Upi Lunkka, parta kynitty ja siistitty illan showta varten.

Upi Lunkka

Male Dwarf Hunter 7
Neutral Good Medium Humanoid (dwarf, human)
Player Miika
Campaign Talven Valta


Init +7
Senses Perception +2;


AC 17, touch 13, flat-footed 14; (+4 Armor, +3 Dex)
hp 59 (7d8+21)
Fort +7, Ref +8, Will +4;
Special Defenses


Speed 30ft., 20ft. in armor
Melee Earthbreaker +8 (2d6+4/x3)
Melee Nodachi +8 (1d10+4/18-20)
Special Attacks


Known Spells (CL 7th, Concentration +9
1st (3/day): cheetah's sprint, cure light wound, thunderstomp
0:


Str 16, Dex 16, Con 15, Int 08, Wis 15, Cha 06
Base Atk +5 ; CMB +8; CMD 21
Feats Improved Initiave, Outflankb, Animal Soul, Paired Opportunistb, Craft Wondrous Items, Precise Strikeb, Cooperative Crafting (Power Attack, Deadly Aim)
Skills Acrobatics +9 (3), Craft (armor) +3 (1), Handle Animal +6 (5), Heal +6 (1), Know (nature) +3 (1), Know (dungeoneering) +3 (1), Perform (broman brothers) +5 (7), Ride +11 (5), Stealth +13 (6), Survival +10 (5)
Traits Blood of the Giants, Zest for Battle
Languages Common, Dwarven
Racial Features Hardy, Rock-Stepper, Surface Survivalist, Slow & Steady, Gianthunter, Craftsmam, Weapon Familiarity, Stability, Defensive Training
SQ Animal Companion (Lucenzo), Animal Focus, Nature Training, Wild Empathy +5, Precise Companion, Track, Hunter Tactics, Imporved Empathic Link, Woodland Stride, Bonus Trick


On person
In mwk backpack Wealth
Encumbrance lb. without backpack, lb. with backpack (< lb. light/ < lb. medium/ <lb. heavy)


Notes


Lucenzo reduce animalin ja antropomorphic animalin jälkeen.

Jälleen yksi talvi oli vierinyt Brevoyn yli ja linnut virittelivät nyt instrumenttejaan auringon koleissa ensisäteissä. Upi Lunkka käänsi kylkeään likaisessa ojassa tuntien, kuinka rintaa lämmittävä mystinen amuletti resonoi aurinkoon ja yhdessä nuo kaksi tähteä löivät kaamoksen yhä kauemmaksi. Kääntäessään päätään tavaton jomotus iski tajuntaan pajavasaran tavoin. Ehdottoman turpeasta olostaan ja mittaamattomasta surusta huolimatta sisimmän täytti outo toivon tunne, kuin uuden kynnyksellä. Ennen nukahtamistaan Upi näki niityn heinistä pilkottavan kärsän tärisevän unisesti. Pohjolan viimeisiä mammutteja edustava nuori Lucenzo otti niityllä helppoa - ensi kertaa päiväkausiin.

Alunperin kenties idästä päin Castrovin sisämeren tuolta puolen, Upi kulkeutui sijaisvanhempien mukana länteen. Vanhan kääpiöpariskunnan ja pikku-Upin matka jäi puolimatkan pysäkille, kun Avistaniin saapuessaan eukon vei paha vilustuminen. Ottoisä uhkapelasi itsensä pian tämän jälkeen hengiltä New Stetvenin juottoloissa ja kotiaan kaipaava kääpiönpoikanen harhaili tuntemattomiin metsiin. Vietettyään aikansa pakkasöiden turruttamana tuulikellona hän alkoi tuntea jotain lämmittävän, jopa näyttävän tietä? Koti tuntui olevan lähempänä kuin kuukausiin. Upi hapuili sormiinsa kaulalleen unohtamansa punaisen kehrän ja tunsi, kuinka se sykki elämää sydämen tavoin. Ainoa asia kotoa, muu vain usvaista muistoa. Pelkäämättä enää päämäärätöntä polkuaan Upia ajoi siitä eteenpäin sisäinen palo, puhdas elämänhalu, ajattelematta koskaan oliko kaikki vain illuusiota ja valhetta. Mitä väliä, jos elää todellisuuttaan totuudessa? Tuo punainen aurinko oli Upille hyvin todellista.

Ajan mittaan Upista tuli osa maisemaa, yksi olento muiden joukossa. Karhut ottivat pullean kääpiön omakseen ja Upin elämä koostui pitkään yksinkertaisten asioiden nauttimisesta - unista, kuutamokävelyistä, painista ja metsän herkkujen kämmentämisestä. Aistien terävöityessä ja kehonherruuden kasvaessa sosiaaliset ja älylliset taidot ottivat osumaa, laskien aina lähemmäs eläinten tasoa. Harvoilla käynneillään sivistyksen laitamilla Upi oppi, että lammessa kylpeminen etukäteen on hyvä ajatus.

Karhunelämänsä lomassa vahvaksi kasvanut Upi Lunkka löysi myös kuoleman ovelle ajautuneiden mammuttien jylhiä jälkeläisiä. Ensimmäinen eläinkumppani oli mammutti Africa, joka puolusti laumaansa viimeiseen asti alati vihamielisemmiksi käyneiltä eläimiltä. Upin elämää kehystäneiden arveluttavien adoptiotapahtumien sarja sai siten jatkoa, kun tämän yhteinen taival muukalaisvihalta eloon jääneen mammutinpoikasen Lucenzon kanssa alkoi. Vieläkään ei ole täyttä selvyyttä kumpi adoptoi kumman, mutta kysymys ei vaivaa asianomaisista kumpaakaan. Sen sijaan African kuolema aiheutti molemmille lähtemätöntä mielenvaivaa shokin, painajaisten ja melkoisen lohduttomuuden merkeissä. Suojellakseen Lupsua kuin viimeistä mammuttia, Upi jätti 30-vuotisen elämänsä luonnossa ja otti suunnan laakeammille teille. Ensiarvoisesti se tarkoitti tahattoman pahennuksen aiheuttamista eteläisen Brevoyn setlementeissä ja tukevahkojen sima-annosten kaatamista. Vuoden päivät Upi ja Lupsu seikkailivat maanteitä alvariinsa, kunnes emomammutin vuosipäivän ehtoona Upi teki vahingossa aikamatkan taaksepäin. Tällä kertaa simaa kaadettiin aina ojan pohjalle asti.

Tyylikkään puolituisherran naaratessa turpeakasvoista kääpiötä ylös äiti maasta tämän silmät avautuivat seuraavan kerran. Hän antoi parhaan hymynsä ystävällisen näköiselle muukalaiselle ja kahmaisi tukevan otteen vankkurin rattaasta. Puolituinen teki ammattimaisen skannauksen Upin profiilista ja virkkoi: "Laulu- ja soitinorkesteri Graniitti etsii uusia pelimanneja.... Pistetäänkö isäntä sellaiseen soittokuntoon että kestää vertailun?" Nämä sanat olivat alku taianomaiselle yhteistyölle, joka vei soittoniekat New Stetvenin puotien hämysiin nurkkapöytiin, Varisian tanssimarkkinoille ja Taldorin suurille lavoille, joilta scoutin silmää omaava Pablo pani merkille myös sangen viehättävän tulitukkaisen la Gordan. Ei aikaakaan, kun Graniitin seuraava draftaus oli vireillä ja karavaanin taitotaivas laajeni kaivatulle tanssi puolelle.


Upi Lunkka, parta kynitty ja siistitty illan showta varten.

Talven Valta

Hahmot:

Laulu-ja soitinorkesteri GraniittiEdesmenneet hahmot

Ensilumi:

Kahlittu Tupa:

Impi, Emo, Akka:

Jäätyneet Tähdet:

Rasputinin on kuoltava!:

Noitien Kuningattaren Kosto:

Infoa:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped