NR / SvyatoslavinTavoitteet

Svyatosslavin tavoitteet

Henkilökohtaiset mittarit

Going Strong

Tulokset

Paljonko tulee paalua ja pillua.

Menestyksen ulkoiset merkit

Menestyksen mukana täytyy tulla ulkoisia merkkejä. Näitä merkkejä ovat asiaankuuluvat puitteet, mutta ennen kaikkea kunnioitus. Kunnioitus on Slaville hyvin tärkeää, ja olisi Slavin kannalta tuhoisaa menettää tietynlainen kunnioitus, jota hän nauttii useimmilta kohtaamiltaan olennoilta.

Asema suvun (ja Vorin) sisällä

Asema instituutioiden sisällä on Slaville hyvin tärkeä. Arvostus jota hän uskoo nauttivansa lojaaliutensa ja urhautuvaisuutensa takia on Slaville ensisijaista. Tässä on Slavin kivijalka. Asema Seattlen kakkosena (de facto ykkösenä) on ollut kova juttu.

Life is Good

Usko omaan suoriutumiseen

Slaville itseluottamus on tärkeää. niin kauan kuin Slav uskoo pärjäävänsä eteen tulevissa haasteissa, niin Slav pitää itseään menestyvänä omalla alallaan. Toisin sanoen, mikäli epäonnistumiset tai palaute muilta ei horjuta tätä kuvaa, niin Slav kokee pärjäävänsä hyvin ja elämä on hyvää.

Vituttaako?

Vituttaako koko ajan? Jos ei, niin asiat ovat mallillaan. Useimmiten vituttaa kun businekset eivät rullaa, sukulaiset koomaa, toimistossa on tylsää ja korealaiset/inkkarit hengittää yhä. Lähiaikoina tässä kohden on tapahtunut edistystä kun koomataan vähemmän ja businekset rullaa.

Ystävät

Onko frendejä ja onko niiden kanssa kivaa. Tässä kohden Slavilla ei mene ihan putkeen...


Page last modified on 2016-01-10 18:19