Mato sanoi poks

EDIT// PELIKERRASTA ON KULUNUT AIKAA, JOTEN NYT HIEMAN ABRIDGED VERSIO. PAHOITTELEN AUKKOJA TARINASSA.

- Juhlittuaan voittoaan Kannussarven taistelussa, komentaja Pharamol luovuttaa kaksipäisen täytetyn linnun sankareille. Karhuntalja on Yraxin aarrekammiossa, ja Pharamol pyytää sankareita samalla myös surmaamaan suuren käärmeen, jotta tästä päästäisiin eroon. Pablo suostuu, jos saa Estellan mukaansa oppaaksi.

- Pablo jatkaa lippunsa ompelemista, kun taas Akariel ja Grag käyvät tutkimassa hieman maastoa lohikäärmenihtien avustuksella. He käyvät usean päivän reissulla kauas muurille ja sen takaiseen kauppakaupunkiin. la Gorda kirjoittaa kääröjä ja Hesekiel saavuttaa kuurinsa lopun.

- Sankarit lähtevät matkaan Pablon vaunuilla. He törmäävät matkalla Kogogiak- hirviöön joka on syödä la Gordan, mutta peto tapetaan. Pitkä matka on pitkä, ja oppaana toimiva Estella ja Pablo bondaavat.

- Huuraterän Halkeama. Sisään: Mentiin.

- Pakkasmadot hyökkäävät. Luu pannaa kurkkuun kirjaimellisesti, kun madot räjähtävät kuoltuaan, surmaten La Gordan ja Akarielin välittömästi. Pablo ja Estella pelastavat muut ulottuvuusovien avulla, mutta Grag varmistaa että viimeinenkin mato on kuollut tuliloitsuilla.

- Että näin.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped