Unien viitoittamalla tiellä

The sea of madness
the sea of the dead
it starts from the fingertips
it ends in your head


Sienimetsä
  • Selviydyttyään raskaasta taistelusta keräävät Drezenin sankarit voimiaan muutaman päivän, auttavat kaupungin jälleenrakentamisessa ja haavoittuneista huolehtiessa. Kuitenkaan pitkään eivät hekään makaa paikoillaan, vaan jatkavat matkaansa erämaahan, tavoitteenaan löytää kadonnut toveri Nurah.
  • Matkattuaan ison osan matkasta Durotanin kaukosiirto-loitsun avulla. Suuntana heillä on unien viitoittama tie- Khadon on useana yönä nähnyt unta kellotornista, ja kuinka sen kumisevan soiton seasta kuuluu avunhuutoja. He kulkevat pitkän matkan, kunnes saavuttavat oudon sienimetsän rajan. Ilma raskas siitepölystä ja huumaavasta tuoksusta.
  • Metsässä he kohtaavat outoja sienimäisiä olentoja- kuin ruumiita jotka sienet ovat vallanneet. Durotan taistelee loputtomia laumoja vastaan, kunnes maa on täynnä ruumiita ja ilma paksuna sieniolennoista lähteneestä pölystä. Haavoittuneita ei tullut- mutta Neema tuntee ihollansa kihelmöintiä. Aamulla on hänen ihollensa levinnut sienirihmastoa muistuttava ihottuma. Loitsuilla tämäkin säädään kontrolliin, mutta sienimetsä alkaa käydä sankarien hermoille.
  • Pian he kuulevat taas kellon kumahduksen, ja löytävät tien ulos metsästä. Tasangolla he näkevät vanhan linnoituksen, jota ajan hammas ja vuosikymmenien taisto on vaurioittanut. He kulkevat linnan sisälle, jossa he kohtaavat linnakkeen viimeiset vartijat- kuvottava Gibrileth-demoni, joka sai myöhemmin seuraa Hezrou-demonista, traakeista ja linnan valtiatteresta, Annis-akasta. Taistelu on pitkä ja linnan muurit ja seinät hajottavat sankarit erilleen. Lopulta Durotan upottaa Roudantuska-miekkansa akan selkään.

Gibrileth-demoni

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped