Jadevaltias

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Jadevaltias on roolipelikampanja, jota voisi myös kesäkampanjaksi kutsua. Tarkoitus on pelailla arki-iltaisin kolmen pelaajan ja pelinjohtajan voimin Paizo Publishingin Jade Regent-seikkailupolkua. Pelaajina ovat monista Saamattomien peleistä tutut Atte, Ismo sekä Miksa. Peliä johtaa Blue_Hill.

Mekanismiin tulee näkyville pelatut pelit, hahmojen taustat sekä vähän tietoa pelimekaanisista valinnoista sekä mahdollisesti tietoja karavaanista, jonka matkaan hahmot jossain vaiheessa päätyvät.

Kampanjan alkutilanne

Matka kohti mystistä Tiania, Lohikäärmekeisarikuntien mannerta, alkaa pienestä Hiekkasärkän kylästä. Kylä on kohdannut erillaisia vaikeuksia lähihistoriassaan mutta niistä on päästy ylitse, Hiekkasärkkä kukoistaa jälleen. Kuitenkin rauha ja harmonia ovat taas uhattuina kun läheisellä suolla elelevät hiidet ovat käyneet rohkeammiksi, on uusien sankarien aika suojella Hiekkasärkkää. Kuitenkin suo kätkee sisäänsä salaisuuden, joka on odottanut löytäjäänsä jo kymmeniä vuosia. Salaisuus, joka tullessaan esille muuttaa usean hiekkasärkkäläisen elämän lopullisesti.

Hahmot

Halla on Koya Mvashtin ottotytär mutta myös Ameikon hyvä ystävä. Nazrak taas on hiekkasärkkäläispariskunnan kasvattama tieniläinen poika, jolla on sisarussuhde Shalelun kanssa. Titos on Ruosteisen Lohikäärmeen nuorin portsari, jolla on myös julkkisihastus työnantajaansa Ameikoon.

Sääntömekaanisesti Halla on savage skald bardi, Nazrak samurai ja Titos ninja. Erityisesti Titoksen kohdalla luokka toimii vain sääntöpohjana, ei suorana ammattina.

Juuri nyt

Kampanja on päättynyt, tarina saatiin onnellisesti loppuun noin 14 kuukauden pelaamisella. Minkaissa on rauha ja oikeamielinen hallitsija istuu Jadeistuimeilla. Kiitokset pelaajille mutta myös lukijoille, toivottavasti viihdyitte. Pelimme kommentteja voi käydä lukemassa täältä Jadevaltias: Kommentit pelistä. Mikäli haluatte keskustella tai kysyä jotain PJ:n tekemistä valmisteluista tai valinnoista, sivupalkin Keskustelu-sivulle voi kirjoitella ja kommentoida peliämme. -Blue_Hill

Pelikerrat

Tyrskyvallin Perintö

Jäätyneiden Varjojen Yö

Nälkäinen Myrsky

Henkien Metsä

Kunnian Vuoksi

Tyhjä Valtaistuin

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped