la Gorda

Female Changeling Witch (Beast bonded) 4
Chaotic Good Medium Humanoid
Player Pyry
Kamppis Talven Valta


Init +2
Senses Perception +7; darkvision 60ft.


AC 14, touch 12, flat-footed 12 (+2 Dex, +2 Nat)
hp 17 (4d6-4)
Fort 0, Ref +3, Will +5; +1 against evil arcane spellcasters
Special Defenses Spell Resistance 10


Speed 30'
Melee 2 Claws +2 (1d4+0)
Melee
Ranged
Ranged
Special Attacks


Spells known
1st (2) — cure light wounds, mage armor
Cantrips (at will) — daze, acid splash, ghost sound


Str 10, Dex 13, Con 8, Int 18, Wis 12, Cha 16
Base Atk +2 ; CMB +2 ; CMD 14
Feats Evolved Familiar, Mother's Gift
Skills Acrobatics +4 (2), Bluff +5 (2), Craft (clothing) +13 (4), Diplomacy +8 (2), Handle Animal +6 (3), Heal +5 (1), Know (arcane) +9 (2), Know (dungeoneering) +5 (1), Know (history) +9 (1), Know (nature) +9 (2), Know (planes) +8 (1), Perception +7 (4), Perform (dance) +4 (1), Spellcraft +8 (1), Stealth +4 (2), Survival +3 (2), Swim +4, USe Magic Device +7 (1)
Traits Friend in Every Town, Warded Against Witchery
Racial Traits Inscrutable (blood hag), Witchborn
Languages Common, Elven, Aklo, Dragonic, Dwarven, Giant
SQ Hexes (Feral Speech, Evil Eye), Familiar (Otter Herra Napajää), Patron (Insanity), Enhanced Familiar


On person
In backpack
Wealth
Encumbrance x lb. without backpack, x lb. with backpack (x lb. light/x lb. medium/x lb. heavy)


Notes


Clavicus, eli Herra Napajää

Olipa kerran ja varmaankin edelleen, Kyonin metsän kupeessa Eragesista itään, pieni kyläpahanen, jossa eleli haltijoita, ihmisiä ja jotain siltä väliltä. Eräänä yönä, jolloin taivaalla möllötti punainen täysikuu, jätettiin pieni rääsyihin kääritty mytty erään puolihaltijan oven eteen. Taisi olla näkemisen arvoinen ilme paikallisella yrttien keräilijällä, kun aamulla löysi erikoisen vastasyntyneen ovensa edestä! Pienokaisella oli kummat silmät ja muutenkin vaikutti ihmeelliseltä; Vasen silmä kirkkaan sininen, toinen verenpunainen. Vuosien vieriessä tälle kovin sirolle ja nätille tytölle kasvoi pitkät leimuavan punaiset hiukset, sekä kaikkien kauhistukseksi tämän kynnet kasvoivat luonnotonta vauhtia oikein ikävän teräviksi piikeiksi.
Kaikesta huolimatta la Gorda, kuten häntä sittemmin alettiin kutsua, oli kovin iloinen ja huoleton luonne, joka nautti enemmän luonnon helmassa leikkimisestä ja tanssimisesta, kuin mistään arjen askareista, joita hän vieroksui oikein kunnolla. Hän osaa olla oikein kultainen, oikea enkeli, mutta tulista temperamenttia ja räjähdysherkkyyttä löytyi myös hänestä ja muutamakin sai maistaa näitä mausteisia tunteita jos vahingossa meni sanomaan väärän sanan hänen kuullen.
Asiat kuitenkin muuttuivat, kun la Gorda pääsi noin viidentoista vuoden ikään. Hänen tuntemuksensa siitä ettei kuulunut muiden joukkoon, vaikka ei näitä inhonnut tai mitään, sai hänet karkaamaan kotoa. Hän pakkasi ruokaa mukaan ja lähti itään etsimään jotain, mistä ei osannut kertoa edes itselleensä. Asiat eivät tietenkään menneet kovin mutkattomasti ja ruuatkin loppuivat pian. Hän harhaili eksyksissä sankassa metsässä ja eräänä iltana, täysikuun aikaan istui itkien joen kupeessa, kiroten surkeaa elämäänsä ja todennäköistä nääntymistä nälkään, kun saukko ilmaantui joesta hänen viereen puhutellen häntä. Ei la Gorda ensin edes tajunnut puhuvansa eläimen kanssa, kunnes mystiset voimat ja henget olivat jo hänen ympärillään, kertoen että "he" kyllä pitävät hänestä huolen ja Herra Napajää alkoi pitämään hänestä huolta, ruokkien ja myös opettaen ihmeellisiä temppuja.
Yhdessä, la Gorda ja Herra Napajää lähtivät seikkailuun, etsien kummallisen tytön tarkoitusta ja vastauksia siihen mistä hän on tänne tullut. Vuosi erämaassa opetti jo paljon. Pikkuhiljaa ystävykset vaelsivat Sellenin jokea etelään ja lopulta he päätyivät Taldoriin, jossa huoleton tyttö joka ei kuitenkaan liikoja paineita ota kutsumuksestaan, nautti elämästä ja kikatteli monesti erään hassun kaksikon esityksistä nauttien ja mukana tanssien. Elämä on mukavaa! Mikäpä voisi tätä synkemmäksi muuttaa? \\

Talven Valta

Hahmot:

Laulu-ja soitinorkesteri GraniittiEdesmenneet hahmot

Ensilumi:

Kahlittu Tupa:

Impi, Emo, Akka:

Jäätyneet Tähdet:

Rasputinin on kuoltava!:

Noitien Kuningattaren Kosto:

Infoa:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped