ShadowSea on vapaamuotoinen ja turvallinen BBS, joka on erikoistunut palvelemaan yhtä tiettyä kohderyhmää: Seattlen shadowrunnereita.

ShadowSeassa ammattilaiset puhuvat ammattilaisille duuneista hyvin vakavasti, kyselevät tietoja, vaihtavat infoa, varoittavat kanssarunnereita, etsivät jengiä keikoille jne. Toisin sanoen, tämä on duuniosio, ja lisäksi erittäin luotettava sellainen -- toimintaa valvoo aktiivisesti hyvä hakkerisuoja. ShadowSeassa ei siis kytät juhli. ShadowSeaan myös pääsee vasta, kun on ansainnut itselleen jonkin verran nimeä.

ShadowSea on puhtaasti in-game. Vaikka runnerit puhuvatkin täällä toisistaan välillä agressiivisiinkin sävyihin, yleensä yritetään pysyä asiassa. Tämä ei myöskään ole "kadulla kuultua" -osio, jonka virkaa ajaa Huhumylly?.


Connecting NeuroSystems Private VPN...
...Matrix ID Spoofed
...Encryption Keys Generated
...Connected to Onion Routers
> Login ************
> Password **************
...Biometric Scan Confirmed
Connected to <ERROR: NODE UNKNOWN>

ShadowSea -- paras ystäväsi kylmässä maailmassa

Varokaa Maniacia

Posted Sun Nov 17, 2053 21:33
Oikeasti, jätkät.

Se heppu on ihan sekaisin. Mä en tiedä, missä se on ollut viime vuodet, eikä vissiin oikein tiedä se itsekään. Varmaa on vain se, että Maniac on kadottanut enemmän ruuveja kuin mitä moni meistä on koskaan omannut. Varmaa on myöskin se, että siinä on jotain kyberiä, mitä ei kauheasti kaduilla nähdä. Mistä lie saanut. En oikeastaan halua edes tietää.
Ja joo, myönnän, olen tällä hetkellä vähemmän kuin objektiivinen. Se hakkasi FlapJackin sairaalaan, koska Flappis tuhahti sen jälkeen, kun Maniac käski pitää turvan kiinni. En tiedä. Musta on vaan paska yhdistelmä, jos jäbässä on kybäkyberiä, amnesiaa ja psykoosia samassa purkissa.

--Smurffi

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped