la Gordan siskopuoli Silyzil

- Sankarit aloittavat laskeutumisensa Artrosaan mustia basalttiportaita pitkin. Lopulta he löytävät huoneen, jota vartioi Gurragurra-niminen ettinnoita. Pablo onnistuu puhua GurraGurran puolelleen, ja ettinnoita päästää heidät läpi, sillä hän oli laiminlyönyt velvollisuutensa aiemmin jo päästäessään jättiläiset ja kentaurit sisälle. He löytävät heti uusia vihollisia sivuhuoneesta; kostea kasvihuone jota hallitsee kuuma ilma ja hirveä tendriculous-sienihirviö sekä demoninen satyyri Poryphanes. Grag pistää tendriculouksen pakettiin, ja sen jälkeen kun Poryphanes oli lähes tappaa Akarielin, kutsuu la Gorda painajaisen pistämään demonisatyyrin kylmäksi.

- Seuraava huone paljastaa jonkinlaisen asuintilan, jota asuttaa keski-ikäinen nainen. Nainen on aluksi aggressiivinen, mutta sitten heltyy nähdessään la Gordan; nainen on nimeltään Caigreal, ja paljastuu la Gordan äidiksi! la Gordan isä eksyi Artrosaan, jossa Caigreal ja isä Yugi saivat pienen lapsen, joka heiltä sitemmin riistettiin. la Gorda on kovin hämmentynyt, ja Caigreal varoittaa sankareita Artrosan vartijasta Jadrenkasta, joka on vaarallinen ja julma noita. Caigreal kertoo myös la Gordan siskon olevan isän kanssa syvemmällä luolastossa, ja antaa tälle amuletin lahjaksi.

- Jättiläisten ja kentaurien hyökkäys luolastoon huolettaa, ja sankarit lähtevät metsästämään heitä. He löytävät yhden jättiläisen käytävästä ja tappavat joukona andrazku-demoneja tahritusta huoneesta, joka n epäpyhitetty Koshticthictelle. Samalla la Gorda tajuaa saamansa amuletin olevan demoniruhtinatar Mestaman epäpyhä symboli. He kulkevat hautakammion halki, jossa sinetöityjen hautojen takana on noitien muumioita. Seuraava kammio on Mestaman temppeli, jossa turpea jätinpenikka-vaihdokas Silyzil esittäytyy la Gordan siskoksi. Ennen kuin la Gorda ehtii protestoida, ilmestyy Caigreal huoneeseen, kertoen kuinka la Gordan on aika kohdata totuus, paljastuen veriämmäksi. la Gorda kieltäytyy palvelemasta äitinsä visiota, ja taistelu syttyy. Sylizil nukuttaa la Gordan, mutta Caigreal joutuu Upin ja Lupsun rynnäkköjen kohteeksi. Akariel ja Grag käyvät Silyzilin kimppuun, joka lyö Akarieliin kipua ja kirouksia. la Gorda herää ja muuttuu lohikäärmeeksi, kiemurrellen äitinsä kimppuun tämän yritettyä muuttaa Lupsua peltohiireksi. Silyzil kuolee Akarielin miekkaan, ja Caigreal Upin vasaraan.

- Caigrealin tavaroista la Gorda löytää pienen lasisen pallon, jonka sisällä hän arvioi olevan sielu. He jatkavat matkaansa eteenpäin, ja tulevat kivettyneeseen metsään. Sieltä he löytävät kuusikätisen naisen ja yöakka Nostafan, joka antaa heille viestin Baba Yagalta: "Vereni on minut pettänyt. Etsikää Jadrenka, hänellä on avain, toinen on Iäisyyden kuopassa. Seuratkaa jälkiäni!" Nostaga osaa myös vapauttaa sielun lasipallon sisältä, joka paljastuu Yugi Naotoksi, la Gordan kitsune-isäksi. Yugi jakaa la Gordan kanssa tarinansa, jossa hän tajusi mikä Caigreal oli ja salakuljetti la Gordan pois Artrosasta. Caigreal kuitenkin tappoi hänet tästä hyvästä. Yugi on ylpeä la Gordasta, ja toivoo tämän löytävän todellisen potentiaalinsa. Yugi jättää la Gordalle merkin suvustaan, kadoten ilmaan.

Valitettavasti tämä kuolema herätti kuusikätisen upasunda-asuran meditaatiostaan, joka haluaa myöskin kokea kuoleman. Hän haastaa sankarit taisteluun, ja tehden nopeasti pahaa jälkeä Upista lukuisilla aseillaan. Akariel ja Grag pistävät kuitenkin asuran hengiltä, mutta liian myöhään. Pablo toteaa tapahtuneen- Upi Lunkka on kuollut.


Caigreal, noitapiirin johtaja ja Mestaman papitar

Talven Valta

Hahmot:

Laulu-ja soitinorkesteri GraniittiEdesmenneet hahmot

Ensilumi:

Kahlittu Tupa:

Impi, Emo, Akka:

Jäätyneet Tähdet:

Rasputinin on kuoltava!:

Infoa:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped