Koneeseen kadonnutta ei voi takaisin saada.

Jumaluuskompleksi on syksyllä 2018 alkava roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään (vähän houseruleilla höystettyä) Pathinder RPG:tä ja pohjanaan Paizo Publishingin kuusiosaista seikkailupolkua Iron Gods. Seikkailu vie hahmot aina tasolta 1 suunnilleen tasolle 17 saakka.
Kampanjaan osallistuvia pelaajia kehotetaan olemaan lukematta seikkailupolun kirjoja, tai ainakin kertomaan pelinjohtajalle jos näitä kirjoja on lukenut. Sen sijaan Paizon sivuilta ilmaiseksi löytyvä Iron Gods Player's Guide on suorastaan mainio opus lukea ennen peliä!

Kampanjasta olisi toivottavasti tarkoitus tulla mukava, roolipelipainotteinen ja hahmovetoinen. GM ehdottomasti kehottaa pelaajia keskustelemaan pelisessioiden välissä omista fiiliksistään ja siitä mitä kampanja heidän mielestään kaipaa! Pidetään yhdessä hauskaa ja mätetään robotteja turpaan!

Kampanjasta saa halutessaan Pathfinder Society -kronikoita aina kirjan sanktioidun osion päätteeksi. Kronikat ovat tasoille 2-4, 5-7, 8-10, 11-13, 13-15, ja 15-17.

Kampanjan pelinjohtajana toimii Gomis!
Pelaajina mukana Damatris, Loviatar, Mary Leathert, Merle ja Muser!


Luomisen Tulet

Peli 1: 23.10.2018
Peli 2: 7.12.2018
Peli 3?: TBA, tammikuussa 2019

Ruosteherrat

Tukahduttava Torni

Aivonkerääjien Laakso

Pudonneiden Tähtien Palatsi

Jumaluuskompleksi

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped