Kategoriassa Lhazaar -seikkailut


Joskus voi käydä myös näin.

Otsikko

Su 20.6. (Deus, Emmi, PKJedi, Sneekeri, xJx)

Vaitelias, arpeutunut kasvitieteen professori Sharnista saapuu Kotkankuurmaan tutkijaryhmänsä kanssa ja etsii palkkasotureita matkaamaan kanssaan ylös jokea saaren tutkimattomiin sisäosiin etsimään harvinaista orkideaa.

Epilogi

Se mikään professori ollut, vaan karrnathilainen agentti, joka oli lähetetty etsimään parikymmentä vuotta metsässä piileskellyttä sotilasyksikköä, joka oli lähetetty tekemään jotakin tosi tähdellistä Yhdeksän lahden saaren sisäosiin. Ylilentänyt ilma-alus oli havainnut merkkejä pienestä asutuksesta alueella ja tieto oli kantautunut mantereelle asti. Joukoista oli odotetusti elossa enää kahdeksan sotataottua, joita johti ns. "Eversti".

Huolimatta seikkailijoiden ristiriitaisista näkemyksistä asiasta, taotut rusikoitiin lunastuskuntoon ja ruumiit lastattiin karrnathilaisten alukseen.

Aarteet ja palkkiot

  • 220 gp per nuppi, palkkiona töistä, plus vaarallisen työn lisä, plus seikkailijoiden vaitiolo tapahtumista
  • +1 longsword, Everstiltä
  • 6 kpl masterwork longswordeja, muilta taotuilta

Kommentit

Itse olen vetänyt Heart of Darknessin/Apocalypse Now!:n roolipelissä jo kolme kertaa: Runequestilla, Reconilla ja Vampire: The Dark Agesillä. Jere muistanee Transylvania-version. ;) -Navdi
Kek. Tää tais olla eka Pimeyden sydän -seikkailuni. Yllättävän kauan meni ennen kuin tähänkin päästiin. Kuppasin River into Darknessista laivan kartan ja pari muuta elementtiä joistain LG-skenuista kuten River to a Sea of Choices. -NiTessine

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped