Ex-kymenlaaksolainen joka tottelee nimeä Jaakko ja on sangen nyyppä kaikenlaisen ropeltamisen tiimoilta. Niin siis semmoisen joka ei ole PF:ää. Laskin pari vuotta sitten(huhti-15) että alkaa olla 1202 tuntia PF:ää kasassa. Se on vain 50 vuorokautta!

Kokemusta: FATE, Dark Heresy, D&D 3.5/PF, Dungeon World, Savage Worlds(Deluxe ed.), Feng Shui, Vampire TM, With Great Power, ym. Tahtoo koklaa: CoC, Dogs in the Vineyard, Runequest, Traveller ja Unknown Armies.

jaakko pist hukka at gmail pist fi

Projektit

Aktiiviset kampanjat

 • Pathfinder Society, Paizo Publishingin globaali roolipelikampanja. Pelaajana (yli tusina murderhoboa) ja pelinjohtajana (table credit 118) Sääntöinä Pathfinder RPG.
 • Marrasvalta, Reign of Winter -seikkailupolkua seuraava rymistely, pelaajana. Sääntöinä PFRPG kotipoltoin.

Jäissä tai muissa hileissä

 • HelsinkiTampere, kahdessa kaupungissa tapahtuva yhteistuumin toteutettu fantasiarope. Pelaajana. Sääntöinä FATE-pohjainen Dresden Files RPG.

Päättyneet kampanjat

 • Riimuvaltiain nousu, Paizon Rise of the Runelords Adventure Path. Pelaajana. Sääntöinä Pathfinder RPG.
 • KäärmeenKallo, Paizon Serpent's Skull Adventure Path. Pelaajana. Sääntöinä Pathfinder RPG.
 • Lohikäärmeen Vaatimus, Paizon Dragon's Demand supermoduuli. Pelaajana. Sääntöinä PFRPG.
 • Karneolivaltaistuimen vitsaus, Curse of the Crimson Throne -seikkailupolusta ammentava ropekamppis, pelinjohtajana. Sääntöinä Pathfinder RPG kotipolttoisena.

Hahmot

 • Ayrol Meandras, mwangilainen Abadarin soturi, jonka harteilla on jo yksi epäonnistunut keikka, Veripoukamassa.
 • Vasco Cantige, kovin sosiopaattinen taldaanipiraatti, joka vetää pitkää päivää Tiennäyttäjien laskuun ja vihollisensa "suolista kattokruunuun".
 • Niero Brandt, varisialainen, suttuinen varkaanpuolikas. Lamashtun papitar Nualian saatanallinen lemmikkihurtta puri manan majoille, mutta raise dead auttoi. Niero on myös Michiellin vanha ystävä.
 • Michiell "Kajo" Grellssen, Sarenraen ajokoira, Kajoksikin haukuttu kleerinketale Magnimarin satamakaupungista. Nykyisin päätoimisesti Maailmanhaavan turuilla lahtaamassa demoneja. Ottaa Nieroon julkeasti yhteyttä aina kun lystää.
 • "Sähkövelho" Tulikoura, vihainen antikvaarinen thaumaturgi Hämeenpuistosta. Varsin kade paikalliselle valvojavelholle.
 • Solveig Meginintytär, ulfeenineito, jonka kohtalo ja isän murha veivät Poluttajien hoteisiin. Tunnetaan absurdista pituudestaan, hyvästä lauluäänestään ja kaikkinaisesta kalpeudestaan.
 • Halibur Rafninpoika Meandras Vaskisulka, Varisiassa majaa pitävä, sekä haltia- että viikinkiverinen palkkasoturi, jolla on vahva etiäinen Kadonneelle rannikolle matkustamisesta. Tuntee Nieron ja Kajon ja oli ensimmäinen dunskuhahmoni jonka nimi ei loppunut kirjaimeen o.
 • Ekewadu Oditobe a-Nantambu, mwangilainen zenjvelho, jonka tunnusmerkkinä on kaikenlainen epäluottamus pohjoismaalaisten barbaarein hapatuksiin, kuten aatteisiin, uskontoihin ja sen semmoisiin. Ekewadu luottaa humanoidikuntaan ja heidän potentiaaliinsa. Jonkunhan sitä Jatemben on perintöä on varjeltava.
 • Dien Pikkutulisielu, sosiaalinen, sensuelli ja niin kovin kajahtunut maahinen. Tavataan yleensä kuolleiden seurasta, mutta keskustelee mielellään mm. nekromantian eettisyydestä ja todellisuuden lämpökuolemasta väistämättömän entrooppisen paineen alla. Lisää viiniä?
 • Vittorio d'Auseil, eräänlainen epäpyhä ristisiitos riivaajahenkeä, ihmistä ja ties mitä. Perintönsä hylännyt maankiertäjä, jolla on kummallinen sirkus uutena perheenään. Tiettävästi orjakauppias.
 • "Kapteeni" Rautahurme, Kodarvuorilta saapunut lyhyenläntä temppeliritari. Hyväntuulisen huolestunut kanssamatkaajistaan, mutta varsin hirvittävä suutahtaessaan. Ei siedä epäkuolleita, varsinkaan hirvisemmoisia.
 • Dror Rautaraha, Kravenkuksen kääpiökodosta veljensä Brungin kanssa Taldorin eteläiselle rajalle tupsahtanut aloitteleva maankiertäjä. Taitaapi olla jonkinsortin kamasaksa.
 • Hilang "L" Vijaya Synkhipiäinen, eriskummallinen varjomaahinen, joka tempautui mukaan Smaragditornin arvoituksiin saatuaan potkut Nerosyanin taivalkapteenilta. Järjestö oli kuitenkin eri mieltä.

mappi ö

Joitain konsepteja joilla on/oli pelaajahahmon potentiaali.

peachy keen androidess and her amazing man-tree

Female Android Wizard (elementalist) 1
Neutral Good Med. Humanoid (android)
Player Muser
Campaign Iron Gods


Init +5
Senses Perception +5; darkvision 60 ft., low-light vision


AC 15, touch 15, flat-footed 10; (+5 dex)
hp 9 (1d6+con+fcb)
Fort +2, Ref +5, Will +4; +4 vs mind-affecting, paralysis, poison, and stun
Special Defenses immune to disease, fear, morale bonuses & sleep, not subject to fatigue or exhaustion


Speed 30 ft
Melee jab +0 (1d3/x2, B)
Ranged light crossbow +5 (1d8, 19-20/x2)


Spells (CL 1, Concentration +5)
1st (2/day) - usually burning hands (DC 15), shocking graspS
cantrips - usually detect magic, mage hand, read magic


Str 10, Dex 20, Con 14, Int 18, Wis 14, Cha 11
Base Atk +0; CMB +0; CMD 15
Feats Spell Focus (evocation), Scribe ScrollB
Skills Acrobatics +6 (1), Knowledge(arcana) +8 (1), Knowledge(engineering) +9 (1), Knowledge(nature) +8 (1), Perception +5 (1), Sense Motive +3 (1)
Traits Hardly a Fool, Local Ties (Engineering)
Languages Common, Elven, Hallit, Read Lips, Terran
SQ arcane bond (familiar: petrifern named Arolakka), arcane school (metal), constructed, emotionless, exceptional senses, metal magic, repairing nanites


On person backpack, crossbow+bolts, pen+ink, spellbook
In backpack , ? gp
Immaterial
Encumbrance lb. without backpack, x lb. with backpack ( lb. light/ lb. medium/ lb. heavy)

Halibur Meandras Vaskisulka

 • Ulfeeniskaldi Rafni Örnssenin ja haltiadiplomaatti Elthenys Vaskisulan rumin lehtolapsi.
 • Vietti lapsuutensa, josta nyt tosiaan on jo (10+3d6) vuotta Karlsgardin satamassa yrittäen sulautua viikinkien kakaroittein joukkoon ja tapasi samalla etelästä tulleen Niska Mvashtin karavaaneineen. Noidalla oli ilkeä katse, mutta hän oli ilahtunut nuoren äpärän kiinnostuksesta ennustukseen ja loitsuihin
 • Elthenys suuressa viisaudessaan koppasi nyt ulkomaailmasta kiinnostuneen jantterin mukaansa ja toi hänet Magnimariin, jossa poika onnistui polttamaan suvun rahaa melkoisesti tutustuen avartuneeseen horisonttiinsa. Vaskisulka vanhempi oli erottaa hänet perimysjärjestyksestä.
 • Kulutti vuosikymmenen tehden sotilaallisia hanttihommia pitkin Molthunea ja Isgeriä, kunnes Sarenraen kirkon inkvisiittori Sebastian Oikarkhen, Rouvan siunauksesta Auringon Nyrkki, repi tämän eräästä juoksuhaudasta matkallaan Galduriaan
 • Kirkon lähetin ja etsijän paikka maistuikin Haliburille ja toimien tuoksinassa hän ystävystyi organisaation muiden nuorten ja saamattomien, Michiellin, Nieron ja muutaman muun kanssa. "Ystävyys" oli hieman outo käsite hänelle, mutta ainakaan kukaan ei sylkenyt ja tehnyt merkkiä pahuutta vastaan.
 • Ratsastustaito ja vinksahtanut etiikka saivat Haliburin, "ystäville" Meandraksen, hakeutumaan milloin minkäkin kultin tai oudon kirkon hoteisiin, josta loput kaverukset joutuivat tämän aina pelastamaan.
 • Rafni pyysi kuolinvuoteellaan, sättien samalla vanhaan tapaansa poikaansa, auttamaan ystäväperhe Mvashtia, jos he joskus tarvitsisivat apua. Halibur palaa Hiekkasärkkään lunastamaan lupauksensa.
 • Palattuaan palkanhakureissultaan viidakon syövereistä Halibur heräsi eräänä aamuna polttavaan krapulaan, tyhjään kukkaroon ja voimakkaaseen etiäiseen, joka käski raahauttaa luut kohti läntistä Varisiaan ja Kadonnutta Rannikkoa. Ja Haliburhan luottaa etiäisiin.
 • Mukana luuska nimeltä Chivane, jolla on punaiset silmät ja yliluonnollinen viha kaikkea ryömivää ja suomuista kohtaan. Oikeastaan aivan kaikkea muutakin. Paska otus.

Dysseoki Ikole

Male Lizardfolk Cavalier (wave warden/emissary) 6
Neutral Evil Med. Humanoid (reptilian)
Player Muser
Campaign Vapauksia ja Valintoja


Init +3(+FT)
Senses Perception +1(+FT); darkvision 60 ft.


AC 23, touch 14, flat-footed 19; (+3 dex, +7 armor, +2 natural, +1 Dodge)
hp 57 (5d10+15+fcbx1)
Fort +9, Ref +6, Will +6; +2 vs poison/drugs, +4 vs alcohol
Special Defenses


Speed 30 ft., swim 30 ft.
Melee mwk weighted spear +12/+7 (1d8+6, 20/x3), bite +4 (1d3+2, 20/x2)
Melee(TWF) mwk ws +10/+10/+5/+5 (1d8+5, 20/x3, 1d6+5, 20/x2), bite +4 (1d3+2, 20/x2)
+challenge +12/+12/+7/+7 (1d8+11, 20/x3, 1d6+11, 20/x2), bite +6 (1d3+8, 20/x2)


Str 20, Dex 17, Con 16, Int 11, Wis 12, Cha 10
BAB +6; CMB +11; CMD 24
Feats Two-Weapon Fighting, Double Slice, Mounted CombatB, Monstrous Mount (hippocampus)B, Dodge, MobilityB, Improved Two-Weapon FightingB
Skills (ACP -3) Climb +9 (1), Handle Animal +7 (2)(inc. harness), Knowledge Geography +4 (4)(+3 at sea), Knowledge Nature +9 (6)(+1 at sea), Linguistics +3 (1), Profession (sailor) +6 (2), Ride +10 (2)(inc. tool), Survival +10 (6), Swim +21 (4)
Traits Indomitable Faith, Iron Liver, Shackles Seafarer
Languages Lizardfolk, Common (ling 1.)
Racial darkvision, natural attacks, natural armor, swim, xenophobic
SQ Cavalier’s charge, challenge(+1 morale bonus on attack rolls against the target of his challenge. This bonus increases by 1 for every 4. If the target is of the aberration or undead type, he can roll his first attack roll each round against the target creature twice and take either result), in or out of the saddle, order of the green, order ability(favored terrain: water), battlefield agility, bonus feat


On person 2 acids (2 lb.), backpack (2 lb.),cloak +1, +1 agile bp (25 lb.), mwk alchemical silver/cold iron sw (lb.) rope (50 ft.) (10 lb.), pirate's outfit (2 lb.), mwk tool(ride), infernal healing potion, small chest+good lock, javelins x10 (10 lb.)
In backpack/chest -132 gp, wand of clw (38), mwk cold iron longsword (3 lb.), waterproof bag, +1 spear, bag of holding I, 2 tanglefoot, 2 thunderstone, seaweed leshy bulb x1, tonsa' jewelry, misc booty
Immaterial
Encumbrance lb. without backpack, x lb. with backpack ( lb. light/ lb. medium/ lb. heavy)


Notes

sentients fed upon: 5
booze consumed: 16
challenges won: 2
Kimapse hippocampus animal companion (charger) hd 5
N Large magical beast
Init +3
Senses Perc +8, darkvision 60 ft., low-light vision, scent


AC 24, touch 12, flat-footed 21 (+4 armor, +2 Dex, +8 natural, -1 size, +1 Dodge)
hp 44 (5d8+12)
Fort +8, Ref +8, Will +5; evasion


Speed 5 ft., swim 60 f
Melee bite +9 (1d6+7, 20/x2)


Str 20, Dex 14, Con 16, Int 2, Wis 12, Cha 11
Base Atk +4; CMB +10; CMD 25
Feats Wpn Focus (boite), Iron Will, Light Armor PrB, Dodge, MobilityB
Skills Perception +8 (4), Swim +17 (2)
SQ barding training(ACP -1, Dex mod +1), mounted challenge(½ boni of master), link, water dependency, , battlefield agility


Tricks attack errything, defend, down, heel, flank and work
gear leather lamellar barding, training harness, feed (kelp) x10

Aurg Otsonkivi

Female Lastwaller Dwarf Sorcerer (wildblooded) 4
Neutral Good Med. Humanoid (dwarf)
Player Muser
Xp 0
Campaign Raivon tyttäret


Init +3
Senses Perception +5; darkvision 60 ft; +2 vs flying creatures


AC 11, touch 11, flat-footed 10; (+1 dex, +4 armor)
hp 34 (4d6)
Fort +5, Ref +2, Will +6
Special Defenses +2 dodge AC vs flying creatures, Resist acid & cold 5


Speed 20 ft.
Ranged mwk crossbow +4 (1d8, 19-20/x2)
Melee battleaxe +1 (1d8-1, 20/x3)


Spells CL 3
2nd lvl 4/day create pit (DC 16) 1st lvl 7/day, bless, enlarge person, heightened awareness, snowball (DC 14)
cantrips detect magic, mage hand, prestidigitation, read magic, ray of frost


Str 8, Dex 13, Con 16, Int 14, Wis 16, Cha 9
Base Atk +2; CMB +1; CMD 12
Feats SpF(conjuration), Spell Spec (snowball), ToughnessB
Skills Heal +8 (1), Kno:Arcana +9 (4), Kno:Engineering +10 (4), Kno:Religion +11 (4), Perception +5 (2), Spellcraft +9 (4)
Traits Crusader Tactician, Reactionary
Languages Common, Dwarven, Orc, Undercommon
SQ Bloodline power (Heavenly Fire, Celestial Resistances), cantrips, bloodline (celestial), eschew materials, mountaineer, sky sentinel, trapfinding, unstoppable, weapon familiarity


On person backpack, battleaxe, soldier's uniform, silk rope, rations x5, pen, ink, clw potion, bolts x20, 20 silver-blanched bolts, pouch of magic shrooms
In backpack sum gp, wand of mage armor, wand of magic missile, wand of identify
Immaterial
Encumbrance lb. without backpack, x lb. with backpack ( lb. light/ lb. medium/ lb. heavy)


Dulcinella Ramouf (kesken)

Female Korvosan Changeling Ranger (dandyUI41) 1
Neutral Good Med. Humanoid (changeling)
Player Muser
Xp 0
Campaign H's R


Init +0
Senses Perception -1; +2 vs FN, darkvision 60 ft;


AC 16, touch 10, flat-footed 16; (+4 armor, +1 natural armor, +1 shield)
hp 13 (1d10+con+feat)
Fort +3, Ref +2, Will -1
Special Defenses Natural Armor


Speed 20 ft. in armor
Melee rapier +4 (1d6+4, 18-20/x2)
Melee 2 claws +4 (1d4+4, 20/x2)
Ranged dagger +1 (1d4+3, 19-20/x2)


Str 16, Dex 11, Con 13, Int 14, Wis 9, Cha 12
Base Atk +1; CMB +4; CMD 14
Feats Gray Maiden Initiate(endurance, scarred)
Skills Athletics +7 (1), Bluff +5 (1), Diplomacy +4 (1)(+2 in Kintargo), Disguise +5 (1), Intimidate +7 (1), Knowledge(local) +6 (1), Knowledge(nobility) +6 (1), Linguistics +6 (1), Sense Motive +3 (1)
Traits Fed-Up Citizen, Town Gossip
Languages Common, Infernal, Varisian
SQ Claws, Hulking Changeling, Favored Nation(+2 Bluff, Diplomacy, Knowledge, Perception, Sense Motive and Survival vs. courtiers, officials, nobles and gentry from Cheliax, can attempt the appropriate Knowledge checks untrained to identify such people from the selected country), Rumor Empathy, Can use spell trigger items as a bard


On person backpack, daggers (2), rapier, armored coat, buckler, pen, ink,
In backpack scarsalve (4), 30 gp
Immaterial
Encumbrance lb. without backpack, x lb. with backpack ( lb. light/ lb. medium/ lb. heavy)


pelaamattomat skenut

40 + SotDC + WBG3&4&5 + FBtS + BK3

1) #31: Sniper In The Deep, #38: No Plunder, No Pay
2) #2-10: Fury of the Fiend, #2-14 The Chasm of Screams, #2-20 Wrath of the Accursed
3) #3-20 The Rats of Round Mountain—Part I; The Sundered Path, #3–22 The Rats of Round Mountain, Part II; Pagoda of the Rat
4) #4-15 The Cyphermage Dilemma
5) #5-00 Siege of the Diamond City, #5-24 Assault on the Wound, #5-25 Vengeance at Sundered Crag
6) ei mittään!
7) #7-02 Six Seconds to Midnight, #7-12 The Twisted Circle, #7–20 All for Immortality, Part 1: First Taste of Eternity, #7–26 All for Immortality, Part 2: All the Gods Beyond, #7–29: All for Immortality, Part 3: Serpents Fall
8) #8-00: The Cosmic Captive, #8-18 Champion's Chalice, Part 1: Blazing Dangerous Trails, #8-20: Torrent's Last Will, #8-22: Wrath of the Fleshwarped Queen, #8–99: The Solstice Scar
9) #9-00: Assault on Absalom, #9–05: Call of the Copper Gate, #9-16: Fallen Family, Broken Name, #9-24: Beneath Unbroken Waves, #9-25: Betrayal in the Bones
10) #10-00: The Hao Jin Cataclysm, #10-03: Blood on the Ice, #10-06: Treason's Chains, #10-08: What Prestige is Worth, #10-09: The Rasping Rebirth, #10-11: The Hao Jin Hierophant, #10-12: Breath of the Dragonskull, #10-13: Fragments of Antiquity, #10-14: Debt to the Quah, #10-15: Tapestry's Trial, #10-16: What the Helms Hide, #10-17: On Sevenfingers's Sails, #10-18: The Daughters' Due, #10-19: Corpses in Kalsgard

Kappa-44 Cantige

Male Android Operative (starfinder forerunner?) 1
Chaotic Neutral Med. Humanoid (android)
Player Muser
Xp 0
Fame/Rep 0/0
Campaign SFS
Homeworld Akiton


Init +3
Senses Perception +5; low-light & darkvision


KAC 15, EAC 14; (+3 K, +2 E, +2 dex)
SP|HP|RP 7|10|3
Fort +3, Ref +4, Will +2; +2 vs disease, mind-affecting, poison & sleep
Special Defenses constructed


Speed 30 ft. in armor
Melee knife +4 (1d4+3, S)
Ranged ? +? (1d? ?, ?, ? ft)


Str 16, Dex 14, Con 13, Int 12, Wis 10, Cha 8
Base Atk +0; AC vs CMB 24
Feats Weapon Focus (basic melee weapons)
Skills Acrobatics +7 (1) Athletics +8 (1), Culture +8 (1), Engineering +6 (1), Life Science +3 (1), Medicine +6 (1), Perc +5 (1), Profession (astroprivateer) +5 (1), Sense Motive +3 (1), Stealth +7, Survival +8 (1),
Background Bounty Hunter (+1 Con)
Languages Common, Azlanti, Akitonian, Ysoki
SQ exceptional vision, flat affect, operative's edge +1, specializaton (explorer), theme knowledge, trick attack (Survival +12 vs 20+CR)


On person freebooter armor (L bulk), comm unit[self-charging range 1 tier 1 computer + AP, "Vayu")=77, survival knife (L bulk)
In backpack
Immaterial 68 creds
Encumbrance 0,2 bulk w/o backpack, x bulk. w/backpack ( bulk. light/ bulk medium/ bulk heavy)


Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped