Kohtalon tienristeys

The Road goes ever on and on
Down from the door where it began
Now far ahead the Road has gone,
And I must follow, if I can,
Pursuing it with eager feet,
Until it joins some larger way
Where many paths and errands meet.
And whither then? I cannot say.


Railotraakki yötaivaalla.
  • Sankarit tuovat Uljauden Miekan maan päälle, jossa taistelu viimeisiä kultistien rippeitä vastaan on päättynyt. Heille hurrataan, mutta mitään juhlallisempaa ei järjestetä vaan linnaa aletaan valmistamaan puolustusta varten. Noctis liittyy metsästäjien joukkoon etsimään karkureita.
  • Neema ja Durotan keskustelevat mahdollisesta lähdöstä, mutta Neema saa suostuteltua Durotanin jäämään. Khadon koettaa saada alakerran jumal-ahjoa tekemään yhteistyötä, mutta sen tulinen hohka on liikaa hänellekkin.
  • Neema koettaa jutella Joranille mutta ilman merkittävää tulosta. Durotan ja Khadon jatkavat takomista ja jumal-ahjon kanssa sotimista. Noctiksen metsästysretki tuotti tulosta.
  • Yöllä linnan yllä lentelee hahmo, joka tunnistetaan railotraakiksi. Traakin selässä on myös ratsastaja. Khadon ampuu ratsumiestä ja tämä perääntyy. Valmiustasoa nostetaan.
  • Neema arvelee että ahjon sisällä on kidutettu henki, joka pistää sen käyttäytymään tuolla tavalla. Hän tenttaa Jorania lisää aiheesta, joskin vailla tuloksia.
  • Täydennysjoukot saapuvat, mukanaan Aravashnial, viimeinen railonvartjoista sekä tuntematon mieshenkilö, joka paljastuu Aneviaksi, nykyiseltä nimeltään Anveniksi. Tukijoukkojen mukana tulee myös aimo joukko aseita ja varusteita.

Aravashnial, viimeinen railonvartija,

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped