Testi

Aamulla palasimme Suurmausoleumille niinkuin olimme Ptemenibille luvanneet. Hän otti meidät hieman hätääntynesti vastaan ja pyysi apuamme riidan sovittelemisessa. Ylipapitar Septi ja Ääntenkomentaja Nath olivat riidelleet kovaäänisesti jo pidempään. Riita koski Psychopomppien käyttämistä tämän epäkuolleiden uudelleen nousemisen estämiseksi. Septin mielestä Psychopomppien käyttämisestä tulisi liikaa siviiliuhreja, kun sitten taas Nath on sitä mieltä, että meillä ei ole enää varaa yrittää mitään heikompaa yritystä.

Tiimi oli yksimielin Septin kannalla ja saimmekin Nathin suostuteltua testiin. Hänen Psychopompinsa vastaan meidän ryhmämme, jos me voittaisimme Nath ehkä ymmärtäisi, että Watissa olevat sankareista on hyötyä tämän ylösnousemuksen hajottamiseen. Ikävä kyllä hävisimme testitaistelun ja tämän takia Septinkin oli hyväksyttävä Nathin aikomus käyttää Psychopomppeja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Ennimmäkseen onnistunut väärin kiinni otetun orjan pelastus

Thuvialainen nainen löysi meidät kadulla ja pyysi, että auttaisimme hänen tiimiläisensä pelastamisessa. Hän kertoi meille, että huppupäiset miehet olivat hyökkäneet heidän kimppuunsa ja kertoi, että hyökkääjillä oli jonkinlainen logo. Mihail yhdisti logon Kultaisen viisauden taloon, jolla on Watissakin orjamyynnin talo. Suostuimme auttamaan häntä.

Lähdimme kohti taloa esittäytyneen ostajiksi. Orjakauppias oli varsinainen sika syömätavoiltaan ja päätinkin hieman katsella paikkoja vapaamminen. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ihan niin hyvin kuin kuvittelin vaan, muut tiimistäni meinattiin ottaa kiinni, kun minä kuljin heidän vierellään näkymättömänä. Saimme kuitenkin pienen joukun taltutettua, mutta en ajatellut tätä asiaa ihan loppuun asti, jolloin emme saaneet pelastettua kaikkia orjia, mutta tämän thuvialaisen naisen tiimin johtajan kuitenkin. Minun pitää selkästi ajatella nämä asiat vähän pidemmälle.

Suurmausoleumissa

Suurmausoleumissa meille kerrotaan, että tämän ylösnousemuksen syy löytyy varmasti necroboliksesta ja meillä on muutama mahdollinen johtolanka, jota kautta voisimme yrittää taltuttaa tämän, ennen kuin se yltyy taas lisää. Nathin mielestä ylösnousemuksen syynä on Amuseht-kultti - he ovat ateistisia Lamioita. Xotl-klaanin johtajalta Avattuharmonia voisi saada jotain tietoa asiasta. Ptemenib kertoo meille, että sataman kautta on mahdollista päästä necrobolikseen salatunneleita pitkin. Septi selittää meille vielä, että kun necrobolis suljettiin, piilotettiin sinne kompasseja huomaamaan necromantisia auroja. Näiden avulla voitaisiin kolmiomitata suuria necromantisia lähteitä.


Tärkeitä Henkilöitä

  • Nakht Shepses, Pharasman sotilaallisen siiven eli Spiraalin Äänien komentaja
  • Jaffa Alik al Bahra, keleshiläinen Jaffa, Kultaisen Viisauden Huoneen edustaja Watissa
  • Umbatu, mwangilais soturi, Kultaisen Viisauden Huoneen vartijoiden komentaja Watissa

Rahat ennen loottia: 12274,37gp

Loot

  • +1 falchion 1187 gp 1068,3gp
  • amulet of natural armor +1 (1000 gp) - lähetetty societylle
  • belt of giant strength +2 (2000 gp) - Wyatt
  • ring of protection +1 (1000 gp) - Nebtefau
  • mistmail - Mihail
  • lesser ectoplasmic metamagic rod (1500 gp) - Mihail

Rahat: 13342,67gp

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped