Pathfinder Society -hahmot

Réveille Serpentaire

Sanani vai miekkani säilä? Lävistän sinut kummalla vain.

Hahmolomake, viimeisin päivitys 27.5.2018:
http://sirkku.dy.fi/pathfinder/tuta/Reveille.pdf
Female Tiefling (Rakshasa-spawn) Swashbuckler (Inspired Blade) 5/Skald (Urban) 8

Alla oleva kuvaus on tasolta 1
Lawful Evil Medium Outsider (native)
Init 5
Senses Perception -1, Darkvision 60ft


AC 16, touch 15, flat-footed 11
hp 11
Fort 1, Ref 7, Will -1
Special Defenses Resist fire +5


Speed 30ft
Melee Rapier +7 1d6+5


Str 8, Dex 20, Con 13, Int 12, Wis 8, Cha 19
Base Atk 1; CMB +0; CMD 15
Feats Weapon Finesse (Rapier), Weapon Focus (Rapier), Fencing Grace
Skills Katso pdf:stä ihan oikeesti.
Traits Murder: +1 trait bonus to flanking damage.
Traits Fencer: +1 to-hit on AoPs made with swords, daggers, blades.
Languages Common, Infernal (tiefling), Draconic
SQ Smite Good 1/day (from tiefling racial trait)


Encumbrance (26 lb. light/53 lb. medium/80 lb. heavy)

Kuvaus

Réveille on verrattaen hoikka tytöksi, mutta pituudeltaan 175 senttinen, joka osuu ihmisnaiselle keskiarvon yläpuolelle. Päältäpäin hänessä näkyy jotain vienoa ihmisyydestä poikkeavaa piirrettä: hieman oranssintaustaiset uhmaavat silmät pälyilevät valkohapsisten kulmakarvojen alta, ja hopeiset kutrit liehuvat metsästäjänhatun suojassa. Aivan kuin niskan tyvessä olisi jotain pörröistä höyhenikköä... ehkä se on vain silmien lumetta. Vitaliy ainakin todisti hänessä rujot arvet siinä missä siivet voisi jollain vääntyneellä elämänmuodolla olla, ja häntäluun kohdalla oli myös vanhaa punaista kudosta.

Réveille on innokas ja taitava miekkailija. Hänessä näkyy sitä särmyyttä, jota ei pelkästään oppilaalta, vaan kouluttajalta vaadittaisiin. Kapeine olkapäineen hän poikkelehtii taistelukentällä nokkelan linnun lailla, ja preferoi pistomiekkojen käyttämistä niiden keveyden takia. Myös panssari on mieluusti nahkaa, koska metalli on liian raskasta ja ahdistavaa.

Luonteeltaan hän on sellainen henkilö, jonka on pakko saada tahtomansa läpi. Hänen pitää olla niissä asioissa paras, mihin ryhtyy. Hän päätyy välillä äkkipikaisiin ratkaisuihin, jotka lyhyellä aikavälillä vievät häntä paljon eteenpäin, vaikka pitkällä tähtäimellä voi olla huonoja seuraamuksia. Jopa julmat teot ovat häneltä yleisiä, jotta hänen toiveensa toteutuvat. Paineen alla hän kuitenkin pystyy myös toimimaan kylmäverisen systemaattisesti, kuten vankilapaossa todistettiin.

Tausta ja historia

Häneltä voi kysyä. Mutta Réveillen taustasta voi koittaa heittää knowledge heittoja pelissä:
Serpentairen suku (local)
Arvet, höyhenikkö? (planes)

Suhteet (in-chara)

Aneran

Murhaaja. Kylmäverinen. Arpien ja hätkähtämättömyyden perusteella tehnyt tätä ennenkin... Pakko myöntää, että itsekin aluksi säpsähdin kun tahrin käteni vartijoiden verellä, mutta sen jälkeen siitä tuli liiankin luontevaa. Tunnen että olemme jollain tapaa toistemme kaltaisia, vaikka ulkonäkömme ei voisi olla erilaisemmat. Pidän kyllä siitä päättäväisyydestä, kuinka hän vaan otti orjan mukaansa sopimuksen jälkeen. Itse en jaksanut... olin liian uupunut, ja tarvitsen sitä yöteetä.

Rin

Barbaari. Mutta taikoja hallitseva. Miten tälläinen säädytön, laupias plikka on voinut saada kykyjä parantaa ja jutella paholaisten piirteillä varustettujen eläinten kanssa? Käsittämätöntä... Meidän suvussa taikuuden pitäisi juosta valtoimenaan, mutta sen liekki ei ole vieläkään minussa syttynyt. Taas yksi jolle olla kateellinen.

Vitaliy

Vanha käppänä, tuntuu olevan varovainen, omahyväinen. Ei voi kuitenkaan katsoa pahalla, kun vaikutti taikuudella tyrmäävän vartijoita pakomatkalla uskomattoman tehokkaasti. Hänkin osaa taikoa, ja minä en. Mutta hänellä on myös ikävuosia takana. Kelpuutettakoon.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped