Impi, emo, akka 1: Kaviometsä

Log

Dror Inbarinpojan muistikirjasta, Rouvan vuonna 4713. Iobaria, lähellä Vurniria

Oon päättäny muutaki kuin että en enää kirjoita n-o-i-t-a. Mä en tahdo enää palata tältä matkalta enää Taldorii. Ei siellä oo mitää nyt kun velikin meni. Emmä varmaan Viidelle Kuninkaallekaan haluu jos joku kysyy niin sen takia ett oon varmaa aika muuttunu mies sit kun tää nuitamuijan hommeli on hoidos.

Emmä oikeest usko että oon hengissäkää. En oo nii tyhmä ainakaan musta.

Tapettii joku kolme kertaa kymmene jotunia kun tää mökki heitti meiät Iobariaan. Vitun inhoi otuksii. Joku äiä päivitteli mulle näistä vihajutuista kerran ku oltiin veljen kaa Mahetossa. Ei se vaan tajunnu mite tärkee juttu tää on kun oot kääpiö. Emmä tiedä mitää päänsisäisist jutuist muute kuin omistani ja en oikein niistkää mut kyl kaikki tietää et me ollaan paljo varmempii niinku arjes jos on jotain inhottavaa mitä mätkii oottaas rajaseudul. Ja noil jättiläisil ei oo ees mitää kulttuurii vaan ne asuu jossai lumimajois ja kuvittelee olevans jotai kihoi. No niit kuoli kumminkin ihan tarpeeks.

Nyt kohtsillää ollaan menos Vurniriin jos ny kirjotin sen oikeinn se o näiden mieshevosten pääpaikka tääl. Mä lahjoiti mun zweihänderin noiden heimopäämiehelle. Mieshevoselle nii. Jos Brungi ois tääl ni vois varmaa sopii jotai turkiskauppahommia tai ainaki palkkasoturijuttuu mut emmä tiedä mä annoi sen aseen lähinnä siks kun en osaa ees kieltä ja se jätkä näytti et se tajuais vaihtokaupa päälle.

Nii se viel et tää Jobaria on iha kusisen vaarallinen paikka. Joku vitun traakki asuu pohjoisessa ja on nii iso että noi mieshevoset kusee alleen ja mun päälle miks ne ees on noi korkeita voi hitto mut siis ne ottaa kaviot allee kun ne kuulee siitä. Mä voisi käydä kattoos sitä kun tää Jobarin juttu alkaa olla ohi.

Taian jättää tän tähä ku kirjotan sekoi. Emmä ees piä traakeista vaik osaanki puhaltaa tulta ihan yhtäkkiä. Semmosia.

Päivämäärät

Erastuksen 18.-20. päivä, 4713.

Kohdatut

Moc, Rozum ja Tryva Kolme haasteenvartijaa.

Gelglastin peto Pahinta palvikinkkua ikinä.

Noidantyttären painajainen Ahdistunut kuvajainen.

Ratibor Uljas Tyhmän jääräpäinen kielimuurin takaa pataan vetänyt.

Erdija Rashalkaheimon tiedustelijaneito. Lähti saatille.

Korak Kaag Rashalkaheimoihin kuuluvan Voaldynin klaanin johtaja. Vaikuttava ilmestys. Drorille varmaankin palveluksen velkaa.

Dartrus Bengelion Väistettiin.

Huhutut

Artrosan vartija Tarkempia tietoja ei valitettavasti saatavilla.

Sjohvor Pohjoisen suuri lohikäärme. Välttämistä suositeltu.

Louhenhampaan klaanit Sjohvorin kanssa liittoutuneita jättiläisklaaneja. Sijaitsevat jossain luoteessa.

Loot

- Mocin amuletti (riimu "lohikäärme"; toimii kuin brooch of shielding), ymmärsin
- Rozumin amuletti (riimu tunnistamatta; toimii kuin aegis of recovery) et
- Tryvan amuletti (riimu "Artrosa"; toimii kuin chime of opening, 8 latinkia) säästetään
- icelink chainmail, +1 heavy steel shield, +1 battleaxe -drorin viemää, boots of the winter jarl, mwk composite longbow (+4 Str), 20 nuolta -säästöön, kultainen kaulakoru (arvo 500 gp)

Tulin toisiin aatoksiin kun näin bootsien hinnan ja heitän mukaan wanhan jouseni ja jetiviitan niin 2677 gp per pää tästä sessiosta.

Nyt on edelliset sessiot taas räknätty niin Loputtomasta Metsästä kentaurikaupunkiin asti on tippunut 4487 gp/naama Tollahan saa jo stattiesineen tai +2 cloakin!

Simmottis. Lisään Maailma-osastoon vähän infoa Vurnirnista. Ens kerralla leveloidaan session alkupäässä (ei kuitenkaan vielä tässä välissä) joten miettikää levutuksenne valmiiksi.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped