Taivas täynnä vihollisia!

When the madness
Screams inside me
Someone's gonna hear my voice
Welcome home, my friend
Yeah we're gonna have a good time
Welcome home again
You're gonna wanna stay a while..


Railoratsastaja
  • Palattuaan takaisin Drezeniin käyvät kaikki lepäämään. Illalla vielä päätetään, että aamusta lähdettäisiin seuraavaa karavaania vastaan, sillä barbaarien uhka leijui yhä ilmassa. Durotan luo saa valmiiksi Khadonin avulla miekkansa, Roudantuskaan jonka mahdille ei löydy veroista. Unissa Durotan kuulee Roudantuskan kuiskaukset.
  • Aamulla lähdön koittaessa Neema tekee sopimuksen Zentragt-nimisen rautaisen ulkopuolisen kanssa. Outo joukkio lähtee matkaan. Lähtiessä he saavat kuitenkin varoituksen traakeista, joidenka liikehdintä on ollut poikkeuksellisen aggressiivista viime aikoina. Osan kulkiessa ratsain, Noctis tutkii reittiä muiden edeltä juosten. Tarkkaavaisuus kuitenkin herkeää hetkeksi, ja odottamattomasti maa räjähtää miehen jalkojen alta. Keltainen happo satuttaa, mutta Noctis välttyy pahemmalta vahingolta. Räjähdyksen kraaterissa Noctis näkee kuvottavan kasan lihaa ja luita, silmiä ja hampaita jotka muodostavat jonkin olennon. Noctis laskeutuu kuoppaan, ja joutuu outojen hallusinaatioiden valtaan. Perässä saapuvat toverit kuitenkin auttavat miehen ylös kuopasta, ja päättävät jättää oudon kuvotuksen rauhaan tajutessaan, ettei se teknisesti sanottuna edes elä. Illan koittaessa he kohtaavat tulevan karavaanin. Yksi vaunuista on jäänyt jumiin heteikköön, ja Durotan ja Khadon auttavat korjaamaan vaunuja. Matkaa päätetään jatkaa vasta aamulla.
  • Yöllä ei kuitenkaan saada levätä rauhassa, sillä joukko barbaareita käy karavaanin kimppuun. Puoliörkkejä ja muita sekasikiöitä käy kiljuen heidän kimppuunsa, ja sankarit kohtaavat heidät aseet tanassa. Kenenkään yllätykseksi barbaarit kaatuvat nopeasti. Taistelu ei kuitenkaan ole ohitse, sillä taivaalta taisteluun liittyy pieni parvi traakkeja, johtanaan mysteerinen traakkiratsastaja. Incubus kohottaa peitsensä, ja jäätraakit puhkuvat kylmiä säteitä ja muuttavat taistelukentän hetkessä jäiseksi. Ilmassa lentävät viholliset ovat Noctiksen ja Durotanin tavoittamattomissa, mutta Khadonin jousi laulaa yössä surmaten Incubuksen, ja Neeman herjat ja loitsut ajavat jäätraakit ahtaalle. Ratsastajansa menettänyt railotraakki käy raivokkaasti Khadonin päälle ja tämä kaatuu. Noctiksen uhkarohkea hyökkäys onnistuu, ja pian mies on upottanut miekkansa traakin selkään. Lentävä hirviö lentää korkeammalle, yrittäen karistaa miestä selästään. Neema herättää Khadonin, ja jousimies ampuu railotraakin hengiltä. Noctis tippuu alas, mutta Neema onnistuu hiljentämään tiputusta. Yöllinen taistelu on voitettu.
  • Barbaareilta löytyy symboli, jossa on aurinko ja lumihiutaleita. Durotan ja Khadon haluavat lähteä etsimään barbaarien ja lentäjien päämajaa yöllä, varmistaakseen että heitä ei yllätetä enään. Muut jäävät lepäämään. Durotan ja Khadon löytävät laakson jossa näkyy joukko torneja. Outo surina kuitenkin täyttää ilman, ja se ajaa toverukset hulluuden partaalla ja he käyvät toistensa kimppuun. Kärpäsmaiset olennot lentävät poispäin torneille, ja he palaavat järkiinsä.Parivaljakko päättää kuitenkin palata takaisin leiriin.
  • Karavaani matkaa aamulla kohti Drezeniä, mutta sankarit jäävät vielä tutkimaan laakson kunnolla, päivänvalossa. He kulkevat laaksoon, ja näkevät tornit sekä oudon hautausmaan. Noctiksen astuessa hautausmaalle nousevat vihreät, läpikuultavat hahmot maasta. Neema kehtottaa kaikkai perääntymään hautausmaalta, sillä aaveet eivät vaikuta seuraavan heitä. Durotan ei kuitenkaan näytä perääntyvän, ja Neema koettaa puhua järkeä veljelleen. Samassa hän kuulee miekan äänet, ja kuinka tämä koittaa suostutella Durotania hirmutekoihin. Neema herjaa Durotanin, ja tämä perääntyy. Durotan ihmettelee tämän reaktiota, mutta Neema taasen varoittaa veljeään kuuntelemasta miekkaansa liikaa. Joukkio siirtyy kohti torneja.
  • Tornien luona he huomaavat niiden ympärillä olevan vallihaudan, jossa lihan ja jätteen seassa möyrii suunnattomia demonisia matoja. Näitä pyritään välttämään, ja Noctis lähtee kiipeämään yhteen torneista. Tornin sisällä on tyhjää- paitsi loputtomasti kärpäsiä! Kärpäset parveilevat ulos, ja samalla outo surina täyttää ilman kun kaksi kuvottavaa demonia lentää paikalle. Deraknit, sirkkademonit käyvät heidän kimppuunsa ja aiheuttavat kaaosta hulluutta aiheuttavalla surinallaan. Neema karkottaa toisen, mutta Deraknien kutsumat sirkkaparvet aiheuttavat lisää sekaannusta.Yksi demoneista pistää Neemaa piikillään, ja tämän myrkky syö shamaanin voimat. Lopulta viimeinenkin Derakni on tapettu. Neeman huonon kunnon takia päätetään kuitenkin perääntyä Vilarethin linnoitukseen.

Hirveä sirkkademoni

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped