Keskiyön Huntu

I watch you bleed I´m here to feed
I crush your black and wounded soul
I want you dead I break your neck


"Yaniel"
  • Sankarit saapuvat Keskiyön Huntuun. He kohtaavat minimaalisen määrän vastustusta, sillä paikan Incubus-vartiajt kertovat että heitä odotetaan. Nelikko päättää seurata Incubuksia, ja heidät viedään paikan johtajan eteen...joka paljastuu Yanieliksi, kadonneeksi sankariksi jonka miekan he aikoinaan löysivät. Yaniel kertoo kuinka hän liittyi Baphometin joukkoihin ja kuinka demoneja tarvitaan. Sankarit eivät usko halaistua sanaa olennon suusta, ja se näyttääkin todellisen muotonsa- Lilitu-demoni.
  • Lilitu-demoni sanoo että ei halua heille pahaa, jos he antavat hänen poistua rauhassa. Durotan suostuu muiden ihmetykseksi, ja he jatkavat matkaansa eri suuntiin. He taistelevat Incubuksia, rautagolemeja ja tuhkajättiläisiä vastaan mutta näistä ei ole heille mitään haastetta. Lopulta he löytävät tien Syöveriin.
  • Syöveriportin luona on kuitenkin jotain muutakin- suunnaton laite jonka lihaksen ja koneen leuat jauhavat alati nahydrianin kristalleja pienempään muotoon. Koneen luona on myös eskadroona tuhkajättejä, ja taistelu alkaa. Paikalle saapuu myös Lamiamatriarkka, joka on laitoksen todellinen johtaja. Taistelu sujuu hyvin, kunnes tuhkajättiläinen lyö Neeman koneen leukoihin ja tämä katoaa sen mahaan. Durotan, Noctis ja Khadon tappavat matriarkan ja Durotan käy hakemassa Neeman pois kuoleman kielistä. Khadon ja Durotan päättävät tuhota helvetinkoneen, ja räjäyttävät sen iskuillaan tuhannen pirstaleiksi. Keskiyön Huntu on nyt heidän.

Matriarkka Undrella

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped