NR / SpookinTavoitteet

Spookin nimi tavoitteet

Päämäärä: Infokauppias

Spook haluaa olla se tyyppi jolta Seattlen lokaaliskenestä kysellään, matrix-infon saralla.

Esteet

Spook ei ole tarpeeksi määrätietoinen tai sosiaalisesti osaava ollakseen kovin helposti infobisneksen keskiössä.

Infobisneksen puolella on melkoisesti tunkua ja iso osa tiedosta on kohtuullisen helppoa hankkia halvemmalla pienemmiltä kaloilta.

Päämäärä pelissä

Yksi tapa tuoda projektia esiin voisi olla keikka, jossa koitetaan saada snifferi Seattlen liikennevalvonnan runkoverkkoon.

Visiona Spook haluasi nähdä hyvinkin syndikaattihenkisen kohtaamisen, jossa asiakas tulee toimistoon tapaamaan kauppiasta, kauppiaan henkivartijat ovella jne. mutta niin, että kaikki tapahtuu full-VR:ssä ja kauppiaana on Spook.

Muut hahmot

Kaikki yhtään matrix savyt hahmot ovat suureksi avuksi homman kasaamisessa.

Syndikaattipuolen tunteminen on bonusta, vaikkei Spook ajatuksesta kauheasti tykkääkään.

Näkymä muille

Spook pyrkii olemaan infokauppaan liittyvissä jutuissa enemmän esillä ja alkaa tilaisuuden tullen haluta palkkioiksi enemmän acces pointteja ja infoa, kuin rahaa.

Muita päämääriä

Klubin omistaminen on siistiä. Siihen pitäisi panostaa, kun ehtisi.

Runneritiimin mainetta pitäisi nostaa, jotta oma profiili nousisi samalla.

Henkilökohtaiset mittarit

Going Strong

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her success as a runner - Gain 1 Karma

Runnerietiikka

Spookille on tärkeää pitää yllä varjoissa toimivan ammattiryhmän – välillä hankalasti määriteltäviä – tapoja ja sääntöjä. Tai jos joku niitä rikkoo, niin se ei ainakaan ole Spook. Paketteihin ei katsota, diileistä pidetään kiinni ja keikkoja ei viedä kesken. Paitsi silloin, kun runnerietiikka vaatii sitä, että pakettiin katsotaan, diili rikotaan ja keikka jätetään kesken.

Nimen tietäminen

Spookille on tärkeää olla joku skenen sisällä. Ei välttämättä se kovin jätkä tai se taitavin jätkä, mutta joku. Kun joku haluaa matrix-infoa Seattlessa tai listaa Dawnrazorin jäseniä ulkomuistista, pitää Spookin nimen tulla esiin. Tässä Spook ei ole ihan niin pitkällä, kuin haluaisi.

Lifehacker

Spookista on siistiä olle se tyyppi, joka elämäntavallaan mahdollistaa juttuja, jotka olisivat muuten vaikeita, aikaa vieviä tai kalliitta. Että ottamalla Spookin keikalle saa suoraan jo perkkejä, jotka muuten vaatisivat säätämistä. On siistiä olla itsessään jo kasa assetteja.

Life is Good

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her quality of life - Gain 1 Karma

Teknohipsteriskeneily

Ei ole väliä puhutaanko asumisesta, hengailumestoista tai bilettämisestä. Uusin, trendikkäin ja teknoin mesta on se juttu. Sellaisia paikkoja, jossa kokeilevaa tekkiä kehittävät tyypit hengavat kokeellista fractal phasea duunaavien tyyppien kanssa. Spook tykkää kuulua tähän epämääräiseen ylemmän keskiluokan pinnan alla kuplivaan joukkoon.

Novahotit kamat

Makeet teknokledjut, uusimmat softat ja teknohärpäkkeet. Pohjimmiltaan tällä kaikella kuvastetaan rahaa, menestymistä ja uusimpien juttujen tietämistä. Spookille se on toki osin osa ammattia, mutta siinä missä rautaorientoituneemmille tyypeille sisältö on tärkeintä, on Spookille myös tärkeää missä kuorissa se uusin comlinkki on.

Asumisen vapaus

Samassa paikassa pitkään on tylsää. Spook rakastaa lifespoofaamisen tuomaa vaihtelua ja vapautta. Jos joku paikka alkaa vituttamaan tai muuttuu kuumaksi voi sitä aina vaihtaa. Spookin vapaudenkaipuu liittyy nimenomaan siihen miten asutaan ja liikutaan, ilman mitään kovin filosofista puolta.


Page last modified on 2015-09-05 18:02