tuut nuut

Forgotten legacies of dust
People remembered in nothing
But fragments of language
Verses of song
And shards of military rust

Aloitellaan tässä kesällä Starfinderille kirjoitettua miniseikkailupolkua nimeltään Against the Aeon Throne. Kolmiosainen kampanja vie pelaajat ja avatarinsa kohti semisti avaruusnatsihtavaa Azlantin tähti-impreriumia ja sen käsikassaroita. Näissä uusissa Paizon lyhytkampanjoissa käydään läpi paljon pienempi asevarustelu ja pelaajat löytävätkin itsensä mukavasti vain kutostasolta päätösottelussa.

Kampanjan kantavana teemana on partisaanisuus ja monoliittisen harvainvallan mielettömyys. Tahdonkin hahmoilta itsepäisyyttä, monisävyisyyttä ja sirkuskirjoa. Otamme Mos Eisleyn, tungemme sen SSV Normandyyn ja katsomme minkänäköisiä mukuloita ovipositori spruuttaa. Olkaa inhottavia QUILTBAG-sissejä, sateenkaaren valittuja lapsia ja/tai uplifted bearejä!

Kampanjasta saa Starfinder Societyyn kronikoita kunhan sanktioitu osa on saatu päätökseen. Kronikat on tasoa 1-2, 3-4 ja 5-6.

Kampanjan ûberhejenä toimii #1fuccboi Muser
Pelaajina mukana Gommuuni+Deus


UUSI DOODLE

Tuossa uusin doodle. Seuraavaa kertaa odotammekin sitten lokakuun puoliväliin. Täytelkää rauhassa!

Muistakaa, että jos perutte session myöhemmin kuin viikkoa etukäteen, emme todennäköisesti pysty uuteen lyhyellä aikataululla.

Merkkasin nyt marraskuun aika pitkälti "Ehkä", koska en vielä tiedä millon mulla on luentoja. Lokakuun loppupuolen ehkät sit taas johtuu opiskeludediksistä, en osaa sanoa eteneekö nää ryhmätyöt kuinka kivasti. MaryLeathert 2019-09-25 17:39

Onko tietoa pelipäivästä? -Deus 2019-10-08 13:15

Pääsen keskiviikkoisin sitten ehkä aikaisintaan 17:15 paikalle. Olen kotona taaperon kanssa ja vaimolla loppuu työt klo 16, eli kunhan sitten pääsee Vuoreksesta kotiin niin pääsen itse lähtemään. Kuljen sitten tosin autolla niin ei mene matkaan pitkään. -Deus 2019-10-21 21:33

Pelaamme ke 30.10, ma 4.11 ja ke 13.11.

Keisarikunnan koura
Peli 2: 23.9. klo 16:30
Peli 1: 27.8. klo 16:30

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped