NR / SmokenTavoitteet

Smoken tavoitteet

Päämäärä: Mestarivaras

Smoke haluaa huomaamattomaksi varkaaksi, joka kykenee toimimaan niin yksin kuin osana tiimiäkin.

Esteet

Smoke ei luota itseensä riittävästi tässä vaiheessa. Smokella alkaa olla tietotaito hanskassa ja riittävästi kokemusta välttääkseen suurimmat virheet, mutta ei uskallusta vaihtaa runneriskenestä spesifisesti varkauksiin. Smokelta puuttuu myös mainetta ja kontakteja, mutta niiden hankkimisesta ura urkenee.

Päämäärä pelissä

Juoni, jossa Smoke hankkii käsiinsä Piri Reisin maagisen kartan, josta kuuli Manadynen keikalla. Kartan saaminen vaatii taustatyötä, suunnittelua ja varmasti tiimin, mutta se olisi paitsi siistiä toteuttaa, myös uran kannalta siisti käyntikortti. Ehkä keikka yhdessä broidin kanssa?

Muut hahmot

Päästäkseen varas-statukseen Smoke tekee töitä DR:n kanssa saadakseen paitsi kokemusta, myös rahaa ja mainetta. Kaikki infiltraattorille sopivat keikat kelpaavat, ainakin toistaiseksi.

Näkymä muille

Smoke alkaa puhua enemmän suunnitelmallisuuden kuin ryllistämisen puolesta, ja vähentää pätemisen haluaan (tai ainakin pyrkii siihen.)

Muita päämääriä

Moi vaan, faija. Pääsy takaisin Saltaireihin, vaikkei itse sitä niin vahvasti aina tiedostakaan.

Henkilökohtaiset mittarit

Going Strong

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her success as a runner - Gain 1 Karma

Huomaamattomuus

Smoke on infiltraattori, joten huomaamattomuus on osa työnkuvaa. Tämä menee kuitenkin pidemmälle: Smokea kutkuttaa liikkua niin, ettei kukaan huomaa. Ystävät eivät tunnista häntä Jarediksi, runnerit eivät tiedä että joku kuuntelee ja siviilit ovat autuaan pihalla, että joku Smoken näköinen pystyy siihen mihin hän kykenee. Kaiken hoitaminen aaveen tavoin on miltei kiihottavaa, sillä siinä on tirkistelynautintoa mukana.

Luotettavuus

Maine tyyppinä, joka hoitaa homman on tärkeää. Siitä riippuu työt, mutta se myöskin luo vakautta omalle elämälle (joka on pään vuoksi toistaiseksi vähän epävakaa). Lääkkeet auttaa, ettei kimpoilla joka suuntaan :)

Respect

Eri asia kuin Kunnioitus, Rispektillä mitataan tässä muilta saatavaa arvostusta. Sitä, että muut tunnustavat kykysi ja osaavat luottaa ammattitaitoosi. Tämä on siksi tärkeää, että tätä saamalla Smoke kokee, ettei elämä ja koulutus ole menneet hukkaan, vaan että kyvyillä ja suunnalla on tulevaisuutta.

Life is Good

''Describe 3 meters that your character uses to measure his/her quality of life - Gain 1 Karma''

Isän kunnioitus

Jared on aina kuvitellut isän rakastaneen Junioria enemmän kuin häntä. Tästä syntyneet itsetunto-ongelmat ovat iso osa rajatilapersoonallisuushäiriön kehittymistä ja siitä seurannutta raivoisaa kapinointia. Isän rakkaus olisi Smokelle tärkeää, mutta hän ei oikein osaa sitä ansaita. Myös Aelgonin arvostus menee tänne.

Rakkaus

Rakkaus, eli narsistisesti se, että on edes jollekulle se tärkein. Että joku pitää sinusta koska olet sinä henkilönä, eikä runneri/adepti/haltia.

Raha näkyy

Se, että on rahaa tilillä ja päällä. Ulkokultainen päteminen ja siitä tuleva huomio ovat osa Smoken narsistista puolta ja on tärkeää kerätä huomiota silloin, kun ei olla keikalla.


Page last modified on 2014-03-05 19:25