tuut nuut

Forgotten legacies of dust
People remembered in nothing
But fragments of language
Verses of song
And shards of military rust

Aloitellaan tässä kesällä Starfinderille kirjoitettua miniseikkailupolkua nimeltään Against the Aeon Throne. Kolmiosainen kampanja vie pelaajat ja avatarinsa kohti semisti avaruusnatsihtavaa Azlantin tähti-impreriumia ja sen käsikassaroita. Näissä uusissa Paizon lyhytkampanjoissa käydään läpi paljon pienempi asevarustelu ja pelaajat löytävätkin itsensä mukavasti vain kutostasolta päätösottelussa.

Kampanjan kantavana teemana on partisaanisuus ja monoliittisen harvainvallan mielettömyys. Tahdonkin hahmoilta itsepäisyyttä, monisävyisyyttä ja sirkuskirjoa. Otamme Mos Eisleyn, tungemme sen SSV Normandyyn ja katsomme minkänäköisiä mukuloita ovipositori spruuttaa. Olkaa inhottavia QUILTBAG-sissejä, sateenkaaren valittuja lapsia ja/tai uplifted bearejä!

Kampanjasta saa Starfinder Societyyn kronikoita kunhan sanktioitu osa on saatu päätökseen. Kronikat on tasoa 1-2, 3-4 ja 5-6.

Kampanjan ûberhejenä toimii #1fuccboi Muser
Pelaajina mukana Gommuuni+Deus


Mun on vielä vähän vaikea sanoa miten luennot sijoittuu alkavalla lukukaudella. Saan tietää tän jahka mun kurssi-ilmot hyväksytään. Lukukausi alkaa 26.8., joten ennen sitä onnistuu helpommin. Viikonloppuina tietty ei oo opintoja. Sunnuntai 25.8. on lukossa. MaryLeathert 2019-08-13

No niin, hanikultsit. Laittakee tähän jos ensi viikon ma tai ti ei onnistu. Gomeme on loppuviikon siitä lähtien veks. Teen tässä jossain kohtaa(lauantaina?) doodlen siitä etiäpäin. Voitaisiin yrittää aikatauluttaa 3 seuraavaa sessiota kerralla. Muitakaa, että jos perutte session myöhemmin kuin viikkoa etukäteen, emme todennäköisesti pysty uuteen lyhyellä aikataululla.

Sitten mukavaakivaa: Session aikana pamlasimme läpi, että mistä tunnette androidess Cedonan. Kirjoittakaa siitä minulle hahmoprofiileihinne. Tehkää myös hahmonne valmiiksi(featit, skillit, ym.). Kirjoita Desu tonne kohtaan "Koodeksi" hahmosi taustan spesifejä tietoja joita et halua muiden tietävän. Mä salasanotan sen osion sitten kun ehdin. Sinne tulee jotain konversioita ja ynnä muuta.

Alright, kiitos ensimmäisestä sessiosta.

Keisarikunnan koura (työnimi)

Peli 1?: juu tota

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped