NR / VoidinTavoitteet

Voidin tavoitteet

Päämäärä: Kingmaker

Void haluaa saada maineen Seattlessa ja suvun sisällä sinä tyyppinä, joka saa asiat tapahtumaan vaikkei pomon pallilla istukaan.

Esteet

  1. Se että asiat ei sujukaan oikeasti ja bisnekset kusee
  2. Kenen tahansa vanhemman ja ylemmän Saltairin on aika helppo ottaa kunnia Voidin nenän edestä. Tai töhöillä niin että maine menee.
  3. Voidin oma fiksaatio siihen että se on b-sarjalainen, koska ei ole boostattu tai herännyt, vaikka suoriutuminen sekä syndikaatti että runneripuolella on ollut kuitenkin korkeatasoista.

Päämäärä pelissä

Selitä lyhyesti juoni tai juonen sirpaleita tai kohtaus, jotka liittyisivät hahmosi päämäärään.

  1. Tempoa vipuvartena käyttäen saadaan aikaan diili missä Seattlen Saltairit on liitossa sekä mafian että yakuzan kanssa, ja näiden suojeluksessa. Sataman kiistelty kummitteleva alue toimii diilin konkreettisena turffina. Puhdistuksessa hyödynnetään myös runneri-kontakteja.
  2. Heräämisen juhlassa Seattlelaiset esittävä itsenäistymsitä ja vastaavat suvun vanhimpien kysymyksiin kaupungin tilasta ja mitkä on kunkakin ansiot sillä saralla.

Muut hahmot

Sukulaiset on se keskeinen sosiaalinen konteksti missä koko status merkitse, plus ne keskeisimmät henkilöt joiden kanssa samassa veneessä hommaa ajetaan eteenpäin. Ei-sukulaiset taas on se lähin piiri joka edustaa runnereita ja Voidin kykyä hoitaa asioita ulospäin.

Näkymä muille

Saltaireille näkyy suorina kunnianhimoisina suunnitelmina, ja vastuunottona ja muiden ongelmien ratkaisemisena. Statuksen nousu näkyy statuksen mukaisena käytöksenä, ts. syndikaattimiehen eleet opitaan nopeasti. Ei-sukulaisten ongelmia pyritään myös ratkomaan ja olemaan arvokas jätkä tuntea. Joillekin hahmoille pitäisi näkyä kuinka tehokas Void on “pelaamaan peliä”.

Muita päämääriä

Eteneminen bardin polulla DoA-kuvioiden myötä ja vaikuttamalla koko Seattleen syndikaattikuvioilla ja Tempolla (erit. Elven District).

Henkilökohtaiset mittarit

Going Strong

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her success as a syndicate - Gain 1 Karma

Suvun asema Seattlessa

Tästä syndikaattina olemisessa on kyse. Suvun maineen, vaikutusvallan ja bisnesten saaminen vakaasti pystyyn. Seattlen itsenäisyys. Kontaktit muihin syndikaatteihin, jengeihin, runnereihin, poliitikoihin, virkavaltaan ja korporaatioihin. Voidille nämä, ja erityisesti oma osuus niiden luomisessa, mittaa syndikaattina onnistumista.

Asema suvun sisällä

Status ja arvostus suvun sisällä, Seattlen ja Denverin sisällä erikseen ja yleisesti suvun tasolla. Tavoitteena on tulla tunnustetuksi sinä tyyppinä joka järjesti Seattlen asioita kuntoon, ongelmanratkojana jonka kanssa on hyvä tehdä bisnestä ja joka ei tee ongelmia turhista. Ei haittaa jos nähdään Denveriläisenä, mutta tavoite on että ensisijainen viitekehys on Seattle.

Henkilökohtainen maine kaupungissa

Henkilökohtaisen taso maine, millaisena jätkänä Voidia pidetään. Void haluaa olla tunnettu sinä jätkänä joka saa asiat tapahtumaan, joka pystyy fiksaamaan asioita, ja joihin niin kaverit kuin puolitutut ja jopa tuntemattomat voi ottaa yhteyttä kun niillä on joku ongelma. Kavereiden ongelmat ratkotaan ilmaiseksi, tuttujen vastavuoroisuuden periaattella ja tuntemattomien maksusta. Mutta tavoite on että kaikki kokee Voidin hyväksi jätkäksi tuntea. Kaikki viiteryhmät on oleellisia (syndikaatit, klubit, jengit, autonkorjaajat, hakkerit, runnerit jne). Maineen sävy ja ongelmanratkaisun luonne voi olla hyvin eri porukasta riippuen, mutta ydin on sama. Läheisyydestä riippuen se määrittää arvoa niin bisneksessä kuin ystävyydessä.

Life is Good

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her quality of life - Gain 1 Karma

Voidin mittarit ovat kolmen tasoisia ja muodostaa jatkumon ulkoisesta sisäiseen.

Ulkoiset statussymbolit

Autot, kellot, asunnot, puvut, helmiäiskahvaiset pistoolit, heränneet kasvit puutarhassa, hyvä palvelu henkilökunnalta eri mestoissa. Niillä ei pohjimmiltaan ole väliä Voidille, mutta ne on asioita joilla mitataan ja ilmennetään muille omaa onnistumista uravalinnassa.

Sosiaalisten piirien laajuus ja läheisyys

Se millä on oikeasti väliä on sosiaaliset piirit ja niiltä saatu arvostus. Ei välttämättä status, vaan kunnioitus ja piireihin kuuluminen ja tervetulleena oleminen. Mitä laajemmat piirit ja erilaisempaa porukkaa, sen parempi. Myös erilaisia suhteita, moninaiset verkot. Pohjimmiltaan kuitenkin se on muut henkilöt jotka mitään arvoa voi koskaan antaa.

Bardin polulla eteneminen

Bardin polku kulkeminen on taustalla kaikessa, ja soturin polun läpikäynti selittää paljon. Edistyminen, uudet oivallukset ja takapakit on se millä mitataan kaikkein henkilökohtaisinta ja yksityisintä tasoa kehittymisestä. Yksityiskohtaisemmin bardin polun mittaaminen vaihtelee sen hetkisen tulkinnan mukaan.


Page last modified on 2015-04-13 16:51