NR / Sananhuone

Sanan ollessa toisaalla

Tällä hetkellä huoneessa ei ole jousikoteloa. Vanerisen hyllykön päälle on aseteltu Ares Predator IV, Ares Viper Slivergun, Yamaha Pulsar ja lyhyt laatikollinen lippaita ja ammuksia. Hyllyllä on keskikokoinen medikit ja siististi taiteltu, kustomoitu "ajotakki". Tarkkasilmäinen huomaa, että huoneesta puuttuu myös osa vaatteista.

Sanan huone ja tavarat

Seiniä koristaa pääosin kahdella vihreän sävyllä, keltaisella ja punaisella tehty spray-maalaus. Kuvitus esittää tiheää, hieman sademetsämäistä näkymää. Kuvissa ei ole eläimiä, ainoastaan kasveja ja puita. Seinällä on yksittäinen koukku, johon on ripustettu päällimmäiseksi Alabaster Maidenin tuopinalunen. Alusia on ilmeisesti useampi. Oven kädensijassa roikkuu pukupussi.

Perimmäisen seinän edessä on polvenkorkuinen, halpa, painekyllästetystä vanerista tehty hyllykkö. Hyllyn päällä on yli puolitoistametrinen, kapea laatikko. Korkeus on noin parisenkymmentä senttiä. Sanan tuntevat henkilöt tietävän laatikon sisältävän varsin esityskelpoisen jousen.

Ainoat muut huonekalut huoneessa koostuvat mukavanoloisesta futonista ja vyötärönkorkuisesta, retroantiikkisesta Samsoniten matkalaukusta.


Page last modified on 2007-08-24 17:20