NR / Jaredinhuone

Jaredin huone on sekamelskainen kokoelma sälää, joka on lajiteltu yleisesti tunnetulla "johonkin tonne" -metodilla. Lattialla ja hyllyillä lepää eriasteisen pölykerroksen alla kalja- ja limutölkkejä, pikaruokakaukaloita, tupakka-askeja ja kasaan nakattuja vaatteita. Ne suurimmaksi osaksi peittävät vanhan punamustan villalankamaton, jossa on persialaista tyyliä huonosti jäljittelevä kuviointi.

Heti oven vasemmalla sijaitsee paska vaaterullakko, jossa on ulosvedettäviä rautalankalaatikoita laskostettuja asusteita varten. Sen ympäri on kääräisty tummansininen lakana, jotta hökötys ei näyttäisi niin luotaantyöntävän halvalta kuin mitä se todellisuudessa on.

Vaate"kaapin" vieressä, huoneen vasemmalla seinustalla makaa Jaredin ilmapatja. Se on hyvälaatuinen kahden hengen patja, josta toinen puoli on yleensä kohotettu seinää vasten toimimaan selkänojana. Patjalla on poikkeuksetta puhdas lakana ja pussilakana -- vaikka Jared ei muuten olekaan mitenkään siisti, liassa ei suostuta nukkumaan.

Ovea vastapäätä olevassa seinässä ollut reikä on peitetty seinään pultatulla peltilevyllä. Ruma levy jää miltei täydellisesti värimosaiikkijulisteen peittoon, jonka värit pyörteilevät jatkuvasti ja hypnoottisesti. Kuvioita muodostavat värit vaihtavat hitaasti muotoaan, tehden julisteesta mainion tuijoteltavan kun veressä virtaa tajusteita. Julisteessa on myös AR-lisuke, jonka päälle kytkemällä värit ja muodot näyttävät lainehtivan ulos taulusta. Jared on kuitenkin kytkenyt tämän pois päältä.

Huoneen oikealla laidalla on pieni tummanruskea vaneripöytä, jolla lepää sekalaista tavaraa, kuten comlink, pistooli ja pari suitsuketta. Pöydässä ei ole laatikoita, mutta sen alla on ilmanpuhdistin sekä pieni humisevaa ääntä pitävä jääkaappi. Pöydän yllä seinällä on iso Seattlen kartta, johon ei toistaiseksi ole kirjoitettu mitään.

Pöydän ja oven välissä on kaksi tukevaa ja kestävännäköistä salkkua. Molemmat on lukittu ainakin numerokoodilla sekä peukalonjälkitunnistimilla. Salkkujen yllä olevalla seinällä roikkuu kaksi pukupussia.

Oven huoneenpuoleisella sivulla on koko oven korkuinen juliste luonnollisen kokoisesta Queen Euphoriasta poseeraamassa niukassa uimapuvussa.


Page last modified on 2007-03-12 17:33