Gerald Bane

Sitaatti/rivin konsepti/mitävaan

Sissi 6, CN Puoliörkki mies
Miksa J
Init +5
Senses Perception +11


AC 21, 14 touch, 18 flat-footed; (+3 dex, +7 armor,+1 natural)
hp: 41
Fort +7 , Refl +9, Will 5
Special defenses


Speed 30ft
MeleeIso Keen +1 Noqual Falchion +9/+7/ (2d6+7/ 15-20x2)
Melee Iso Keen +1 Noqual Falchion (power attack) +7/+2 (2d6+13/ 15-20x2)\\ MeleeIso Örkkien kaksoiskirves +8/+6 (2d6+6/2d6+12/19-20 x2)
Ranged Komposiitti Pitkäjousi +9/+4/ (Deadly Aim +7/+2) (1d8+2/x3)
Special attacks


Str 18, Dex 16, Con 13, Int 16, Wis 15, Cha 17
Base Atk +6/1; CMB +10; CMD 23
Feats: Power Attack, Rapid Shot, Endurance,Quick Draw, Deadly Aim, Many shot


Skills: Climb +7, Craft(Bows) +13, Handle Animal +12, Heal +11, Intimidate +15, Know (dungeoenering) +7, Know (geography)1 +8, Know (Nature)1 +12, Perception +11,Sense mMtive +3, Stealth +11, Survival +11, Swim +11
Languages Taldon, Örkki, jätti, hiisi, abyssaali.
SQ\\ Favoured enemy (1.Human/2.Elf), Track, Darkvision 60ft., Wild Empathy, Orc Ferocity, Favoured Terrain(Forest) Traits: Bully, Reactionary, Optimistic Gambler


On person: Bandolier: vesileili, silkkiköysi, Parannusjuoma 1d8, Härän voima-pullo, 2x CMW, Remove paralysis, 2xCLW-pullot.
In backpack: Makuupussi, kaivuuhakku, lapio, soihtu x5, Käsityöläisen työkalut, soihtux5, Saulin tilikirjat, kannettava muurinmurtaja, puusepän työkalut,
Immaterial
Encumbrance Repun kanssa 47-86 kg. Kevyen kuorman raja alle 46 kg.


Notes
1Pj:n myöntämät kaksi ylimääräistä skill pointtia, jotka on pakko laittaa knowledge-taitoihin.

Bolt

Small Cheetah animal companion.

"Se on Bane..." Kuulin astuessani sisään mannunvartijoiden hallintopisteeseen. Virnistin itsekseni, sillä tiesin noiden kolmen sanan aiheuttavan välittömän reaktion sisäpuolella istuvien tyhjäntoimittajien joukossa.

En turhaan pyyhkinyn saappaitani, vaan painoin oven auki ja kohtasin välittömästi luutnantti Kravosin tummat silmät, jotka kävivät hänen toimistonsa lattialle kuraa valuvissa saappaissa, mutta välittömästi hyppäsivät katsomaan taas silmiini.

Huoneessa oli hiljaista noin kymmenen sekuntia, minkä ajan luutnantti odotti minun tervehtivän häntä. Olisi saanut minun puolestani odottaa vaikka päiviensä loppuun, mutta lopulta hän rikkoi hiljaisuuden:

"Päivää vartia Bane."

Odottiko hän minun vastaavan? En vaivautunut kysymään vaan pysyin ilmeettömän hiljaa.

Kravos tuhahti ja jatkoi: "Suorititko sinulle määrätyn tehtävän?" Vastasin: "Kyllä."

"Vai niin, määräyksessä mielestäni mainittiin että maankartoitus tulee tehdä ilman väkivaltaa. Tapahtuiko niin, sillä olen kuullut muuta muualta?"

Kasvoilleni levisi mairea hymy. "Ei."

Huomasin kuinka suoni alkoi tykyttää Kravosin otsalla, samassa paikassa kuin aina ennenkin. Hän kuitenkin onnistui pitämään äänensä tasaisen tyynenä ja jatkoi sykkivän suonensa tahtiin: "Niin arvelinkin, puhe oli kuitenkin että rajanmittaus suoritetaan ilman verenvuodatusta.", hän huokasi teatraalisesti ja jatkoi: " Tämä ei tule helpottamaan asemaasi saati lyhentämään palvelusaikaasi..."

En katsonut tarpeelliseksi vastata. Kravos mittasi minua katseellaan ja nousi tuolistaan poimien osoitinkeppinsä, jota hän mieli taivutella niskansa takana tilanteessa kuin tilanteessa.

"Saanko kysyä mitkä ovat suunnitelmasi tulevaisuuden varalle?" tuo mies, jolla oli hartiat kuin pingviinillä, jatkoi. Sääli ettei hänen suuri suunsa ollut kahtakymmentä senttiä korkeammalla jotta olisin voinut sulkea sen vaivattomasti solmimalla huulet yhteen.

"Et."

Kravoksella oli tekemistä pokkansa pitämisen kanssa, olisihan alaisen päälle karkaaminen olisi näyttänyt erittäin huonolta muiden mannunvartioiden silmissä. Varsinkin kun päällekarkaajan selkäranka olisi murrettu hänen oman työhuoneensa oven väliin. Saranapuolelle. Osoitinkeppi alkoi taipua hänen ohuen niskansa takana...

Lähestyen minua hän sanoi: "Katsopas Gerald, kuten olen jo maininnut, sinun maineesi täällä ei ole parhaimmasta päästä. Minä tahdon hyvänä ihmisenä tarjota sinulle mahdollisuuden kiillottaa kilpeäsi. Juoksupojan homma ei varmasti vastaa käsitystäsi omantasoisestasi työstä, mutta sen vastaanottamisesta olisi sinulle hyötyä. Saisit palvelusaikaasi vihdoin lyhennystä. Tuolla ulkona sinulla on varmasti paljon ystäviä, mutta täällä kaikki pitävät huolta vain itsestään. Joten miten on, vastaisitko kysymykseeni?"

"Tein sen jo." Sanoin ja käännyin poistuakseni.

"Saat huomiseen harkinta-aikaa, mutta muistutan että tämän palveluksen jälkeen on turha odottaa enempää. Lupa poistua myönnetty. Erastilin siunausta Bane."

Ihan kuin olisin lupaa poistumiseeni kaivannut. Siitä huolimatta käännyin vielä ja vastasin: "Sitä samaa Krav."

Piikittely löysi tiensä hänen herkkään hipiäänsä ja vastaus seurasi välittömästi. "Sitä samaa, *Luutnantti*."

Katsoin häntä säälivästi ja sanoin: "Krav, minua ei tarvitse lutitella.", jonka jälkeen käännyin pois ja avasin oven. En vaivautunut painamaan sitä kiinni, ja virnistin nautinnollisesti katkeavan osoitinkepin äänen tärähtäessä korvaani. Raportointini oli valmis. Kävellessäni parakkeja kohti mietin Kravoksen sanoja, palvelusajan lyhentyminen kuulosti erittäin hyvältä, olin jo liian kauan pysynyt näiden tyhjäntoimittajien kanssa. Päässäni alkoi muotoutua suunnitelma, suunnitelma joka lyhentäisi "juoksupoika" Banen palvelusaikaa sadalla prosentilla... Tuupatessani puolihaltiakokelaan edestäni sanoin itsekseni tervehdyksen tulevalle vapaudelle.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped