Kahlittu Maja 2: Kalaleiri ja Ulvojaiset

logia

Dror Inbarinpojan muistikirjasta, Rouvan vuonna 471xx. Irrisen, kirottu Lumikruunu

Oon päättäny että en kiriota enää sanaa n-o-i-t-a. Pelottaa.

Nii emmää tiedä mitä aatella noista muista vieläkään. Kattokaa nyt joku tota Eloiseakin. Me käveltiin tänne susistadiin kuin jotkut paikalliset ja sit se vielä flirttas vartiovuoros olleel valtavalle ulfeeninaisel. Voi veljet.

No onpas ikävä taas.

Me tosiaan saavuttiin Lumikruunuun. Täällä nuidat leikkijää lyö joo-o. Mun tarttenee kysyy joltain tästä taikajutusta jota oon alkanu plöräyttää esiin aina kun on jännäkakka. Ei viitti ressaa noi nuita muita. En oikeesti osaa sanoa että mitä tapahtuu. Niskaa pistelee ja sit kädet venyy vimmatusti. Sattuu ja ei satu. Mä oon saanu tällä matkalla niin monta kertaa turpaan että voi oll sekin.

Nii Lumikruunu. Voi että paskat. Oon ootellu että opas, en viitti kirjoittaa tähän sen nimee jos joku kopeloi taskut, sopii noista kalakärryn sammista ja matikoista ja kirjoitan lämpimiksein. Lämpimäksein kai. En oo varma että mitä seuraavaksi tapahtuu mut joka nurkan takaa näkyy ihmisii ja maahisii pää kumaras. Mä en oo isommi vakuuttu että nää paikalliset peikot ois vaarallisia ja mä tapettiin yksi lumihukka tuol metässä niin nekin voi voittaa ni mä aattelen että ei olle kovi vaarassa tääl. Portilla puhuttii jotain jostain konstrukteista, hitto mikä sana, mut toivottavast ei näy. Nuitia ja struktei mä pelkään.

Nii joo taas on varmaan lounaaks hirveä kalaa ja keksei. Oispa kaljaa.

Päivämäärät

Erastuksen 12.-15. päivä, 4713.

Kohdatut

Zzababa Toinen quickling-pirulaisista. Kuoli onneksi paljon nopeammin.

Garen Perheensä luokse palautettu fauniteini.

Marcian Enarxion & thugs Taldorista karkotettu pikkuaatelinen, joka yritti hyödyntää Lumikruunun vallitsevaa tilannetta, ja ogre- sekä ihmisthuginsa.

Ringeirr Malenkov Ikäistään vanhemman oloinen karski salakuljettaja. Särkynyt sydän silti täyttä kultaa. Auttoi sankareitamme livahtamaan Ulvojaisiin.

Greta Vaikuttava ilmestys greataxeineen.

peilimies Noitien rakentama vartiomies. Joukkio joutui tuhoamaan, tapahtuneen implikaatiot toistaiseksi tuntemattomat.

Huhutut ja viitatut

Kuningatar Elvanna, Baba Yagan Neljästoista Tytär Irrisenin hallitsijatar viimeisen vuosisadan. Ilmeisen haluton luopumaan kruunustaan. Tällä hetkellä teillä tietymättömillä.

Prinsessa Cassisoche Elvanna Kuningatar Elvannan vanhin tytär. Hallitsee tällä hetkellä Lumikruunua äitinsä poissaollessa.

Solveig Ayrdahl Ringeirrin kontakti Kesänpaluun Sanansaattajissa.

Mortin Taitava väärentäjä, joka elää erakkona talossaan Ulvojaisissa.

Loot

- 500 gp arvosta sekalaisia helyjä ja kolikoita, ushanka of the northlands
- 3x +1 arrow, 3x +2 arrow DROR!, frost-forged chain shirt JAIRESS, mwk cold iron battleaxe DROR 2 the sequel!!, nahkapussi jossa kaksi safiiria (50 gp/kpl) ja 20 gp
- 4x seuraava setti: ogre hook, mwk studded leather, dagger, 20 gp
- 2x large ogre hook
- +1 studded leather, +1 rapier, dagger, mwk crossbow, 10 boltia, ring of protection +1, cold-weather outfit, mwk thieves' tools, 50 gp arvoinen kultainen kaulaketju, 17 gp
- wand of spider climb (17 chargea), neljä leikkaamatonta rubiinia (50 gp/kpl), 179 gp, hopeapeili jonka kahva esittää syleileviä rakastavaisia (100 gp)
- peilimiehen longsword ja neljä tikaria, tarkemmin tutkimatta

kaikki paitsi cold-forged, ushanka ja wand: 881/pää(sisältää drorin tarpeettomia rojuja, ei sisällä spiegelmenschin tavaroita)

Lisäkommentit

Irstailu jatkukoon.

Dror otti pataan niin kovaa. Onneksi Drorilla on deathwish. -mus\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped