Rin Kirkaskynsi

"Asmodeus on ihan kova tyyppi, se antoi mulle voiman tehdä tulta."
"Asmodeus, anna voimaa jutella tämän tiikerin kanssa!" *kolme villain pointia käytetty putkeen*

Female Human Druid [Feral Child] 18
Lawful Evil Medium Humanoid
Player Gomis
Villain Points 2


Init +8/+10/+16
Senses Perception +21/+23/+29


AC 29, touch 13, flat-footed 26; (+10 armor, +2 shield, +3 Dex, +4 Deflection)
hp 165
Fort 19, Ref 17, Will 23
Special Defenses N/A


Speed 30 ft. / 20 ft. (with armor!)
Melee Unarmed Strike +15, 1d3+1 dmg, x 2 critical, bludgeoning.
Melee +3 Linnorm Spear +18, 1d8+6 dmg, x3 critical, piercing, 20 ft. range.
Melee MWK Dagger +16, 1d4+1 dmg, 19-20/x2 critical, piercing or slashing, 10 ft. range.
Ranged -
Special Attacks N/A


Usual spell list
Orisons (4/day) - Guidance, Light, Stabilize, Detect Poison
1st level (6/day) - Produce Flame x 3, Faerie Fire x 3
2nd level (6/day) - Barkskin x 6
3rd level (6/day) - Communal Resist Energy x 3, Air Geyser x 3
4th level (5/day) - Flame Strike x 5
5th level (5/day) - Fire Snake x 5
6th level (5/day) - Communal Stoneskin x 2, Greater Dispel Magic x 3
7th level (4/day) - Fire Storm x 2, Heal x 2
8th level (3/day) - Stormbolts x 3 OR Sunburst x 3
9th level (2/day) - Death Clutch, Clashing Rocks


Spells known
9th (2/day) - Usually prepped Clashing Rocks, Death Clutch, Shapechange or Winds of Vengeance
8th (3/day) - Usually prepped Animal Shapes, Finger of Death, Stormbolts and Sunburst
7th (4/day) - Usually prepped Creeping Doom, Fire Storm, Form of the Exotic Dragon I, Heal
6th (5/day) - Usually prepped Tar Pool, Sirocco, Antilife Shell, Communal Stoneskin
5th (5/day) - Usually prepped Communal Air Walk, Aspect of the Wolf, Call Lightning Storm, Cure Critical Wounds, Fire Snake, Stoneskin, Wall of Fire
4th (5/day) - Usually prepped Arboreal Hammer, Cape of Wasps, Cure Serious Wounds, Flame Strike, Greater Flaming Sphere, Volcanic Storm, Freedom of Movement or Reincarnate
3rd (6/day) - Usually prepped Badger's Ferocity, Greater Animal Aspect, Greater Magic Fang, Call Lightning, Air Geyser or Cure Moderate Wounds
2nd (6/day) - Usually prepped Animal Aspect, Barkskin, Burning Gaze, Flame Blade, Flaming Sphere or Resist Energy
1st (6/day) — Usually prepped Produce Flame, Cure Light Wounds, Magic Fang or Shillelagh, Faerie Fire
Orisons (4/day at will) — Usually prepped Spark, Stabilize, Detect Poison and Guidance


Str 13, Dex 18, Con 14, Int 9, Wis 24, Cha 18
Base Atk 13; CMB 15; CMD 31 (37 vs. trip & bullrush)
Feats Toughness, Improved Unarmed Strike, Self-Sufficient, Spell Focus (Evocation), Lightning Reflexes, Fearless Curiosity, Monstrous Companion, Reach Spell, Improved Initiative, Spell Penetration, Animal Soul
Skills Craft (spears) +3 (1 rank), Handle Animal +14/+16/+20 (7 ranks), Heal +16 (4 ranks), Knowledge (geography) +3/+5/+9 (1 rank), Knowledge (nature) +5 (1 rank), Knowledge (religion) +20 (18 ranks), Linguistics +0 (1 rank), Perception +21/+23/+29 (11 ranks), Ride +9 (6 ranks), Sense Motive +17 (7 ranks), Stealth +7/+9/+15 (2 ranks), Survival +27/+29/+35 (11 ranks), Swim +2 (1 rank)
Traits Resilient, Arson [+2 DMG when critting with fire attack], Burn Your Enemies Down [+1 damage to all fire attacks]
Languages Common, infernal
SQ Heart of the Wilderness, Beast Family (cats), Nature Sense, Wild Empathy, Woodland Stride, Favored Terrain - Forest +8, Native Cunning (Trap Sense +6, Trap Spotter in Favored Terrain, +6 CMD vs. trip & bullrush), Native Fortitude, Favored Terrain - Swamp +2, Native Call, Favored Terrain - Mountain +2, Favored Terrain - Underground +2.


On person Peasant's Outfit (2 lbs.), Spell Component Pouch (2 lbs.), Holly and Mistletoe (-), +4 Silver Dragon Breastplate (25 lbs.), MWK Copper Dragon Heavy Shield (15 lbs.), +3 Linnorm Spear (6 lbs.), MWK Dagger (1 lbs.), Iron Circlet (-), Headband of Inspired Wisdom +4 (1 lbs.), Cloak of Resistance +5 (1 lbs.), Ring of Protection +4 (-), Rod of Elemental Magic [Acid] (5 lbs.), Belt of Incredible Dexterity +4 (1 lbs.), Periapt of Wound Closure (-), Stone of Alliance (1 lbs.), Pearl of Power (-), First Aid Gloves (-) [Qzor has these now], Lesser Rod of Extend Magic (5 lbs.), Scroll of Speak With Animals x 2 (-), Wand of CLW [6 charges] (-), Wand of CLW [50 charges] (-)
In Handy Haversack Fishhook x 5 (-), Flint and Steel (-), String x 100 ft. (1 lbs.), Silk Rope 50 ft. (5 lbs.), Aromatic Oils (for Reincarnate) worth 3000 gp [-], Diamond worth 5000 gp (-)
Wealth ~ 9 110 GP (after session 36)
Encumbrance lmao


 • Homeland: Talingarde.
 • Ethnicity: Talingardian.
 • Nationality: Talingarde.
 • Religion: None.
 • Age: 18 years -> 20 years.
 • Height: 149 cm / 4'10''
 • Weight: 43 kg / 95 lbs.
 • Hair: Golden brown.
 • Eyes: Warm green.
 • Melkoisen pieni ja lyhyt nuori neiti, jolla on pistävä vihreä tuijotus, sekaiset olkapäämittaiset kullanruskeat hiukset ja ruskettunut vaalea iho. Rin on melkoisen kovia kokeneen oloinen, ja hänen kehonsa on erinäisten vanhempien ja tuoreempien arpien peitossa, joista merkittävimmät ovat kolme arpea hänen kasvoissaan - kaksi vaakasuunnassa oikealla poskella silmän alla, ja yksi pystysuunnassa vasenta suupieltä halkomassa. Rinin kehonkieli on melko eläimellistä, ja tämän kasvot ovat lähes aina joko ilmeettömät tai vihaiset. Hymyilemisen muistaminen tuntuu olevan hänelle hankalaa. Yleisolemus on alati valpas ja melko varautunut.

  Persoonallisuus Kärttyinen ja epäluuloinen, ei jaksa hienoja sanoja tai hienostelijoita. Innostuu ihan liikaa asioiden polttamisesta ja on silloin melkoisen tyytyväinen. Ei pidä siitä että muut alenkatsovat häntä, muttei valitettavasti tyhmänä oikein voi sille mitään.

  Suhtautuminen muihin hahmoihin
 • Yleisesti partyn jäseniin - "Meistä tulee Talingarden valtiaita. Tuomme Asmodeuksen maanpäällisen valtakunnan Talingardeen. Me olemme lauma, ja voimme luottaa vain toisiimme."
 • Aneran - "Aneran selvästi kaikesta hiljaisuudestaan ja omasta rauhastaan huolimatta luottaa meihin muihin. Minäkin luotan Aneraniin. Olen valmis auttamaan häntä missä vain. Emme puhu paljoa, mutta minun mielestäni meillä on vahva side."
 • Réveille - "Réveille on kertonut meille itsestään salaisuuksia. Hänen elämänsä kuulostaa monimutkaiselta, mutta olen iloinen että hän luottaa meihin. Meidänkin on luotettava häneen ja toimittava hänelle tukena. Réveillellä menee aina vähän väliä hermot minun kanssani, mutta se on hauskaa. Minun mielestäni se on vähän kuin meidän välisemme leikki. Réveille on meidän solmumme johtaja, luulisin."
 • Vitaliy - "Vitaliyn taikuus käy vain yhä monimutkaisemmaksi. Mutta Vitaliy itse tietää mitä tekee, varmasti, ja se on hyvä koska sitten meidän muiden ei tarvitse. Luotan Vitaliyyn täysin. Hän on meistä viisain."
Tuhkaturkki has died.
Muistamme sinua lämmöllä, Tuhkaturkki.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped