeuksellisen kylmää vuodenaikaan nähden!". Sergei ei kuitenkaan ole valittaja vaan hoitaa oman osuutensa kyllä vuosien saatossa sopeutuneena. Perämoottorin huoltaminen on perinteisesti ollut Sergein heiniä. Kalamiehenä Sergei on kohtuullisen hyvä, kun kärsivällisyys riittää eikä hiljaa oleminen ole ongelma. Sergeillä olisi vahvaa taipumusta välineurheiluun, jos tohtisi laittaa harrastukseen enempää rahaa - hän tyytyykin mukisematta useamman vuoden vanhaan vapaansa eikä uusia uistimiakaan osteta kuin ehkä yksi vuodessa. Humalassa Sergei on sitten semmoinen puhelias innostuja, joka loppuvaiheessa jää kelailemaan jotain hienoa visioita ja yrittää epäkoherentisti selittää kaikille (jotka jaksaa kuunnella) kuinka uskomattoman mahtava joku juttu on. Juttu sinänsä voi olla joku filosofinen kuvio, rakettimoottorin kuorirakenne, kirja, vaihtovirran ja tasavirran mystiset erot tai päivän kalasaalis. Keskustelukumppanina Sergei on hyvä kuuntelemaan ja varsin sivistynyt, mutta ei yritä voittaa keskusteluja tai osoittaa paremmuuttaan.

Asioita jotka näkyy pelissä

  • Sujuva yhteistyö. Kalastuskerhossa on eräoloissa enemmän mukanaolleille syntynyt aika hyvä tiimipeli sen suhteen, että kun hommia hoidetaan niin kullakin on oma roolinsa ja toisia autetaan silleen sanattoman sujuvasti. Bunkkeeriin joutuminen, ainakin jossain kohtaa (ei ehkä heti aluksi, ideoita missä kohtaa?), voi saada käyntiin samanlaisen toimintamoodin vaihtumisen. Tällä tavalla saataisiin se näkymään ulospäin muillekin pelaajille.
  • Whitman on kalastuskerhon ihan alkuperäinen alullepanija, ja se voisi kans näkyä jotenkin? Yleisesti kai Harrison on bunkkerissa se eniten kuviota johtava, mutta olisi hauskaa, jos olisi joku pieni tontti jossa asetelma menisi eri tavalla ilman kaikille ilmiselvää syytä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped