Kampanjan kuka kukin on.

Aberian Arvanxi: Chelaxialainen mies, Länskruunun pormestari, kokolailla hyödytön ihminen. Taiteiden mesenaatti, nepotisti, alkoholisti ja idiootti. Aatelinen.

Ailyn Ghontasavos: Taldaaninainen, tiennäyttäjä. Lähetti sankarit Asmodeuksen solmuun ja Cheliaxin pirunnyrkin perään. Kiinnostunut Kaivuunkodista.

Amiraali Vourne: Chelaxialainen mies, laivaston komentaja. Ankara ja velvollisuudentuntoinen, lojaali Thrunen huoneelle. Ei pidä Aberian Arvanxista tai hauskanpidosta, mutta on perso sotajutuille.

Arael: Puolhaltiamies, jolla on dramaattisen pitkät korvat. Toivon kilven pomo, Iomedaen pappi.

Calseinica Nymmis: Chelaxialainen nainen, nuori näyttelijänlupaus. Ei järin kokenut tai ihan rehellisesti sanoen hirveän älykäs, mutta valovoimainen. Esiintyi Larazodin kuudessa koitoksessa. Aatelinen. Ihastunut Girumiin ja orastava adrenaliininarkkari.

Chammady Drovenge: Chelaxialainen nainen, Drovengen huoneen perillinen. Kylmäkiskoinen ja arvoituksellinen tyyppi, joka lähti varhain Aberianin kutsuilta.

Crosael Rasdovain: Chelaxialainen nainen, Aberianin lesouksen hovimestari ja palveluskunnan päällikkö. Epäilyttävä tapaus, katosi kesken Aberianin kutsujen ja on jotenkin sekaantunut Sianin soluttautumiseen.

Delour Aulamaxa: Chelaxialainen nainen, ikääntynyt diiva. Kateellinen Calseinicalle tämän nuoruudesta, katkeroitunut maailmaa kohtaan ja hyvää vauhtia alkoholisoitumassa. Aatelinen, arvoltaan varaparonitar.

Eirtein Oberigo: Chelaxialainen mies, Eirteinin huoneen patriarkka. Keräilee juoruja ja henkilökohtaisia salaisuuksia. Kaikkien kaveri.

Janiven Key: Chelaxialainen nainen, Toivon kilven varapäällikkö Araelin alaisuudessa. Hieman epävarma olemus.

Kyttyrä-Millech: Chelaxialainen mies. Robahlin teatterin lavastaja ja tehostemies, eli illusionisti. Kyttyräselkäinen mies, jonka rujon ulkokuoren alle kätkeytyy aidosti ikävä tyyppi.

Palaveen: Hornanpenikka, Erebuksen äpärälasten johtaja ja Asmodeuksen pappi. Luovutettu jokseenkin hedelmättömän kuulustelun jälkeen etsivä Meggretille ja dottarin hoteisiin.

Robahl Nonion: Chelaxialainen mies. Äkkipikainen teatteriohjaaja, joka menetti makunsa teatru mortrescun ohjaamiseen.

Sascar Tilernos: Chelaxialainen nainen, Tilernoksen huonetta. Rappioalkoholisti.

Shanwen Shanwen: Chelaxialainen mies, Piinapenkin veljeskunnan armiger, Asmodeuksen pappi. Viimeksi nähty kelteisillään ja köysissä kadulle heitettynä, Toivon miekan symboli kankussaan. Teillä on semmoinen kutina perseessä, että hänestä tullaan vielä kuulemaan. Nemesis Score: 3

Sian: KIA Hornanvesa. Jonkinlainen palkkatappaja, varjotanssija. Oli Asmodeuksen solmussa toistaiseksi tuntemattomalla tehtävällä, johon Crosael Rasdovain saattaa olla sekaantunut. Soluttautui Aberianin lesouksen palveluskuntaan, luultavasti hovimestarin avustuksella.

Thesing Umbrero Ulvauno: Chelaxialainen mies, näyttelijä ja häkellyttävä diiva. Narsisti, sosiopaatti tai molempia. Katkera siitä, että sankarit selvisivät Larazodin kuuden koitoksen esityksestä elossa. Aatelinen. Nemesis Score: 1

Tiador Meggret: Chelaxialainen mies, vahvan keski-ikäinen ja kaikkeen kyllästynyt dottarin etsivä, joka oli vastuussa Erebuksen äpärälasten tutkimuksesta. Polttaa ketjussa halpaa tupakkaa ja luultavasti juo työajalla. Kukaan ei välitä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped