Tommi Brander. Minulla on pari blogia: https://ropeblogi.wordpress.com ja https://tommibrander.wordpress.com ; vanha blogi osoitteessa https://thanuir.wordpress.com . Jotain CV:tä etäisesti muistuttavaa löytyy LinkedInin puolelta: http://www.linkedin.com/in/tommibrander .

Seikkailun suunnittelu (PDF), esitelmä Alfa-conissa 2016. Sitä saa käyttää ja muokata vapaasti ja levittää eteenpäin. Muokkaamista varten esitelmän .tex-lähde.

Minimalistinen D&D (pdf), hyvin kevyet luolailusäännöt. Lähdekoodi: .tex

Matka suurluolastoon (pdf), esitelmä Ropeconissa suurluolastoista, tavoitteena kertoa millaisia piirteitä niissä on ja miten ne kytkeytyvät yhteen. Lähdekoodi muokkaamista varten: .tex. Saa käyttää, levittää ja muokata.

Taistelijoista ja taikureista (pdf) on simppeli säännöstö OSR-tyyliseen luolailuun ja muuhun seikkailuun. Ei vielä järin valmis. Lähdekoodi on myös saatavilla: .tex. Saa levittää eteenpäin ja muokata vapaasti.

Mutavalli on seikkailu D&D:tä ja vastaavia säännöstöjä varten. Helposti sovellettavissa mihin tahansa fantasiapeliin, jossa mutaiseen hylättyyn linnakkeeseen änkeminen kuulostaa sopivalta.

Esitelmä Traconissa roolipelistä uudessa maailmassa, kohdeyleisönä pääasiassa pelinjohtajat: Roolipeli uudessa maailmassa (PDF) . Sitä saa käyttää ja muokata vapaasti ja levittää eteenpäin. Muokkaamista varten esitelmän .tex-lähde.

Huomisen varjot (pdf), eli Solar system synkähkössä tulevaisuudessa. Työn alla. Siirtynee lähdeteos-sivustolle kunhan se tulee johonkin kuntoon tai hylkään projektin kokonaan. Myös lähdekoodi (.tex) ja bibliografia. Bibliografia on .txt-tiedostona, mutta kyseessä on .bib-tiedosto, jota mekanismi vain ei suostu syömään. Se kannattaa nimetä uudestaan nimellä huomisenvarjot.bib tai muokata kyseistä kohtaa .tex-tiedostosta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped