Misogyyni-demoni andrazku

- Yö kentaurien leirissä ei kuitenkaan mene rennosti nukkuesssa, sillä Upin synkät painajaiset herättävät tämän yöllä, ja hän huomaan väijytyksen olevan vireillä! Kolme kappaletta andrazku-demoneja repivät itsensä jurttaan sisään, ja taistelu syttyy! Se ei kestä kauaa, mutta nämä kylmät demonit ehtivät kuitenkin tehdä tuhojaan hönkäyksillään ja raateluhampaillaan. Kun viimeinenkin demoni on maassa, voivat sankarit jatkaa levottomia uniaan.

- Aamulla he jatkavat matkaansa kohti Artrosaa, mukanaan opaskentauri Erdja, joka kyselee paljon Pablolta maailmasta Dwezdan korven ulkopuolella. Matkalla he löytävät jounko kentaureja jotka ovat jäätyneet pystyyn. Erdja tietää syyn; valkoinen lohikäärme Sjovohorn asuu Artorosan laaksossa, ja se tekee välillä ylilentoja korven yllä, etsien saalista.

- Illalla sankarit leiriytyvät, ja Akariel keskustelee miekkansa kanssa, joka varoittaa tätä tulevasta vaarasta, ja sanoo Akarielin olevan väärillä poluilla. Illalla tämä vaara saapuukin, kun tuli heidän nuotiossaan alkaa hiipumaan ja kylmä sumu valuu metsästä leiriin. Hiljaa leiriin ratsastaa kuolleella hirvellä jäätynyt ritari, pakkasapostoli, kylmä nihti nimeltä Hmmmin. Hmmmin vaatii Kuningas Voldia ja Akarielia palaamaan mukanaan Kuningattaren luokse kahleissa. Akariel ja muut eivät suostu, ja taistelu syntyy. Hmmmin lyödään, mutta Akariel ja la Gorda alkavat riitelemään tämän osuudesta tapahtumiin, ja kenenkä puolella Akariel on oikeasti ollut. Pablo saa tovereita rauhoitettua, mutta nukkumaan mennään silti hermostuneina ja epävarmoina.

- Matka jatkuu Syvärotkon Laaksoon, suunnattomaan laaksoon joka kuhisee korppeja. Pitkän päivän jälkeen he löytävät Artorosan, kolme giganttista pöytävuorta jotka esittävät impeä, emoa ja akkaa, kolmea naiseuden aspektia. He löytävät lopulta tien huipulle, ja kiipeävät immen päälle. Sieltä he löytävät kuolleiden koivujen metsän, sekä kaksi uhrattua kentauria. Kuunvalo valaisee oven, mutta samalla yksi puista herää eloon, vaatien uhria matkaajilta. Kun he kertovat olevansa Baban asialla, suostuu puu säästämään heidät jos he vastaavat tämän arvoitukseen. Kiitos Upi Lunkan ihmeellisen muistin sankarit muistavat he Mustan Keskiyön oikean nimen ja pettynyt noitapuu päästää heidät sisään.


Kylmä nihti, Hmmmin

Talven Valta

Hahmot:

Laulu-ja soitinorkesteri GraniittiEdesmenneet hahmot

Ensilumi:

Kahlittu Tupa:

Impi, Emo, Akka:

Jäätyneet Tähdet:

Rasputinin on kuoltava!:

Noitien Kuningattaren Kosto:

Infoa:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped