Kahlittu Maja 4: Päättymätön metsä

Logi

Ote Boriksen päiväkirjasta, Rohkarin loitsukirjan kääntöpuolelta. Tämä on sotkeentunut ja epäselvästi kirjoitettu, ihan kuin joku olisi kirjoittanut pimeässä ja sotkenut tekstiä kämmenellään.

Minä päätin vihdoin kertoa salaisuuteni, minä päätin kertoa Eloiselle, koska hän näytti meille että hänelläkin on salaisuus jota hän on kantanut mukanaan. Joten minä halusin kertoa hänelle, näyttää hänelle että meillä on samanlaisia ongelmia. Että voisimme... Antaa tukea toisillemme, tai jotain muuta yhtä typerää. Mutta kaikki meni ihan pieleen. Olin kuvitellut sen paljon hienommaksi tilanteeksi, kun menin yöllä hänen luokseen ja näytin hänelle mikä minä oikein olen. Mutta en tiennytkään mitä sanoa. Ja sitten hän ei sanonutkaan ensin mitään, ja lopulta tuntui vain siltä että olin loukannut häntä. Ja sitten, SITTEN, kaikkien muiden piti olla nukkumassa, mutta he eivät olleetkaan, ja he vain huutelivat että haluavat nukkua ja tämä voi odottaa.

Eivätkö he tajua miten vaikeaa tämä on minulle? Miten kauan olen kantanut tätä salaisuutta sisälläni? Miten kamalaa minulle on lopulta jakaa jokin tällainen asia muiden kanssa?

Ja nyt he kaikki tietävät ja varmastikin vain vitsailevat minulle aamulla.

Ei olisi pitänyt sanoa mitään.

Ehkä Eloise on oikeassa, että tämä oli ihan väärä aika. Mutta silti!

Minä en varmasti puhu muille yhtään mitään aamulla. En yhtään mitään. Antaa heidän vaikka kuvitella että se oli unta tai jotain. Ihan sama. Aamulla lähdetään Loputtomaan Metsään. Toivottavasti kukaan ei edes muista tätä enää silloin.

Päivämäärät

Erastuksen 16.-17. päivä, 4713.

Kohdatut

Ahmija The other flavor of dragon. Veti Drorin välipalaksi ja otti sitten ns. pataan.

Bella Belvorica Solveigin lehmä ojassa.

Logrivich Crit happens.

Auraenos ja Ravathiel Kaksi aamunsoittajaa metsässä. Jälkimmäinen aiheutti sankareille jopa ongelmia.

Huhutut ja viitatut

Loot

- cauldron of brewing, säästettiin
- lapsille vähän liian pelottava kirja (Juonimetsän labyrintti), 300 gp arvoinen
- lohikäärmeen kätkö (tienestit laskettu session aikana): +1 heavy wooden shield -matten, adamantine warhammer -dror, serpentine owl figurine of wondrous power säästetään, luinen käärökotelo (sisältää scroll of blink, scroll of scorching ray, scroll of see invisibility) -dror, wand of silent image (12 laakia), wand of true strike (5 laakia), kultainen suitsukeastia jossa Desnan pyhän symbolin muotoinen platinapakotus (arvo 500 gp), viisi turmaliinia (50 gp kpl), 24 pp, 628 gp, 1905 sp, 7326 cp
- kymmenen valtavaa helmeä (arvo 400 gp kpl)
- lukittu pieni arkku (löytyi metsästä vankkureista)
- amulet of natural armor +1
- bracers of armor +2, sääst.

Summa; siis ilman lohhariaarretta, 1060 gp/pää

Lisäkommentit

Loggis oli vähän antiklimaattinen mutta torni muuten ihan mainio dunsku. Toivottavasti meidän tuuri säilyy! Dror tosiaan vei noi kääröt mutta jos ne olikin jos laskettu mukaan session aikana niin infotkaa!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped