Pathfinder Society -hahmot, pelaaja: Hesmah (6965-7)

Regron Ironhill UNDER WORK


Chaotic Neutral Dwarf Cleric of Brigh(Forgemaster) 1
Experience: 3
Prestige/Fame: 0/6
Faction: Shadow Lodge
Deity: Brigh
Favored Class: Gunslinger


Hit Points: 20
Initiative: +7
Speed: 20ft
Armor Class: 19 (+4 Dex, +4 Armor, +1 Shield), touch 14, flat-footed 15
Saves:1 Fort +6, Ref +6, Will +5
BAB/CM:
Attack (melee):Dwarven Waraxe +2 (1d10+1) or Spiked Gauntlet +2 (1d4+1)
Attack (ranged):Masterwork Battered Musket "Doctor" +6 (1d12), 40ft increment, Misfire 1-2


Abilities: Str 16, Dex 12, Con 16, Int 12, Wis 16, Cha 5
Feats:
Traits: Heirloom Weapon (Dwarven Longhammer), Reactionary
Skills /ACP -1:
Languages: Taldan, Dwarven


Grit and deeds: Steady Aim, Deadeye, Quick Clear


Judgment: +1 to one of Damage/Hit/AC/Saves/DR/Fast Healing or E.Resist 2 or After ranged hits, move action to bluff/hide


Spells

Orisons: Create Water, Guidance, Detect Poison, Detect Magic
1st Level: Litany of Sloth, Expeditious Retreat

Special Abilities and such: Rock Stepper, Hardy, Hatred, Greed, Defensive Training, Stability, Dark Vision 60, Stern Gaze, Conversion Inquisition, Hide Tracks


Equipment: [43/86/130] Tohtori (9.0), Masterwork Chain Shirt (25.0), Masterwork Buckler (5.0), 30 doses of Blackpowder, 20 Firearm bullets, 20 Alchemical cardridges (paper), 10 Adamantine Bullets, 10 Silver Bullets, 10 Cold-Iron Bullets, Backpack (2.0), Clothing: Arsonists, Weapon Cord, Powder Horn (1.0), Spiked Gauntlet (1.0), Handful of insectbane candles, Spring Loaded Wrist Sheath (1.0)
Donkey "Bastard": Pack Saddle, Candle Helmet, Extra candles, Crowbar, Bottles of Dwarven Stout, 3 flasks of oil, Waterproof Sack, Shovel, Cold Weather Outfit, Waterskin, Rations, Flint And Steel, 2x Alchemist's Fire, "Wayfinder": Wooden box with a compass glued to it, Ladder, Dwarven Waraxe
Magic items: Cracked Dusty Rose Prism Ioun Stone, Happy stick [50], Wand of True Strike [50]W


1 +3 against Spells, Spell-like abilities and poison


Regron on laiska tyhmä ja läski kääpiö. Useita kymmeniä vuosia hän on ollut toimeettomana, ja tehnyt sen verran väliaikaisia töitä voidakseen vain ryypätä ja ylensyödä. Hänellä ei ollut kiinnostusta mihinkään, kunnes eräänä oluenhuuruisena iltana näki ensimmäistä kertaa musketin. Iso pamahdus; kaaosta, verta, kuolemaa.

Ryhdyttyään muskettie heiluttelevaksi palkkasoturiksi hän tajusi tarvitsevansa muitakin avukseen. Ampuminen häneltä luonnostui, mutta ajattelupuoli tuotti hankaluuksia. Hän päätyi Cayden Caileanin temppeliin, ihmisjumalan, joka sopii hänelle kuin nyrkki silmään. Vapautta ja alkoholia, täydellistä!

Hän kuitenkin pian päätyi ongelmiin lyhyen pinnansa, ylenjuonnin ja tyhmyydensä vuoksi. Vaikka hän on yhä harras Cayden Caileanin palvoja, hän ei ole tekemisissä muun papiston kanssa, etenkään Absalomissa.

Kuultuaan poluttajajärjestöstä hän tajusi että hänen tulevaisuus olisi siellä. Mahdollisuus ampua erilaisia otuksia ympäri maailmaa, aina kolleegoja auttamassa ja hyvä ammattijärjestö pitämässä puolia. Hän meni koulutukseen, josta selvisi tuurilla ja tahdonvoimalla. Vaikka onkin tyhmä kuin saapas, hän osaa noudattaa ohjeita ja ampua vihollisia. Kyllä poluttajajärjestöllä jotain käyttöä hänelle on.


Pelatut Modulet:


Regronin viimeistelevät lokit:

Air Elemental
Hobgoblin
2x Human Warriors

krääsäostoksiin: 8+5+10+1+1

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped