Kahleiden saariston tärkeimmät alueet (avaa uudessa välilehdessä suuremmaksi)

Kahleet

Tyhjien Silmien Saari (Island of Empty Eyes)

Aamun Raivon palkinnoksi saama saari. Kuhisee kyklooppeja, hirmuliskoja, epäkuolleita ja ties mitä muita hirmuja.

Vuorovetten Kalliolinna (Tidewater Rock)

Lähes voittamaton kalliolinna Kahleiden eteläosissa, jonka Aamun Raivo valtasi avioliiton avulla. Turvapaikka ja sekondäärinen linnoitus.

Turmasatama (Port Peril)

Kahleiden "pääkaupunki". Iso metropolis täynnä merirosvoja, orjakauppiaita ja muita rehellisiä työläisiä. Rakennettu rannalle, saarelle ja vanhan kallioseinän sisälle. Hurrikaanikuningas asuu täällä Turmalinnassa.

Isokokoinen Impi (Formidable Maid)

Baari Turmasatamassa. Pelaajahahmojen yhdistävä tekijä, kaikki olivat sielä ennen tarinan alkua...

Arkadianmeri (Arcadian Ocean)

Avistanin länsirantoja nuoleva vetinen aava, jonka laineiden lomassa aikoinaan alkunsa sai Azlantin suurkulttuuri.

Kuumemeri (Fever Sea)

Avistanin eteläisempi merialue, joka sijaitsee Mwangin sademetsien äärellä ja Kahleiden eteläpuolella

Luikerteleva Rannikko (Slithering Coast)

Nimensä mukainen rannikkoalue Terwan ylämailla, jonka äärellä Kuumemeri sijaitsee

Terwan Ylämaat (Terwa Uplands)

Kaistale Mwangia, kuiva savanni-vuoristo. Turmasatama sijaitsee Terwan ylämaalla.

Paholaisenvirsta ja Hornapori (Devil's Arches & Hell Harbor)

Saari pohjoiseen Turmasatamasta. Tunnetaan oudoista raunioista ja pikkupirujen määrästä. Hornaporissa runsaslukuisesti cheliaxlaisia ja Arronax Endymion-vapaakapteenin tukikohta.

Motakun saari ja Quent (Motaku Isle & Quent)

Saari länteen Turmasatamasta. Rehevä sademetsä täynnä luonnonvaroja. Quent kauppasatama jossa Vapaakapteeni Tessa Sulotuuli hallitsee.

Säkkisaari ja Vinkkilahti (Bag Island & Slipcove)

"Puolituisten vapaa paratiisi" luoteeseen Turmasatamasta. Vapautettujen puolituisorjien koti, jossa asuu vapaakapteeni ja puolitusten sankari Jolis Raffles.

Haisaari ja Ollo (Shark Island & Ollo)

Läntisin saari, lykantrooppien riivaama räkälä. Vapaakapteeni Avimarr Sorrinash ei ota laivalleen muita kuin lykantrooppeja.

Puhurilahti ja Märkäsatama (Tempest Cay & Drenchport)

Pohjoisin saari, joka tunnettaan ainoastaan siitä, että siellä sataa. Aina. Maineikkaan vapaakapteeni Puhuriruhtinaan valtakunta.

Abendegon Silmä (Eye of Abendego)

Arodenin kuoleman jälkeen syntynyt ikihurrikaani, joka on 240 mailia leveä. Silmä tuhosi Lirgenin ja Yamasan valtiot, ja nykyään jäljellä on vain ikimyrskyn raiskaamat rannikot.

Ghol-Ghan

Aikojen alussa ollut Kyklooppien valtakunta, joka sijaitsi suurin piirtein Kahleiden saariston paikalla. Tiedot vähäisiä.

Miehennielijöiden Lahti (Mancatcher Cove)

Cyrus Wolfen legendaarisen aarteen saari.....

Kerdak Luunyrkki, Hurrikaanikuningas

Kahleiden merirosvoruhtinaiden kuningas, Hurrikaanikruunun kantaja jo 40 vuoden ajan. Vanha ihmismies, joka tunnetaan ahneudestaan ja luurankomaisesta oikeasta kädestään sekä palavasta intohimosta ruutiin ja tuliaseisiin, joihin hänellä on yksinoikeus. Lippulaivana Likainen Valuutta.

Tessa Sulotuuli, Quentin ruhtinatar

Kenties suosituin kaikista vapaakapteeneista, piraattiruhtinatar Tessa on kuvankaunis puolihaltianainen, jonka seikkailuista on olemassa tuhansia tarinoita. Lippulaivana Onnenkantamoinen.

Arronax Endymion, Hornanporin herra

Entinen Cheliaxin laivaston amiraali, joka rakastaa oopperaa ja vihaa vanhaa kotimaataan, joidenkin mukaan ehkä vähän liikaakin. Kylmän taktinen. Lippulaivanaan Cheliaxin laivaston entinen helmi Tyrannous.

Puhuriruhtinas, Märkäsataman herra

Mysteerinen druidi, jonka kerrotaan tuntevan Abendegon Silmän tuulet. Kulkee meren olentojen kanssa-hänen kaalerinsa Krakenin rinnalla ui lähes aina hänen jättiläiskalmari-lemmikkinsä.

Avimarr Sorrinash, Ollon peto

Verenhimoinen vapaakapteeni, ihmissusi Avimarr hallitsee alueitaan verellä ja raudalla. Hänen miehistönsä koostuu vain lykantroopeista, ja kerrotaan että hän täydenkuun aikaan metsästää Ollon asukkaita huvikseen. Hänen lippulaivansa on Verikuu.

Jolis Raffles, Säkkisaaren herra.

Entinen puolituisorja, joka rikkoi kahleensa ja johti orjatoverinsa kapinaan laivalla. Kastoi laivan Vapauden Kahleiksi ja ryhtyi vapaakapteeniksi. Vapauttaa orjia, ja antaa aina mahdollisuuden valita liittyäkkö hänen miehistöönsä vai mennä vapaana. Pahojen huhujen ympäröimä hahmo.

Kahleiden ulkopuolella

Cheliax

Vanha keisarikunta, joka ennen hallitsi suurinta osaa Avistania- jonka loiston päivät ovat nykyään menneisyydessä. Nyt Thrunen huoneen hallitsema diabolistien valtio, joka halajaa vanhoja alueitaan takaisin, vihaavat HYVIN paljon Kahleiden asukkaita.

Sargava

Cheliaxin vanha siirtomaa Mwangissa. Julisti itsenäisyyden Cheliaxin hajottua. Kun Thrunen huone koetti vallata takaisin, solmi Sargavan kuvernööri sopimuksen Kahleiden merirosvojen kanssa suojelusta. Kahleiden ainoa "liittolainen."

Rahadoum

Garundin mantereen pohjoinen valtio, joka tunnetaan lähinnä ateismista. Ihmisen pojat karkottivat papit, ja uskontojen harjoittaminen on lailla kiellettyä. Luonnonkatastrofien piinaama aavikkovaltio. Vihaavat kovasti Kahleiden väkeä.

Sisäinen Meri

Garundin ja Avistanin välissä oleva laaja merialue. Aroden Kaaren "suojelema", suuri kauppareitti valtioiden välillä.

Avistan ja Garundi

Pohjoinen ja Eteläinen manner joita erottaa Sisäinen meri. Jakautuu lukuisiin meille tuttuihin valtioihin, kuten Rahadoum ja Katapesh etelässä ja Cheliax ja Varisia pohjoisessa.

Mediogaltin Saari

Punasirkka-salamurhaajien saari. Metsät täynnä dinosauruksia ja tappajahyönteisiä, kaupunki täynnä salamurhaajia ja merirosvoja.

Verinotko, Senghor ja Hyrantam

Lainsuojattomien pesiä Garundin länsirannikolla. Orjakauppiaiden, Aspiskonsernin ja ryöstelijöiden tukokohtia, oivia paikkoja myydä saalista. Verinotko vähän dissaa merirosvoja.

Thrunen Huone

Cheliaxin hallitsija "perhe". Jokainen edellinen hallitsija on kuollut mysteerisesti. Nykyinen hallitsija on Hänen infernaalinen majesteettinsa Kuningatar Abrogail Thrune II. Nuori nainen jonka poliittista kykyä ja diabolisia avustajiaan pelätään ja kunnioitetaan laajalti. Perhe tunnettaan Asmodeuksen palvonnan aloittamisesta Cheliaxissa.

Aspiskonserni

Haudanryöstäjiä, kauppiaita ja vakoojia, jotka tutkivat vanhoja raunioita löytääkseen rikkauksia ja siten tulla rikkaiksi.

Tiennäyttäjien Järjestö

Tutkimusmatkailijoita ja seikkailijoita, jotka tutkivat vanhoja raunioita löytääkseen tieota vanhoista kulttuureista ja tavoista ja siten tulla viisaammiksi.

Jumaluudet Kahleiden alueella

Besmara, Piraattikuningatar

Merirosvojen, meren ja sen hirviöiden jumalatar. Äkkipikainen, tappelunhaluinen mutta pohjimmiltaan vapautta kunnioittava ongelmatapaus jumalten keskuudessa.

Gozreh, Vanha suolaparta

Gozreh, Sään ja Meren jumala. Vanha, vahva ja ärtyisä. Vain houkka ei rukoilisi Sään jumalalta armoa merellä.

Lamashtu, Hirviöiden Emo

Hirveä demonijumalatar, jonka lapsia ovat maailman pedot. Pelottavan suosittu Kahleiden alueella, vaikka vihaakin Besmaraa merihirviöiden komentelusta ja määräilystä.

Calistria, Suloinen pistos

Haltioiden nautinnon ja koston jumalatar, jostain syystä erittäin suosittu Kahleilla, varsinkin Motakun saarella.

Norgorber, Mustasormi

Salamurhaajien ja myrkyttäjien salainen jumala, jonka suosio on huipussaan Säkkisaarella. Tai ainakin niin väitetään.

Cayden Cailean, Juoppo sankari

Juoppojen ja seikkailijoiden jumala, jonka suosio Kahleilla ei varmaan yllätä ketään.

Pharasma, Harmaa leidi

Kuoleman jumalatar. Kaikki kumartavat lopulta Pharasmaa.

Aroden, kuollut jumala.

Aroden, Cheliaxin suojelusjumala, joka kuoli rapiat sata vuotta sitten tuntemattomasta syystä ajaen maailman kaaokseen ja aikaan, joka tunnetaan nimellä Kadonneiden Enteiden Aika.

Achaekek, Salamurhaajien Sirkkajumala

Punasirkka-salamurhaajien jumala. Pelottava olento, jota jumalatkin pelkäävät.

Ihmisen Lait, Jumalattomien oppi

Rahadoumin filosofia, joka kieltää jumalien palvonnan, muttei niiden olemassaoloa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped