Yölento

Suussa metallinen maku aina kun mua pelottaa.
Rautaa kun tungetaan suuhun niin silloin kai pelätä saa.
Mutta unohdan kaiken joutavan, tyhjänpäiväisen rupattelun.
Saanhan levätä, levätä, levätä, levätä sylissäsi sun.

Jotain kaikesta säilyy, mut kaikesta vain jotain jää.
Eilinen riemu on huominen tuska, mut vain ikävää.
Mutta aikanaan saavun maailmaan, vielä jaloilleni laskeudun.
Ja saan levätä, levätä, levätä, levätä sylissäsi sun.

18.9., aamuyön tunnit, jossain eteläisellä Itämerellä. Kööpenhamina jäi taakse useita tunteja sitten. Jossain laivan käytävillä nuokkuvat ne, jotka ovat liian humalassa nukkuakseen ja liian selviä juodakseen lisää. Vain laivan viimeinen baari, Piper's Bar on enää auki, asiakkaanaan vain niitä jotka eivät nuku. Tähtikirkkaanakin yönä merellä sumu voi nousta nopeasti, ja sumussa moni asia näyttäytyy.. toisin.

Tavatut henkilöt

(C) Dare Talvitie, 2009Ondrej - Milicin hyttitoveri, tsekkiläinen koodari-bilehile

Laurel - Belgialainen opiskelija ja uimaopettaja

Joanna - JJ Knightin vuoden takainen heila sveitsiläisestä laskettelukeskuksesta

Kapteeni - Itämerellä maksujaan keräävän aaveryhmän johtaja

Synopsis

Murr murr, kirjoitin nyt alkua nopeasti, jotta muistaisin mitä pelissä tapahtui. Täydentäkää/korjatkaa/jatkakaa vapaasti, jos mieli tekee --vtakanen 2009-08-31 18:00

Kaikki alkoi Pipers Barista aikaisena aamuna britannian ja ranskan välisellä merialueella. Milic istui nurkassa piirtelemässä, Gerhardin saapuessa tiskille.

Juttu luisti alusta alkaen, ja Ken esitteli bahamalaisen, kuubalaisen ja kiinalaisen petrolin muille. Kiinalainen oli Milicille liikaa.

Seuraavana päivänä käytiin aamiaisella, juteltiin asioista ja Yuri vaikutti tietävän enemmän asioista kuin muut. Ken blokkasi keski-ikäisen ihmisen, jonka aika oli lähellä.

Illan tullen Milic, Gerhard ja Yuri pistäytyivät Kenin Gerhardille vinkkaamissa uimaopettajattarien hyttibileissä. Milic tutustui Laureliin, ja sai jopa tämän sähköpostiosoitteen. Samaan aikaan muut sankarit elivät juhlissa kukin tavallaan.

...

Seuraavana päivänä vuorossa oli laivan tanssiaiset. Melko pian kävi selväksi, ettei kaikki menisi kuin elokuvissa... tai että oikeastaan... kaikki menisi juuri niinkuin elokuvissa.

GerhadtJohn tapasi tanssiaisissa vanhan tuttavansa Joannan. Näiden kahden varastaessa shown, Adriel tanssitti aikaisemmin mainittua keski-ikäistä naista saaden selville, ettei tämä ollut hänen tehtävälistallaan.

Tanssin jälkeen Adriel vetäytyi muiden uniolentojen kanssa samaan pöytään tarkkailemaan tilannetta. Hän kommentoi Lingille olevan sankarikunnian kannalta hyvä, jos nainen, jonka kuolemaa Adriel vartioi, ei kuolisi.

Tässä vaiheessa käytiin lyhyt keskustelu, jonka aikana Yuri paljasti itsensä, ja kertoi tietävänsä enemmänkin asioista.

Pian keskustelu kuitenkin keskeytyi usvan saapuessa tanssiaisiin tuoden aaveet mukanaan.

Aaveet paljastuivat merirosvoiksi, joiden alkuperästä ei ollut kenelläkään mitään tietoa. Ne olisvat tulleet laivalla perimään maksunsa siitä, että laiva sai seilata näillä vesillä.

John ja Lin eivät kuitenkaan suostuneet nielemään ajatusta sellaisenaan - joten tästä seurasi kaikenlaista kalapaliikkia.

...

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped