NR / GMOnline

Pelinjohtajan verkkokaupasta löytyy kamaa, jota kirjoissa ei ole speksattu, mutta jolle joku on jossain vaiheessa halunnut tietää hinnan. Täältä löytyy myös maailman sisäisiä erikoistarjouksia aina valmiista panssarikokoinaisuuksista kokeellisiin ohjuksenlaukaisimiin.

GM Online

Kaikki mitä hahmosi tarvitsee

Ajoneuvoja ja droneja | Aseita | Hintoja

Customizable armor

Armor Encumrance increased to Body x3.

Price multiplier x3.

DuPontin Celerity Series ja muutamat muut isot panssarivalmistajat myyvät räätälöityjä panssareita. Mittatilaustyönä tehdyt vaatteet ovat kalliita, mutta takaavat vapaan liikkuvuuden.

Valmiista panssareista vielä erikseen johonkin suuntaan modatut panssarit maksavat ekstraa. Custom armoreiden luominen kotioloissa vaatii vähintään armor shopin ja taitoa.

FASHION BRANDS

Street and Urbanwear

6-Tees (Retro-American Casual)
CD/Common Denominator (Practical Urban style)
DressCode (Glo-Punk Clubwear)
Furba (Pop Urban)
ME MetaL (Meta-friendly Urban)
NuZoot (Contemp. Asian Urban)
Tribale (Ethnic Street)
Victory (Practical Casual/Urban)

Ready-to-wear and Casual

Beaux Retail (Middle class Casual)
Lyric of Portland (NeoCeltic Casual)
Trés Chic (Urban Casual)
Tropicaliente (South Am Casual)
Vashon Island (High-end Casual)

Professional and Executive-wear

De Button (Classic Exec)
Europa (Classic Exec Ready-to-Wear)
Mortimer of London (Old World Professional)
RhineGold (Old World Professional)
Laurentine de Lion (Upper class Professional)
Tactical Tailor (Armored Predessional) Soul of Seoul (Neo-Oriental Exec)

Luxury

Armanté (designer)
Zoé de Paris (designer)
Ripon of Mumbai (designer)
Ami Feather (designer)

Sekalaisia tarvikkeita

5 ¥/d
Varastokontti
200 ¥/kk
10 m2 varastohuone
500 ¥/d
Riggeripaja

Tactical Tailor Business Suit

Auctioneer Business Clothes
Armor 5/3
Chemical Resistance 2, Fire resistance 2, Insulation 2, Nonconductivity 2
Tactical Tailorin panssaroidut puvut ovat vuoden 2070 vastine Bossin puvuille pienellä lisällä.

Hyvin hengittävät, joustavat puvut täyttävät useimpien työnantajien tyylistandardin, kevyt panssarointi antaa sen verran suojaa luodeilta, että ensimmäisestä osumasta jää henkiin ja likaa hylkivät käsittelyt suojaavat vaatetta myös pieniltä määrintä haitallisia kemikaaleja.

Tactical Tailorin paketti on huomattavasti halvempi, kuin osiensa summa. Tactical Taylorin liikkeitä löytyy kaikista isommista ostoskeskuksista, juna-asemilta ja lentokentiltä.

2000 ¥

UCAS Military Camouflage Armor C60

Camouflage suit

Armor 8/6
Chemical Resistance 3, Fire resistance 3, Insulation 3, Nonconductivity 3
Thermal Dampening 4
Respirator 4

Myyntihinta lisenssin haltijoille 4000 ¥
Mustan pörssin hinta tietysti jonkin verran enemmän.

UCAS Armyn Rangereiden käyttämään maastopukuun on ohjelmoitu toistakymmentä yleisintä maastokuviointia. Pukua ohjataan PAN:iin yhteydessä olevalla RFID-tagillä. Edes jonkin verran ohjelmointia ja panssarin toimintaa (armorer ja software 1) osaavat hahmot voivat säätää kuvioita liukuvärisäätimien avulla saadakseen haluamansa sävyn.

Useat panssaria myyvät tahot myyvät myös valmiita, puvun kanssa yhteensopivia laseja

[Muistaako joku mitä niissä oli ja mitä ne makso? -- Pekka]

Emergency Field Dressing

WAR p. 163, Availability 6, 500 ¥
In the field, it’s often not enough to stop the bleeding—wounded soldiers need to be stabilized so they can be moved, sometimes over a significant distance. Even better, they need to be kept in the fight if at all possible. The emergency field dressing acts as a medkit 3 while also temporarily conveying the High Pain Tolerance 2 quality to the subject. The subject should roll Body + Willpower and multiply the net successes by 10; the High Pain Tolerance effect last for that many minutes. The effect of the dressing stacks with the existing High Pain Tolerance quality.

Scarecrow Node entry:
Deoksiribonukleaasi-entsyymi

Tai kuinka leikkiä hippaa isojen poikien kanssa.

Kuka tahansa dorka osaa tehdä keikkoja erilaisille pienille firmoille ja satunnaisille rikollissyndikaateille. Kuitenkin moni meistä varjojen asukkaista tekee keikkoja myös isompien poikein toimesta -- isompia poikia vastaan. Kun kohteena on isompi yhtiö tai hallitus on tärkeää olla jättämättä liikaa seurattavissa olevia jälkiä. Kun pelkkä kameroiden kusettaminen ja datajäljen peittäminen ei enää riitä, peliin astuu meidän kaikkien tuntema ja rakastama Ribolyt.

Yleisesti Ribolytin nimellä tunnettu deoksiribonukleaasi-valmiste on alunperin USA:n hallituksen agenteilleen kehittämä entsyymi, joka leimaa itsensä elimistön fibrinogeeniin (veren hyytymisen aiheuttava aine, jota meillä kaikilla on). Kun vertasi jossain vaiheessa sitten erkanee sen normaalista kiertokulusta, se lakkaa saamasta fibrinogeenin vasta-ainetta, plasminogeeniä. Fibrinogeeni aktivoituu muuttuen fibriiniksi, muodostaen fibriiniverkon, joka muodostaa hyytymän. Meitä alan ihmisiä ei varsinaisesti kiinnosta veren hyytymisen prosessit. Meitä kiinnostaa enemmän se mukava pieni entsyymi, joka on sidottu fibrinogeeniin ja aktivoituu samaan aikaan kantajansa kanssa aloittaen DNA:n proteiiniketjuja sitovien aminohapposidosten hajottamisen. Kun sidokset tuhoutuvat, tuhoutuu koko DNA:n aminohappoketjujen rakenne ja jäljellejäänyt biomassa on tutkinnan kannalta hyödytöntä. Alkuperäisen kantajan metatyyppi saattaa olla vielä havaittavissa, mutta juuri muuta tietoa jäänteistä ei löydy.

Miksei pitää itseään jatkuvasti lääkittynä? Ensinnäkin osa meistä haluaa päästä läpi DNA-skannauksista tarvittaessa ja harva tietokanta uskoo näytettä, joka on tuhoutunut lähes välittömästi antamisen jälkeen. Toisekseen tämä synnistä päästävä aine on laitonta useimmissa maailman maissa. Laittomasti valmistettu Ribo on kallista ja laatu on usein melko heittelehtivää. Laadusta päästäänkin illan kohokohtaan. Ribolytillä on nimittäin normaalien lääkeaineriskien lisäksi muutama oma eksoottinen sivuvaikutuksensa. Joillain harvoilla yksilöillä tulee satunnaisia sivuvaikutuksia, kuten kutinaa tai ihottumaa, mutta se nyt on tähän maailman aikaan melko pientä. Toinen ongelma on maksan jatkuva kuormittuminen. Puhtaille adepteille tai muille steittareille tämä ei ole kovinkaan suuri ongelma, mutta meille taisteluhuumeiden ystäville yhdistelmä alkaa muuttua melko raskaaksi käsitellä. Uusia maksoja saa toki altaasta, mutta vaihdossa on aina oma vaivansa. Oikeasti vakavia sivuvaikutuksiä ovat varsinkin augmentoiduilla tyypeillä melko yleinen entsyymiepätasapaino ja toinen on epästabiileissa erissä tapahtunut ennenaikainen aktivoituminen. Molempien efekti on sama. Ensimmäisessä tapauksessa veren fibrinogeeni-plasminogeeni-tasapaino on syystä tai toisesta vinksallaan ja fibrinogeeniä on normaalia enemmän, aiheuttaen normaalia enemmän veren jatkuvaa hyytymistä. Tämä taas aktivoi deoksiribonukleaasia, tuhoten verisuonten seinämien DNA-rakennetta, heikentäen suonia. Biovarustellut pojat ja tytöt -- puhukaa lääkärinne kanssa. Jälkimmäisessä tapauksessa taas pimeissä laboratorioissa valmistettu aine on syystä tai toisesta epästabiilia ja aktivoituu osittain tai kokonaan ennen aikojaan, siis elimistön sisällä. Jos käyttö on pitkäaikaista tai aktivoituminen tapahtuu kokonaan, on tästä seurauksena muutamien päivien päästä verisuoniseinämien solujen tuhoutuminen solumetabolian häiriintyessä, ja sen jälkeen käytännössä veren pakeneminen kudoksiin. Tämä johtaa sokkitilaan turvotuksiin, sydänpysähdyksiin ja kuolemaan.

Uudempi versio, trans-deoksiribonukleaasi-entsyymi tarttuu myös muuhun solukkoon ja on hieman turvallisempaa käyttää. Ja hintalappu saattaa kolminkertaistua, jos sitä edes löytyy.

Kallista ja vaarallista, sanotte. Elämä on. Tunne lähteesi ja maksa laadusta. Se on paljon parempi vaihtoehto, kuin jäädä kiinni DNA-jäljen takia.

Ribolet pimeillä markkinoilla

Viikon kuuri 100-200 ¥
Kolmen kuukauden piikki 1500-3000 ¥
Vuoden kapseli 50 000-100 000 ¥


Page last modified on 2017-06-20 17:17