Varkaiden Neuvosto

(:toc:)

Hahmonluonti

Kaksiosainen hahmonluonti, alustava verkossa (wikissä), varsinainen hahmonluontisessio ja/tai pelaajatapaaminen jossain vaiheessa. (Ehdotan marraskuun 3. viikkoa)

Merkatkaa "omistusoikeutenne" hahmolistaan siinä järjestyksessä kun sivulle päädytte. Eli merkatkaa nimenne ensimäiseen vapaaseen hahmoslottiin alla. Merkatkaa myös väri, jota aiotte käyttää pelistä keskusteltaessa, eli esim. Alvan

"Mikä tekee hahmosta ainutlaatuisen" on hieman epämääräinen kysymys, mutta jos haluat hahmolle piirteitä, jotka erottavat tämän muista ryhmän jäsenistä. esim. "ryhmän kovin lähitaistelija", tai "tarkoitus on kehittää hahmosta lopulta arcane archer", tai "Hahmo joutuu sisäisesti kamppailemaan infernaalisen verenperintönsä kanssa" - Juttuja, joita haluat tehdä hahmolla, ilman, että joudut taistelemaan sen osalta valokeilasta jonkun muun kanssa. Jotkut voivat olla stattipohjaisia, jotkut vaan fiilistä.

"Mitä hahmo tarvitsee muulta ryhmältä" on sitten vastapaino tälle, eli jotta hahmo voisi toimia sellaisena kuin haluat, mitä muulta ryhmältä tarvitaan. Eli "Hahmo tarvitsee jonkun, joka antaa käskyjä kun epävarmuus iskee", tai "Jonkun olisi hyvä olla lähitaistelija, että hahmo voi ammuskella hyvin jousella selän takaa", tai "Olisi kiva, että ryhmässä olisi joku, joka peilaisi hahmon fyysistä heikkoutta olemalla oikeasti aika lihaskimppu", tai jopa "Hahmo tulee olemaan todennäköisesti usein haavoittunut, joten parantajaa varmaan tarvitaan aika paljon"

"Miksi hahmo lähtee mukaan toimintaan" - Pelaajahahmot ovat toimimassa suoraa Länskruunun auktoriteettejä vastaan, kapungin asukkaiden hyväksi. Perusmotivaatio tähän kaikkien pällisteltäväksi, vaikkei hahmo sitä muille kertoisikaan. Sen verran motivaatiota rajoitetaan, että hypoteettisessa tilanteessa, että vieraan vallan armeija astelisi kaupunkiin, hahmot jäisivät sitä puolustamaan. Eli motivaatio toimintaan ei voi olla esim. puhdas kostonhimo auktoriteettejä vastaan, vaan sen lisäksi myös esim. toivo saada kotitalonsa takaisin kun tämä kaikki on ohi.

"Lv 12 levelijakauma" - jos tekisit hahmon juuri nyt tasolle 12 (joka on todennäköinen lopetustaso kampanjalle), minkälaisen classijaon tekisit hahmolle. Tämä ei ole millään tapaa sitova ja todennäköisesti muuttuu kampanjan aikana, mutta pelinjohtajana kiinnostaa esim. prestige classit, jota ottaisitte hahmoillenne.

"Kuka on tärkein henkilö hahmon elämässä" - Pelaajahahmoporukan ulkopuolelta. NPC, joka asuu Länskruunussa ja jonka hahmo kokee tärkeäksi. Tämä voi olla esim. perheenjäsen, rakastaja, ystävä, mikä tahansa joka sitoo hahmoa kaupunkiin ja sen ihmisiin syvemmällä tasolla. NPC on voimatasoa commoner 1 tai expert 1.

Hahmojen keskeiset suhteet ennen pelin alkua on määritelty jokaisen hahmon osalta suurpiirteisesti. Kun kaikki pelaajat ovat kertoneet perustiedot hahmostaan, täyttäkää nuo kohdat.

Lisää kysymyksiä tulee ajan kanssa, mutta tässä varmaan nämä tärkeimmät.

Ihmissuhdekartta

Ryhmän yhteinen taitopohja

+++ erittäin hyvä (class skill + tukeva ability / aikoo täysiä rankeja)
++ hyvä (class skill tai tukeva ability / aikoo puolia rankeja)
+ osaa jonkinverran (jonkun verran, kuten yksi tai vähän rankeja, class ability tai hyvä untrained)
bold Player's Guiden mukaan tärkeä taito

  Sev Cice Sabi Silv
Acrobatics++ ++++++
Appraise    
Bluff  +++ 
Climb++   
Craft    
Diplomacy  +++ 
Disable Device++   
Disguise  +++ 
Escape Artist   +++
Fly    
Handle Animal    
Heal    
Intimidate  +++ 
Kno(arcana)  +++ 
Kno(dung.)+ + 
Kno(engin.)  ++++
Kno(geography)  + 
Kno(history)+ + 
Kno(local) ++++ 
Kno(nature)  + 
Kno(nobility)  +++ 
Kno(planes)  + 
Kno(religion)  + 
Linguistics    
Perception +++ +++
Performance  +++ 
Profession+   
Ride    
Sense Motive +++ +++
Sleight of Hand    
Spellcraft +++  
Stealth +++++++++
Survival    
Swim+   
UMD  +++ 

Hahmo #1 - Severus Agripa

LN Human Fighter 1
(Fighter 12 tai Fighter 5/Hellknight 7 jos sopii tarinaan. Saa nähdä.)

Pelaaja: Navdi
Hahmokonsepti lyhyesti: Katso tausta.

Mikä tekee hahmosta ainutlaatuisen: Iso ja vahva. Harkitseva ja malttavainen, mutta pulloon tartuttuaan hengenvaarallinen. Syvän, itsetuhoisen masennuksen vallassa. "ryhmän kovin lähitaistelija"

Mitä hahmo tarvitsee muulta ryhmältä: Pelin sisällä tarvitsee jonkun tai joitakuita, jotka tarvitsevat tätä vanhaa sotaratsua vielä johonkin. Pelimekaanisesti tarvitsee cure x wounds, channel positive energy, bless, inspire courage, bull's strength, protection from evil, jne. tyyppisiä buffeja.

Miksi hahmo lähtee mukaan toimintaan: Länskruunu ei ole sen korruptoitunut hallitus eikä byrokraatit, vaan ihmiset, jotka ovat sen rakentaneet omalla hiellään ja verellään. Liian paljon vääryttää, liian paljon epäoikeudenmukaisuutta, jotta voisin sitä kaikkea korjata itse, mutta ainakin voin tehdä parhaani niiden eteen, jotka ovat minulle läheisimmät. Vaikka se sitten tappaisi minut. Ainakin Haadeksen kedoilla saisi rauhan niiltä synneiltä, jotka sieluani mustaavat.

Kuka on tärkein henkilö hahmon elämässä: Tuon kaltoin kohdeltu naisen tosiaan lakkasi olemasta tuona kohtalokkaana yönä. Hän vetäytyi niin kauas kaikesta, ettei enää löytänyt tietään takaisin. Hänen tilallaan oli jokin lapsenomainen, usein poissaoleva, toisinaan leikkisä ja ilkikurinen, ja toisinaan väkivaltaisen hysteerinen olento, joka vain näytti nuorelta, kerran kauniilta naiselta. Hän oli täysin riippuvainen vanhasta sotilaasta, joka hänet oli löytänyt. Rakastiko sotilas tätä tyttölasta? Sitä oli mahdoton sanoa. Mutta ainakin hän koki velvollisuudekseen naisesta huolehtimisen, ja kenties tämäkin oli syyllisyydentuntoa siitä, ettei ollut vähemmän juovuksissa tuona samaisena kohtalokkaana yönä.

Läheinen ystävä hahmon #2 kanssa: Länskruunussa Severus pestautui Adantin suvun palvelukseen vartijaksi. Vartijan työn ohessa Severus tutustui suvun pään Fulvio Adantin nuoreen poikaan Corneliukseen, riisiranteiseen pojankloppiin, jolle Severus yritti parhaansa mukaan opettaa miekkailun, nyrkkeilyn ja painin alkeita, enimmäkseen turhaan, sillä pojan lahjakkuus oli selvästi aivan muilla osa-alueilla. Severuksen ja Corneliuksen välit kehittyivät kuitenkin melko läheisiksi, siinä määrin kun se nyt oli ylipäätään mahdollista aatelispojan, ja jo aikuisen sotaveteraanin ja palkollisen välille. Nyt, parikymmentä vuotta myöhemmin, Severus työskentelee Cornelius Adantin henkivartijana viiden hopean päiväpalkalla.

Tuntee hahmon #5: Juopunut vanha mies makasi saastaisella kujalla. Sade piiskasi hänen kasvojaan ja kasteli hänet läpimäräksi. Hän tuskin huomasi kujan tapahtumia vain metrien päässä makuupaikastaan. Humalaisesti horjuva virkamies raahasi kujalle nuorta, kuluneeseen ja monasti paikattuun mekkoon pukeutunutta naista, jonka likaisuus ei kyennyt peittämään hänen luontaista kauneuttaan. Nainen huusi apua ja yritti rimpuilla vapaaksi, mutta mies oli aivan liian vahva. Sotilas tunnisti naisen: Hän työskenteli läheisessä tavernassa, jossa häntä liehittelivät monet miehet, viimeisimpänä sulhaskandidaattina eräs Silva, rakennustyömies.

Kuten usein hänenlaisillaan oli tapana, virkamies aikoi ottaa voimalla sen, mitä ei puheella tai rahalla saanut. Kaksi miestä lisää, virkamiehen rengit, juoksivat kujalle. Molemmat miehet olivat rotevia ja väkivaltaan tottuneita, eikä heille tuottanut minkäänlaisia ongelmia painia hentoa tyttöparkaa makuulle, sillä välin kun virkamies riisui sepalustaan ja housujaan.

Sotilas yritti päästä jalkeille, tai edes huutaa apua, mutta turhaan. Hänen ruumiinsa oli lopettanut yhteistyön siltä illalta. Miehet poistuivat lopulta, sen jälkeen kun ensin aatelismies, sitten kummatkin rengit olivat saaneet tarpeensa tyydytettyä. Lopulta vanha sotilas pääsi jaloilleen. Hän nosti tytön syliinsä, mutta oli liian myöhäistä, sillä elämän valo oli jo hänen silmistään kaikonnut.

Sotilas oli tunnistanut virkamiehen, tuon kirotun, kavalan byrokraatin. Hän tiesi missä mies asui, eikä aikaakaan kun tuoreen ryypyn antama uusi tenho kiidätti hänet virkamiehen asunnolle, jossa väkevistä nyrkeistä saivat niin rengit kuin ylimys itse.

Seurasi vangitseminen, oikeudenkäynti ja vankeutta vanhalle sotilaalle, mutta ainakin hän oli tehnyt parhaansa. Ainakin hän oli yrittänyt kostaa tyttöparan (ja tämän sulhasen) puolesta. Ehkä se oli vankilan arvoista.

Hahmo #2 - Cornelius Adanti

Pelaaja: manatic

Rotu: Ihminen

Hahmoluokka: Velho

lv 12 levelijakauma: Wiz 5 / Diabolist 7 tai Wiz 6 / Diab 6

Hahmokonsepti lyhyesti: Kirjanoppinut diabolisti, köyhtyneen aatelisperheen ainoa poika.

Mikä tekee hahmosta ainutlaatuisen:Corneliuksella on suhteita aatelisiin ja kirjatietämystä alueen historiasta ja politiikasta. Velhon ammatti antaa myös tiettyä yhteiskunnallista statusta. Erilaiset loitsut helpottavat ihmisten manipulointia.

Mitä hahmo tarvitsee muulta ryhmältä:Cornelius on organisoijatyyppi, joka ei mielellään likaa käsiään - varsinkaan konkreettisesti. Lihamuuri oman itsen ja toisinajattelijoiden väliin tarvitaan (Severus), sekä silmiä, korvia ja käsiä yhteiskunnan alempiin osiin, mitkä Corneliukselle ovat vieraita.

Kuka on tärkein henkilö hahmon elämässä: Adantin suvun päämies Fulvio, Corneliuksen isä. Fulvio ei todellakaan ole enää nuoruutensa voimissa, joskaan ei myöskään mikään seniili vanhus. Suvun romahdus on jättänyt isän katkeraksi, mutta vahvistanut Fulvion ja Corneliuksen välejä. Isä on Corneliukselle edelleen tärkeä mentori, ja hänen huomionsa ja suosionsa ovat pojalleen ensiarvoisen tärkeitä.

Miksi hahmo lähtee mukaan toimintaan:Nykyhallinto tekee sopimuksia väärien pirujen kanssa, tulkitsee oppeja väärin ja on samalla syrjäyttänyt monia vanhoja aatelissukuja, kuten vaikkapa Adantit. Oman suvun rikkaus on palautettava, jotta asiat voivat muuttua. Tähän tarvittanee vähän kuohunaa. Lopullisena päämääränä tietenkin rajaton valta ja voima.

Velipuoli hahmolle #4: Fulvio Adanti oli parikymmentä vuotta nuorempana varsin viriili ja komea mies. Suvulla oli vielä vaikutusvaltaa ja Adantit liikkuivat seurapiireissä varsin sujuvasti, mikä taas teki Fulviosta entistä houkuttelevamman naisten silmissä. Huhuja - osin ilkeämielisiä, osin tosia - miehen naisseikkailuista liikkui, ja totta on, että edelleenkin kaupungissa törmää isättömiin nuoriin miehiin ja naisiin, joilla on poikkeuksellisen vahva ja tunnistettava sivuprofiili. Yksi näistä on Sabin. Virallisesti avioliiton ulkopuolisia jälkeläisiä ei luonnollisesti ole.

Läheinen ystävä hahmon #1 kanssa:

n. 15 vuotta sitten: "Severus," huokasi Fulvio Adanti "olet ollut perheemme palveluksessa vuosikaudet. Ajat kuitenkin muuttuvat. Cornelius varttuu yhä vanhemmaksi, eikä tarvitse enää henkivartijaa. Ja suoraan sanoen, taloudellinen tilanteemme ajaa meidät muutenkin ahtaalle palvelusväen suhteen. Toivottavasti ymmärrät, että tässä ei ole kyse sinusta. En voisi toivoa parempaa alaista! Monet muut miehistämme ryyppäävät ja rällästävät, sinä taas aina olet tyyni ja vakaa. Ei ihme, että poikani pitää sinusta niin paljon. Kunhan perheemme onni taas kääntyy, voimme varmasti palkata sinut takaisin. Pidä siis itsesi valmiina, tässä ei kestäne kuin korkeintaan vuosi tai kaksi. Ota tämä kukkaro ja sormuksemme, me kutsumme sinut vielä."

Hieman ennen nykypäivää: "Severus vai? Tuolla nurkkapöydässä, kuten aina. En kyllä suosittelisi puhumaan, on taas tuhdissa maistissa."

Cornelius käveli nurkkapöydän ääreen. Severus retkotti poski pöytää vasten, hieman kuolaa suupielestä valuen. Mies haisi vanhalle viinalle ja lialle, ja Cornelius tajusi perheensä köyhtymisen osuneen muihin vielä paljon pahemmin kuin itseensä. Kädet olivat tyhjät, suvun sormus kenties myyty tai vaihdettu viinaksi. Tätä miestäkö hän oli ihaillut koko lapsuutensa? Vastenmielisyyttä Cornelius ei kuitenkaan osannut Severusta kohtaan tuntea, vain sääliä. Puhumattakaan siitä katkeruudesta, joka nousi hänen mieleensä, kun hän ajatteli kaikkea sitä mikä oli ajanut Adantin kunniakkaan perheen sen nykyiseen tilaan. Kaikki se tulisi kuitenkin muuttumaan, mutta siihen hän tarvitsisi apua. Vahva ja kokenut sotilas oli oikein hyvä lähtökohta. Ainakin jahka tämä olisi selvinpäin ja kylvetetty.

Hahmo #3 - Cicere

Pelaaja: Samuli

Rotu: Pirunsiittämä

Hahmoluokka: Pappi

lv 12 levelijakauma: Cleric 12, mutta mahdollisesti pari tasoa rogueta

Hahmokonsepti lyhyesti: Alistuva, piesty ja yhteiskunnasta syrjään heitetty alisten katujen asukki. Vannoo kostoa Calistrian piilotetussa kappelissa, maan alle hautautuneen oopperatalon perustuksissa. Muistuttaa ulkoisesti enemmän Gloranthan broota kuin Golarionin piruja. Cloak & dagger, stalkkaaja (v.tr. stalk — 1) to pursue by tracking stealthily; 2) to follow or observe a (person) persistently, especially out of obsession or derangement). kuva

Mikä tekee hahmosta ainutlaatuisen: Hirviömäisen ruma, kauttaaltaan palanut, sosiaalisesti kyvytön. Erikoistunut tiedonhankintaan.

Mitä hahmo tarvitsee muulta ryhmältä: Johtajahahmon (Severus), Cicere ei mielellään tee päätöksiä tai vaikuta niihin. Sosiaalisia taitoja, niitä Cicerellä ei ole lainkaan. Lihasta (Severus), sillä Cicere on käsirysyssä lähtökohtaisesti aina altavastaajan asemassa.

Kuka on tärkein henkilö hahmon elämässä: Cato Vicaris, Länskruunun ilmiömäisin tenori on Ciceren varauksettoman ihailun kohde. Jos he eivät olisi täysin eri maailmoista, Cicere tekisi mitä tahansa päästäkseen tapaamaan idoliaan.

Miksi hahmo lähtee mukaan toimintaan: Jos jokin uhkaa katuja, se vie ensimmäisenä yksinäiset ja heikot. Cicere ei halua olla ensimmäisten vietyjen joukossa. Yksin Cicere ei myöskään pysty kostamaan kohtaloaan. Eikä hän halua elää koko elämäänsä maan alla. Ryhmän osana toimiminen auttaa kaikissa näissä.

Pelastanut hahmon #4 hengen (Hahmon #4 pelaaja määrittelee hahmojen yhteisen historian)

Uskoutuu elämästään hahmolle #5 (Hahmon #5 pelaaja määrittelee yhteisen historian)

Hahmo #4 - Sabin

Pelaaja: Willowtree

Rotu: Ihminen

Hahmoluokka: Bardi

lv 12 levelijakauma: Bardi 8, Duelist 4.

Hahmokonsepti lyhyesti: Maskeeraustaitoinen näyttelijä, joka oli salakuljettaja kiertävässä teatteriseurueessa. Jäätyään kiinni Chealixin virkavallan toimesta, hän pakeni "maan alle" näyttelemään tunnettua Chealixin sukudraamaa itsenäiseen ja pieneen teatteriin.

Mikä tekee hahmosta ainutlaatuisen: Osaa näyttelemisen jalon taidon, joka sisältää draamaa, kavalaa selkäpuukotusta, ankaraa uhmailua ja kielenkäyttöä. Tietenkin muutama akrobaattinen tanssiliike sisältyy näytökseen. Näyttelijän roolissa on joutunut esittää sitä ikävää krouvia joka hiippaillen on koittanut voihkia nuoren immen sydämen. Tunnetta! Liikettä! Voimaa!

Mitä hahmo tarvitsee muulta ryhmältä: Koska Sabin ei saa kunnon ponnahdusta nykyisestä pestistään, hän tarvitsi oman näyttelijäryhmän. Tarvitaan adonis, tuo lihasmies mahtava joka olisi sankarin sidekick (joka itse asiassa tekee sen varsinaisen työn kun sankari suoltaa tekstiä). Tietäjä, joka hämäisee tiedollaan ja valaisee sankarin (Sabin) tietä. Joku hirviö olisi hyvä, joka olisi este sankarin mahtavaan loistoon, joka yleensä päättyy siihen että hän löytää tuon ihanan neidon. Nainen olisi hyvä, mutta ei pakollinen.

Miksi hahmo lähtee mukaan toimintaan: Toivoo että osallistumalla vastarintaan saisi hajotettua tai heikennettyä nykyistä valtaa ja saaden myös pysyvä paikka polunnäyttäjille.

Kuka on tärkein henkilö hahmon elämässä: Larentina, taitava naisvaras joka johdatti Sabinin salakuljetuksen ammattiin ja täten polunnäyttäjien kontaktiksi.

Lapsuudentuttava hahmon #5 kanssa (Hahmon #5 pelaaja määrittelee hahmojen yhteisen historian)

Velipuoli hahmon #2 kanssa (Määrritelkää yhdessä)

Henkensä velkaa hahmolle #3 (Hahmon #4 pelaaja määrittelee hahmojen yhteisen historian):
Sabin pakeni virkavaltaa vakavasti haavoittuneena yhdelle Länskruunun pimeistä sivukujista. Verenhukka oli kuitenkin hänelle liikaa ja hän menetti tajuntansa. Kun Sabin oli varmasti tiedoton, Cicere hiipi esiin ja sanaakaan sanomatta alkoi raahata Sabinia syvemmälle varjoihin. Seuraavan kerran Sabin heräsi Ciceren piilopaikassa.

Sabinilta meni hetki tajuta, että hän ei ole enää kujalla vaan jossain pienessä ja ahtaassa huoneessa, jonka ainoa valo oli jossain kaukana kituuttaen palava kynttilä. Ilma oli tunkkaista, missään ei kuulunut kaupungin ääniä tai näkynyt taivasta - jossain nurkassa kiilui pari pieniä punaisia silmiä. Seuraavaksi Sabin huomasi haavansa sidotuiksi. Kompuroiduttuaan kynttilälle hän löysi sivun tuttua näytelmäkäsikirjoitusta. Sivu oli pahoin palanut, mutta Sabin tiesi sen kertovan [mitä relevanttia näytelmässä tapahtuu]. Parhaiten sivusta oli säilynyt [roolihahmon nimi] kohtauksen päättävä, samaan aikaan pahaenteinen ja toivoa herättävä vuorosana: "olet henkesi velkaa". Sen perään oli sutattu "-C".

Löytämättä muuta Sabin harhaili kynttilänvalossa Länskruunun katujen alla määrättömän ajan, kunnes vihdoin löysi tiensä pinnalle. Vilkaistessaan vielä kerran taakseen hän luuli nähneensä varjon, jonka oli kuvitellut seuranneen häntä etäisyydeltä aina heräämisestään lähtien.

Hahmo #5 - Silva

Pelaaja: Jere

Rotu: Ihminen

Hahmoluokka: Munkki

lv 12 levelijakauma: Monk 12

Hahmokonsepti lyhyesti: Vanhan aatelistalon kirjaston rauniosta löytämänsä "Humanoidikehon 8 asetta - tutkielma lähitaistelusta" teoksen avulla itseoppinut soturi. Raksaduunari, harras Abadarin uskovainen.

Mikä tekee hahmosta ainutlaatuisen: Potentiaali vastuulliseen väkivaltaan joka ei jätä ruumisvanaa peräänsä. Usko hyvään jumalaan.

Mitä hahmo tarvitsee muulta ryhmältä: Ymmärrystä, toveruutta, hienotunteisuutta, ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa. Buffit ei olis lainkaan pahasta ja korkeammilla leveleillä olis todella pop jos löytyisi synergiaa jolla triggeröidä kovemmat monkin kikkailufeatit.

Miksi hahmo lähtee mukaan toimintaan: Kaupunki on kaunis ja Länsikruunu niistä minulle kaikkein kaunein. Kaupunki suojelee ja kestää. Tällä hetkellä Kaupunki on hirviöiden tahraama. Kaupunki suojelee minua hirviöiltä ja minä autan Kaupunkia pääsemään eroon hirviöistä, olivat ne sitten pukeutuneina punaiseen ja mustaan kaupungintalossa tai luikertelevat varjoissa. Minä teen niin sillä se on Abadarin tahto.

Kuka on tärkein henkilö hahmon elämässä: Pientä ja piilottelevaa Abadarin seurakuntaa johtava pappi. Petri sanoi etä kirjasta löytyisi mahdollisesti NPC, jonka voisi muokata täksi. Jos ei niin speksaan lisää. Pappi on Arilius, NPC kirjasta, tästä lisää myöhemmin, kunhan ryhmänsisäiset suhteet on kaikilla kunnossa -Alvan

Kunnioittaa hahmoa #1 (Hahmon #1 pelaaja määrittelee hahmojen yhteisen historian)

Silva oli joitain vuosia sitten rakastunut kauniiseen, nuoreen tavernan tarjoilijattareen. Tyttö raiskattiin ja jätettiin kujalle virumaan. Tytön ruumista ei löytynyt, mutta raiskaajat (kaupungin virkamies ja tämän rengit) kerskuivat hirmuteollaan, joten oletettiin yleisesti, että tyttö oli haudattu jonnekin matalaan hautaan tai pudotettu viemäreihin rottien syötäväksi. Joitain päiviä myöhemmin Silva sai selville, että Severus oli murtautunut virkamiehen asuntoon, piessyt rengit ja yrittänyt murhata isännän. Severus tuomittiin tästä teosta vankeuteen moneksi vuodeksi. Silvan kunnioitus Severusta kohtaan kumpuaa tästä koston yrityksestä, joskaan Silva ei tiedä Severuksen muista motiiveista, saati sitten sitä, että tyttö on yhä elossa, joskin mieleltään järkkyneenä, vain varjona entisestään.

Lapsuudentuttava hahmon #4 kanssa (Hahmon #5 pelaaja määrittelee hahmojen yhteisen historian) Ote Silvan muistiinpanoista:

Tapasin ohimennen Sabinin tänään. Hän lienee kaikista tuntemistani ihmisistä se, jonka olen tuntenut kauimmin. Tapasimme kun olin noin kymmenvuotias. Meillä oli tapana livahtaa karkuun vanhemmiltamme ja kuljeskella ympäriinsä. Sabin tuntui jo silloin tahtovan näyttelijäksi, kai hänestä sellainen tulikin. En oikeastaan tiedä miksi edes kirjoitan asiasta, ehkä vain tuntui omituiselta tavata hänet jälleen kerran, tunnumme törmäävän toisiimme aina muutaman vuoden välein. Emme ole koskaan olleet edes kovin läheisiä mutta on aina miellyttävää tavata hänet, vaihtaa kuulumisia, muistella menneitä.

Kokee olevansa vastuussa hahmon #3 hyvinvoinnista (hahmon #5 pelaaja määrittelee yhteisen historian) Ote Silvan muistiinpanoista:

Cicere. Cicere. Cicere. Kaupungin nykytilan ehkä viheliäisin uhri. Säälitävä ja piesty mutta omalla tavallaan urhea ja voimakas. Tai ainakin toivon näin. Symboli, sitä hän minulle on. En usko että kovin moni muu häntä sellaisena näkee tai edes haluaa nähdä. Suurin osa ei varmasti edes halua nähdä häntä, niin ruma hänen palanut ruumiinsa on. Mutta minulle hän on symboli. Jos pystyn pitämään hänet hengissä ja kunnossa, jos pystyn auttamaan häntä niin pystyn auttamaan koko Kaupunkia.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped