Kolmas pelikerta

Sunnuntaina 26.04. klo 12-21.

Osoitteenahan tosiaan Castreninkatu 5 B 40, käynti Neljännen Linjan puolelta (Linjaa ylös ja viimeinen ajoportti vasemmalla). Sadan metrin päässä on sunnuntaisin auki oleva Alepa. Toukon tavoittaa puhelimella numerosta 040-7788818.

Pelikerran teema ja erikoissäännöt

Ehdotuksia otetaan vastaan. Itse pärjään ihan hyvin tavallisilla 1v1 peleillä, mutta jos halukkuutta erikoisuuksiin löytyy mikä jottei. Ehdotuksia? -Touko 2009-04-22 13:22

Mulle sopii, että pelataan pääosin 1vs1 -pelejä, joskin ihan mieluusti vois vaikka 1-2 jonkinmoista moninpeliäkin vetästä. Siinä saa myös helposti eritasoisia bändejä samaan matsiin ja lisäksi useampi peluri mahtuu pelaamaan isolle pöydälle. Aikaa mennee ehkä vähän enemmän, joskin tais viimeksi siinä isolla pöydällä kaksi ekaa matsia aika pitkiä olla. Luulisin, että keskimäärin näin tulee vähemmän odotteluaikaa per peluri. -Jaakko

Kampanjan pelien periaatteita
Samaa vastustajaa vastaan ei pelata kahta peräkkäistä kaksinpeliä, ja jos viimeistä edeltävässä pelissä on tullut vastaan sama vastus, pyritään vaihtamaan vastus, elleivät molemmat pelaajat halua revanssia.

Vähiten pelanneet haastavat ainakin pelikerran ensimmäiset pelit, ja seuraavaksi haasto-oikeus on (ensimmäisissä peleissä) pienemmillä ratingeilla. Toissijaisten warbandien aloitus on hyvä idea jo useita pelejä edellä oleville.

Pelien tulokset

  • Toukon Skavenit (253) vs Tuukan Witch Hunterit (151) - Defend the Find: Skavenit rynnivät taloon varsin nopeassa ja vähätappioisessa pelissä. Molemmat käyttivät kertaalleen (un)Holy Relicciä, mutta varsinaisia rout testejä ei nähty.
  • Samulin Undeadit (195) vs Kenin Undeadit (147) - Street Fight: Voittoisa vampyyri ampui warlockin hengiltä. Samat voittoisat undeadit pääsivät vielä chargeamaan ensin ja ottivat viidellä kritillä pajatson tyhjäksi. Tässä vaiheessa nuoremmat epäkuolleet päättivät vetäytyä nuolemaan haavojaan. Warlock ja ghouli-hero pääsivät hengestään.
  • Eliaksen Sisterit (133) vs Jaakon Undeadit (103) - Lost Prince: Prinssi vaelteli keskellä kenttää, kunnes susi syöksähti piilostaan esiin ja necromancerin taian avulla häipyi paikalta. Veretön taistelu.
  • Toukon Skavenit (272) vs Samulin Undeadit (224) - Chance Encounter: Tuttu kuvio rottia vastaan. Epikset ottivat tuhdisti tukkaan, mutta rotat päättivät paeta heti ensimmäisen routin kohdalla. Kivet menivät enimmäkseen rotille, mutta episten maine vain kasvaa.
  • Tuukan Witch Hunterit (203) vs Jaakon Middenheimerit (180) - Defend the Find keittiönpöydällä: Witch Hunterien ampuminen haltiatutkan avulla oli liikaa ja ilman johtajaansa pelanneiden middenheimiläisten väkeä väheni tasaiseen tahtiin. Toinen routtitesti ja palkkasoturit päättivät kerätä kamansa. Noidanmetsästäjät olivat selvinneet omasta ensimmäisestään holy relicillä ja olivat tapoissa selvästi edellä.
  • Eliaksen Sisterit (??) vs Villen Reiklanderit (??) - Frenzied Mob: Kuollut Augur ja pari vammautunutta heroa seurauksena tästä pelistä. Kenttä vahvasti ampumismyönteinen ja siis Reiklandereille edullinen.
  • Epäilisin että joitakin pelejä puuttuu listasta. Touko 2009-04-27 00:53
    Epäilen samaa, ainakin yksi. Mitä pelattiin mun jälkeen keittiönpöydällä, ennen haltiatutkapeliä? Entä haltiatutkan jälkeen? -Samuli 2009-04-27 09:14
  • Moninpeli: Toukon Skavenit (272) ja Tuukka R:n Witch Hunterit (276) vs Kenin Undead (89), Jaakon Undead (117) & Middenheim (222) ja Villen Reikland (~130). Skenaariona oli paikan päällä kehitelty skenaario 200cm x 120cm pöydälle, ja peliä ja skenaariota raportoidaan johonkin joskus myöhemmin. Peliä pelattiin 7 kierrosta, minkä jälkeen kello oli paljon ja peli jätettiin kesken ratkaisemattomana. Tässäkin ajassa oltiin ehditty kähistellä kaikki bändit routtiheitoille.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped