Nimi: Isä Ignatius (Milos Patrescu)

Konsepti: Himojensa piinaama entinen pappi, nykyinen luostarin apotti ja taustavaikuttaja munkkiluostarissa. Janos Patrescun nuorempi poika.

Persoonallisuus: Synkän himokas, melankoliaan taipuva, vastuuntuntoinen, vallanhimoinen

Tyyli:

Isä Ignatius pukeutuu huolitellusti ja aina tilanteen vaatimalla tavalla. Hän käyttää aikaa pukeutumiseensa ja pyrkii aina tekemään voimakkaan vaikutuksen jo pelkällä olemuksellaan. Hän haluaa antaa itsestään kuvan ankarana ja harkitsevana miehenä. Ignatiuksen pukeutumisessa korostuu Ortodoksinen kirkko ja usko.

Muut taustat: Kirkonmies, siniverinen, viettelijä,

Näitä voisi hioa hieman. Esim: Kirkollinen ura + oppinut = Kirkonmies (kaikki papiksi lukeneet ovat de facto oppineita.) Aatelinen lapsuus = Siniverinen (tapoja ja tietämystä aatelista, etikettiä, jne. mutta ei kimppuun karanneen metsärosvon kurmottamista kirveellä. Toki esim herrasmiesten usein osaama miekkailu on asia erikseen). Viettelijä + Komea = Naistenmies (kaksi taustaa, jotka tekevät käytännössä samaa = yksi tausta). Miltä vaikuttaa?

Ihan järkeviltä tuntuvat. Pidän mielummin viettelijän viettelijänä, Ignatius ei nyt ole enää aivan niin tarkka kohteensa sukupuolesta. Henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä että romanialaisen aatelisen lapsuuteen kuuluu ehdottomasti kirveen käsittelyn opiskelu metsärosvon kalloon... =)

Erikoistaustat: vampyyri (neonate)

Kyvyt: Lumo, Metator

Heikkoudet: Ravinto, Ei tule kutsumatta, Veriside

Ravinto

Voi juoda vain henkilöstä joka antaa verensä omasta (ei vapaasta) tahdostaan. Eli ei saa ravintoa väkivallalla otetusta verestä. Uhri tulee vietellä, suostutella tai ylimaallisin keinoin pakottaa haluamaan antaa verensä.

Ei tule kutsumatta

Ignatius ei koskaan astu kynnyksen yli kutsumatta.

Veriside

Ignatius on juonut kerran veljensä Constantinin verestä.

Ignatius on juodut kolmesti "klaaniverta" lahjaksi saadusta käädystä. Mitenköhän se ilmenee jatkossa? Kaksi noista kolmesta kerrasta tapahtui samassa yhteydessä, jos sillä on merkitystä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped