Kampanja on nyt ohi, kiitokset pelaajille

Kultavartion eläköityneelle seikkailijaryhmälle kuuluu huonoa, vain osa jäsenistä on tullut ryhmän vuosittaiseen tapaamiseen, ja paikalle päässeet ovat kutsuneet huolestuneina teidät apuun. Teidän tulee selvittää, mitä kuuluu puolihaltia-alkemisti Taergan Flinnille, joka alunperin ehdotti näitä tapaamisia, ja missä kunnossa on Äidinhoiva-hoitokotiin päätynyt Sarenraen pappi Dern Fosimuth. Eivätkä nämä Cassomirin lähiseudut ole olleet viime vuosina muutoinkaan kovin turvallisia...

Tears At Bitter Manor eli kevyttä kauhua tarjolla tulevana kesänä. Kyseessä on Paizon "maximoduuli" vähän Dragon's Demandin tyyliin. Hahmot aloittavat tasolta 5, ja päätyvät suunnilleen tasolle kahdeksan ennen moduulin loppumista.

Pelitahti on tarkoitus pitää sellaisena, että koko hoito saadaan vedettyä kesän aikana, GM suosisi n. kerran 2 viikossa/2 kertaa kuukaudessa tyyppistä ratkaisua. Tämän vuoksi pelaajamäärä rajoitetaan myös neljään, helpompi saada aikataulut mätsäämään. Pelaajailmottautumisia ajattelin ottaa vastaan huhtikuun ajan, sitten toukukuussa hahmonluontikerta ja kesä-elokuu pelejä edellämainitulla tahdilla. Olennaisin kriteeri pelaajia valittaessa tullee olemaan mahdollisuus sitoutua tuohon pelitahtiin, mutta jos tulee paljonkin hakemuksia porukalta, joilla on väljät aikataulut, seuraavana varmaan mietin hahmokonseptien sopivuutta toisiinsa ja kamppikseen.

Tästä saa PFS -kronikat jos haluaa. Kaksi kronikkaa, tasot 5-7 ja 6-8.

Ilmoittautuminen on nyt kiinni ja pelaajiin otettu yhteyttä.

Mukana ovat:
Atte
Gomis
Minna
Tero

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped