Alerionien ritar, Sir Balin. Nyt Aneranin huostassa.

(:toc:)

Tapahtumat

Tähän pelaajan tahi hahmon raporttia.
Vitaliyn muistiinpanot

Rin muistelee itsekseen.
Meillä oli asiat tosi paljon paremmin kardinaali Thornin luona kuin vankilassa oli. Me saatiin omat huoneet orjat ja varusteita ja hienot vaatteet ja vaikka mitä. Oli mukavaa. Talossa oli meidän ja Tiadoran ja orjien ja kardinaalin lisäksi neljä muutakin tyyppiä, niitä näki aina välillä. Myöhemmin sitten oikeasti puhuttiinkin niiden kanssa. Mutta jännempää oli se kun meitä oli tullut etsimään Mithran inkvisiittorit! Ne olisi varmaan vienyt meidät takaisin vankilaan tai tappanut, mutta oltiin saatu herra kardinaalilta otsapannat joilla pystyttiin muuttumaan eri näköisiksi, niin Réveille huijasi niitä inkvisiittoreita ja ne lähti pois! Réveille on tosi fiksu ja hyvä puhumaan. Hyvä että joku edes on. Tai varmaan melkein kaikki paitsi minä on. Minulla ei riitä kärsivällisyys.
Mutta, kuitenkin, tämän jälkeen herra Thorn laittoi meidät testiin, käski etsiä riipuksen kammioista, joissa oli tosi monta ovea ja koitosta, ja meillä oli vuorokausi aikaa. Siellä oli vaikka mitä vaarallista, ja välillä meidän piti hakea Ärjyjaska apuun, mutta lopulta me löydettiin se Mithran ritari ja sen riipus ja saatiin se mestarillemme. Nyt herra Thornkin on vakuuttunut että me ollaan vahvoja.
Sitten meillä oli tosi pitkä aika että me harjoiteltiin jokainen mitä meidän piti. Minut opetettiin lukemaan ja kirjoittamaan. Minulle sanottiin että minun olisi pakko osata nyt kun olen Asmodeuksen palveluksessa. Se on hankalaa ja ärsyttävää, mutta kyllä se siitä etenee. Minun pitää varmaan alkaa kirjoittamaan päiväkirjaa. Me myös juteltiin välillä niiden muiden täällä olevien ihmisten kanssa. Elisen ja Dostanin ja Trikin ja Trakin. Osa niistä ei tunnu pitävän meistä, osa tuntuu. Mutta me ollaan parempi solmu, paremmalla arvoasteikolla. Vahvempi lauma. Mutta hekin ovat meidän liittolaisiamme, niistä ei kuitenkaan ole pulaa.
Sitten, tuota, meillä oli isot juhlat! Joku seremonia, raadeltiin orjia ja piirrettiin tähtiä - mikä niiden nimi on? Hieno nimi? Pentakarammi? Se on kuitenkin Asmodeuksen symboli! Ne saatiin otsaan verellä! Ja sitten saatiin mahtava tehtävä, että lähdetään laivalla viemään aseita mörköpeikkopäällikölle pohjoiseen. Hänkin on meidän liittolainen. Sitten meidän pitää tappaa miehistö ja polttaa laiva kun ollaan päästy jonnekin Balentyrin torniin. Joku muu varmaan muistaa tämän paremmin kuin minä. No, mutta, kuitenkin! Laivamatka ei innosta, mutta tekeminen innostaa, kun ollaan oltu kuukausia vaan täällä pienessä talossa! Tai taloksi se on kai iso, mutta ahdistava kun on seiniä ympärillä. Tahdon jo eroon seinistä.

Sivuhahmoja

 • Toisen solmun jäsenet:
  • Elise, vaaleatukkainen ihmisnainen, selkeästi johtaja. Kaunis kuin mikä.
  • Dostan, lihaksikas puolihaltia, katselee koko ajan Elisea. Murjottaa.
  • Trak, toinen kaksosista, pidempi ja seikkailijamaisempi. Katselee rakastuneesti Elisea.
  • Trik, kaksoisista lyhyempi ja selkeästi loitsija. Keskustelunhaluisempi.
 • Sir Balin, Alerionin ritareiden tunnettu jäsen.
 • Timeon, Sir Balinin aseenkantaja

Palkkiot

 • Level up.
 • Hopeinen Asmodeuksen symboli jokaiselle
 • Iron Circlet, toimii kuin Hat of Disguise
 • Mithral Cobrien metalli, 1000gp/kpl asesepälle tai vastaavalle kiinnostuneelle
 • Sir Balinin varusteet (merkittävämmät): mwk full plate, cloak of resistance +1 (Réveille dibs, paskat ovat ressit), Mitran hopeinen ja safiirinen symboli

Koulutuksen tuomat traitit

 • Aneran: Opi liikkumaan hiljaa kuin kuolema: +2 stealth chekkeihin
 • Reveille: Sinusta tulee enkelinsurmaajani: Opit paljon enkelistä ja hyvistä ulkopuolisista. Saat +2 knowledge(planes) bonusta hyvien ulkopuolisten tunnistamiseen, on class-skill ja +1 trait bonus vahinkoon heitä kohtaan.
 • Rin: Polta vihollisesi matalaksi: +1 vahinkoa kaikkiin tuliperäisiin hyökkäyksiin.
 • Vitaliy: Tehostetaanpa lempiloitsuasi: Valitse yksi loitsu (ei tarvitse osata castata vielä), kyseisen loitsun DC nousee yhdellä.

Kommentteja, kysymyksiä, mitä vain

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped