Attach:pathfinder_logo.jpg Δ

TalviValta

(:toc:)

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

TalviValta on roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään Paizo Publishingin Pathfinder RPG:tä. Kampanja perustuu kuusiosaiseen Reign of Winter Adventure Pathiin, joka vie hahmot ensimmäiseltä tasolta aina tasolle 17 asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta sen seikkailuita. Reign of Winter Player's Guideen tutustuminen on sitä vastoin vallan mainio idea. Pyritään aloittamaan kampanja toukokuussa, ja pelaamaan sunnuntaisin. Pelinjohtaja on JJape, screenin kuvapuolta katselevat xJx, Palkki, Tomahawk ja Filadeus.

Tiedotuksia

Ikijää vältetty, kamppanja päättynyt. Kiitos pelaajille. -JJape

Seikkailut

Kesän Lumet

Eka Kirja, leveleiltä 1-4, seikkailu alkaa kysymyksellä "Why Taldor?", mutta lähtee nopeasti muualle. PF-kronikka leveleille 1-2.

Kahlittu Mökki

Toinen kirja, leveleiltä 5-6. Matka Whitethroneen, ja kahleiden murto. PF-kronikka leveleille 5-7.

Neito, Äiti, Akka

Kolmas kirja, leveleiltä 7-9. Mökki on edennyt jonnekin. PF-kronikka leveleille 8-10.

Jäätyneet Tähdet

Neljäs kirja, leveleiltä 10-12. Toinen planeetta odottaa. PF-kronikka leveleille 11-13.

Kampanjan maailma

Kamppanaja alkaa Taldorista. Jossain vaiheessa kamppanjaa käydään Irrisenissä (minkä kenties voi pääetellä kampanjan nimestä). Kampanjan aikana päästään vieläkin eksoottisempiin paikkoin - valmistaudu pitkälle matkalle ja seikkailulle.

Kampanjan tyyli

Kampanja vedetään sillä tyylillä kuin aikaisemminkin, eli ei liian vakavasti. Kampanja sisältää runsaan matkustuksen lisäksi paljon dunskausta, mutta myös paljon eeppisen hienoja lokaatioita ja todella cooleja (hehheh) set-pieceja. Kampanjassa on myös mielenkiintoisia ja omaperäisiä npc:tä... mutta kaikilta näistä ei voi odottaa Jade Regentin tapaista ystävyyttä ja kohorttiutta, vaan kylmää (ehheh) palautetta. Ryhmällä olisikin siis hyvä olla oma taustansa ja yhteistyönsä, että voivat nojata johonkin uusissa, vihamielisissä lokaatioissa. Player`s Guidesta löytyy erinomaisesti kampanjan teemaan sopivia traitteja, jotka auttavat hahmon taustoittamisessa.

Hahmot ovat aluksi päätyneet Taldoriin kuultuaan, että paikallinen aatelinen on kadonnut matkalla läpi metsän, ja tarjolla olisi mainetta ja kultaa sille ken katoamisen selvittää.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped