NR / GMAtlanta

Atlanta

Natanielin kontaktit

Chemical Ed

Human male drug dealer
Slavin vanha lukiokaveri, joka siirtyi jo lukioaikana huumebusinekseen. Slav ja Ed tekivät pienimuotoista huumekauppaa koko lukioajan. Slav ja Ed olivat kavereita, jotka hengasivat samoissa bileissä ja porukoissa. Kun Slav joutui vankilaan hän ymmärrettävästi enää juurikaan nähnyt Ediä. Vapautumisen jälkeen Slav ja Ed hengasivat jälleen yhdessä. Aika jäi kuitenkin vähäiseksi, sillä Slaville tuli kiire pois Atlanttasta...

Tanya Mendelton

Elf female artist
Natanielin lukioaikainen tyttöystävä, joka rakastui komeaan nuoreen haltijapoikaan, joka oli juuri sopivalla tavalla kapinallinen sekä vaarallinen. Tanyalle tuli kuitenkin järkytyksenä kun Slav pidätettiin avunannosta murhaan ja lähettiin vankilaan 10 vuoden tuomiolla. Tanyasta tuli taidekoulun jälkeen menestyvä taiteilija, jonka teoksia myydään kohtuullisella intensiteetillä. Hän ei kuitenkaan koskaan ole päässyt kunnolla ylitse Natanielista, joka on nykyään enemmän Slav kuin Nataniel.

Rakastunut Slaviin epätoivoisella rasittavalla tavalla. Slav on hieman kiusaantunut.

Redtrace

Human female infobroker
Noin 35-vuotias nainen, joka toimi aikanaan Atlantan poliisissa kunnes joutui eromaan, ja ryhtyi sitten palkkionmetsästäjäksi. Haavoituttuaan pahasti hän ryhtyi myymään tietoa muille ihmismetsästäjille. Tehnyt lukuisia kertoja businessta Slavin kanssa.

Pitää Slavia vaarallisena, mutta hyvin maksavana asiakkaana Slav arvostaa kovaa mimmiä

Yakov Tsert

Troll male Vor
Vorin luutnantti, joka pitää Atlantassa pientä toimistoa. Vor pitää yhteyshenkilöä paikalla huolehtimassa reitistä Miamiin. Yakovilla on pari palkattua goonia ja muutamia työntekijöitä. Slav tuntee Yakovin kohtuu hyvin ja on toiminut tämän yhteyshenkilönä Saltaireihin päin.

Välit ovat kohteliaan ystävälliset eivätkä oikein voi siitä muuttua.

Tempestin kontaktit

Leaf

Elf female hitman
Tempestille ammattimielessä tuttu tyyppi. Yksi niistä Saltairien perheen ystävistä, joka on luottojannuja kuten Tempest, mutta ei halua sukuun suoraan. Leaf on tappaja, murtomies ja henkivartija, joka on erikoistunut notkeuteen ja huomaamattomuuteen. Hyvä hiipijä. Tekee ilmeisesti myös varjoissa keikkaa. Ei puhu itsestään mitään pinnallisia mielipiteitä lukuunottamatta, mutta ilmeisesti pitää ennen kaikkea klassisesta musiikista, runoudesta ja kaunokirjallisuudesta.

Välit Tempestiin ammattimaiset. Varsinaista ystävyyssuhdetta ei ole syntynyt, mutta molemminpuoleinen kunnioitus toista kohtaan on vahva, ja sen vuoksi vaivaa toisen eteen ollaan valmiita näkemään.

Rook

Human male security expert
Turvallisuusekspertti, joka tietää miten ympäristöstä sekä netistä tehdään turvallinen. Lievästi paranoidi sen vuoksi, sillä harvasta paikasta saa oikeasti turvallisen, eikä omaa juuri huumorintajua turvallisuuskysymysten suhteen. Ollut aiemmin töissä Ares Securityllä, mutta vaihtanut privapuolelle vajaa kolmikymppisenä liksan ollessa niin paljon parempaa. Kookas mies, joka pitää neuroottisesti huolta fyysisestä kunnostaan, mutta on hivenen kömpelö ja ihan liian hidas ollakseen pätevä muutoin kuin konsulttina. Lievä seksiaddiktio. Välit Tempestiin kohtuuhyvät. Yksi Saltairien vakituisista ulkopuolisista konsulteista, ja Tempestin hyvä sparraus- ja treenikaveri (huolimatta siitä, että Tempest on merkittävästi nopeampi.)

White Noise

Human male biker Tempest törmää White Noiseen aina välillä, sillä molemmat diggaavat MMA-matsaamisesta sekä muskeliautoista ihan kybällä. White Noise on spiidiaddiktoitunut motoristijengiläinen, jolla on go-gangeriksikin melkoinen moottoriturpa, ja tähän jatkuvaan poskensoittoon ja paskanpuhumiseen Tempestillä menee väistämättä jossain vaiheessa hermot. Tempest onkin ottanut White Noisen kanssa useammankin kerran yhteen - siinä missä Tempest on iso ja vahva, White Noise on liukas luikku, joka jakaa monta pientä nyrkiniskua siinä missä Tempest yhden. Yleensä se yksi kuitenkin riittää.

Matsaaminen on aina ollut pelkkää turpasaunahenkistä nujuuttamista, eikä koskaan ole otettu mitään kättäpidempää. White Noisella on yleensä mukana kaveriporukka, joka nauraa nujuamiselle sama miten päin siinä käy. Välit Tempestiin heikot, mutta kunnioittavat. Toimeen ei tulla, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö toisen osaamista osata kunnioittaa, mutta White Noisea on alkanut ottaa päästä se, että ei pärjää Tempestille.

Viime yhteenoton jälkeen White Noise uhkasikin tehdä Tempestin perheelle jotain, tietämättä onko Tempestillä perhettä vai ei. Provosointi onnistui, sillä Tempest veti uhkauksesta hirveät kilarit (tappelusta oli vielä kierrokset korkealla, muuten ei olisi päässyt näin helposti ihon alle), ja kumpaisenkin kaveriporukka joutui tulemaan väliin, ettei homma mene oikeasti rumaksi. White Noise ilkkui tekevänsä Tempestin jälkikasvulle (sukupuolineutraali termi, kun ei tiedä montako kersaa ja mitä sukupuolta) vaikka mitä jännää.


Page last modified on 2011-04-12 18:15