Itse olen tehnyt niin, että jokainen loitsu, feat, skill yms. on omalla rivillään ja jokaisella on linkki d20pfsrd:n vastaavaan asiaan, esimerkiksi:

1st (3/day) — Acid Arrow, Comprehend Languages
Feats Power Attack, Dodge
Skills Appraise +4 (1), Craft (alchemy) +4 (1),
Tällä tavoin asiat ovat edes jonkinlaisessa järjestyksessä muokkausruudussa, ja linkit eivät huku sotkuun.

-Deus

Delmar Velox

Ah Bellinda sinussa on paloa mistä pidän. Kohta olet minun.

-Delmar ja viimeinen taisto

Male Human Admixture Wizard 20
Neutral Evil Medium Humanoid
Player Tomahawk


Init +5
Senses Perception +29


AC 25, touch 17, flat-footed 19; (+8 armor, +6 dex, +1 insight)
Buffed AC (shield + Dragon Form + Barkskin + Circle) 41, touch 17, flat-footed 33; (+8 armor, +4 shield, +10 natural, +6 dex, +1 insight, +2 deflection, -2 size)
hp 222 (20d6+140)
Form of the Dragon hp 302 (20d6+220)
Fort +18, Ref +18, Will +25
Heroism Fort +20, Ref +20, Will +27
Heroism + Form Fort +24, Ref +20, Will +27


Speed 30 ft
Melee Dagger +8/+3, 1d4-1 x2, S or P
Ranged Ray of Frost +15, 1d3+9 x2


Spells Known
1st lvl Anticipate Peril, Burning Hands, Grease, Disguise Self, Silent Image, Feather Fall, Expeditious Retreat, Mage Armor, Shield, Unseen Servant, Alarm, Infernal Healing, Magic Missile, Identify
2nd lvl Darkness, Darkvision, Glitterdust, Invisibility, Mirror Image, Flaming Sphere, Pyrotechnics, Scorching Ray, See Invisibility, Web, Knock, Magic Circle Against Good
3rd lvl Dispel Magic, Haste, Fireball, Fly, Gaseous Form, Magic Circle Against Evil, Slow, Stinking Cloud, Communal Resist Energy, Invisibility Sphere
4th lvl Dimensional Anchor, Dimension Door, Greater Invisibility, Remove Curse, Shout, Stoneskin, Telekinetic Charge, Enervation
5th lvl Overland Flight, Teleport, Wall of Force, Lesser Planar Binding, Telekinesis, Telepathic Bond, Communal Stoneskin, Life Bubble, Dominate Person, Suffocation
6th lvl Cold Ice Strike, Contingency, Disintegrate, Getaway, Sirocco, Summon Monster VI, Dispel Magic Greater, True Seeing, Permanency
7th lvl Greater Teleport, Limited Wish, Mage's Magnificent Mansion, Plane Shift, Prismatic Spray, Vision, Summon Monster VII, Reverse Gravity, Waves of Exhaustion
8th lvl Form of the Dragon III, Mind Blank, Maze, Moment of Prescience, Clone, Polymorph any Object, Frightful Aspect, Clenching Fist, Stormbolt
9th lvl Time Stop, Etherealness, Icy Prison Mass, Create Greater Demiplane, Wish, Shapechange, Tsunami, Summon Monster IX, Suffocation Mass, Mage's Disjunction, Energy Drain
Spells Prepared
9th (7/day) DC 32/34 — Icy Prison Mass, Time Stop, Shape Change, Summon Monster IX, Suffocation Mass, 2x Wish
8th (7/day) DC 31/33 — Mind Blank, 2x Stormbolt, 2x Maze, 2x Moment of Precience
7th (7/day) DC 30/32 — 2x Greater Teleport, Prismatic Spray, Greater Scrying, Summon Monster VII, 2x Waves of Exhaustion
6th (7/day) DC 29/31 — Getaway, Disintegrate, True Seeing, 2x Summon Monster VI, 2x Dispel Magic Greater
5th (8/day) DC 28/30 — Overland Flight, 2x Wall of Force, 2x Suffocation, Telekinesis, 2x Communal Stoneskin
4th (8/day) DC 27/29/31 — Dimension Door, 3x Greater Invisibility, Dimensional Anchorn, Telekinetic Charge, 2x Enervation
3rd (8/day) DC 26/28/30 — 4x Haste, Slow, 2x Dispel Magic, Magic Circle Against Good
2nd (8/day) DC 25/27 — 2x Glitterdust, 4x Mirror Image, Knock, Scorching Ray
1st (9/day) DC 24/26 — 4x Anticipate Peril, 2x Grease, Shield, 2x Magic Missile
Cantrips — Detect Magic, Read Magic, Ray of Frost, Message
Opposed Schools Enchantment, Necromancy


Str 8, Dex 22, Con 22, Int 36, Wis 18, Cha 16
Base Atk +10; CMB +8; CMD 26
Feats Spell Focus (Evocation), Spell Specialization (Icy Prison Mass), Scribe Scrolls, Intensified Spell, Greater Spell Focus (Evocation), Empowered Spell, Leadership, Iron Will, Spell Penetration, Maximize Spells, Greater Spell Penetration, Quicken Spell, Spell Perfection (Fireball), Heighten Spell, Craft Wondrous Items, Preferred Spell (Fireball)
Skills Bluff +28 (20), Diplomacy +24 (20), Disguise +24 (20), Fly +38 overland flight +30 (20), Intimidate +24 (20), Knowledge (Arcana) +37 (20), Knowledge (Dungeoneering) +37 (20), Knowledge (Engineering) +37 (20), Knowledge (Geography) +18 (1) Knowledge (History) +37 (20), Knowledge (Local) +37 (20), Knowledge (Nature) +37 (20) Knowledge (Nobility) +35 (18), Knowledge (Planes) +37 (20), Knowledge (Religion) +37 (20), Linguistics +37 (20), Perception +29 (20) Spellcraft +37 (20) Stealth +47 invisibility +27 (20)
Traits Magical Lineage (Fireball), Sedition, Let us perfect your favorite spell (Fireball)
Drawback Lovesick
Languages Common, Abyssal, Aboleth, Aklo, Aquan, Auran, Boggard, Celestial, Draconic, Dwarven, Elven, Giant, Gnome, Goblin, Gnoll, Halfling, Ignan, Infernal, Iraen, Iitalia, Lip Reading, Norspik, Orc, RRranska, RRruotsi, SSsaksi, Sign Language, Sylvan, Terran, Undercommon, VVenäjä, Yutak
SQ Bonded Object, Versatile Evocation, Opposition Research Necromancy, Immortality


On person Courtier's Outfit, Spellbook, Spell Component Pouch, Iron Circlet (Wis +2), Unholy Symbol of Asmodeus, Mwk Ring (Bonded Object), Cloak of Resistance +5, Int Headband +6, Con Belt +6, Ring of Freedom of Movement, Ring of Invisibility, Amulet of Eternal Life, Handy Haversack, Eyes of the Eagle, Robes of the Archmagi
Backpack Adventurer's Kit (without rations and bedroll), Lesser Selective Metamagic Rod.
Wealth
Encumbrance 13 lb. without backpack, 24 lb. with backpack (26 lb. light/53 lb. medium/80 lb. heavy)


Notes

Nyt tiedämme ketkä ovat ystäviämme ja ketkä vihollisiamme. Tilinteon aika tulee tämän taistelun jälkeen. -Delmar ja "liittolaiset"

Heidän olisi pitänyt tietää, että vuoriston kevättulvat ovat tähän aikaan vuodesta vaarallisia. -Delmar ja lasten ristiretki.

Nyt tuli ongelmia. -Delmar ja vähättely.

Olemme ystävillemme hyvin reiluja ja teidän sukunne on valtaistuimella. Suosittelisin tyytymään tähän. Ette halua meitä vihamiehiksemme. -Delmar ja valtakunnan normaalit neuvottelut.

Meidän tulee järjestää valtakunnasta toimiva. Sillä tulemme saamaan kansan puolellemme. -Delmar ja vallankumouksen vastustaminen.

Hyvä kardinaali en ole idiootti. En sorru teidän säälittäviin yrityksiinne houkutella minua näkyviin. Teinä olisin enemmän huolissani vihaisesta lohikäärmeestä naamallanne. -Delmar ja ei kuunnella huutelua.

Ette valitettavasti jättäneet meille vaihtoehtoja, kun lähetitte salamurhaajanne peräämme... Katsos, sehän oli illuusio. -Delmar ja tyhjälle puhuminen.

Älkääs nyt Richard hyvä. Olkaa viisaampi kuin isänne. -Delmar ja niinjust!

Nautin suuresti elämisestä ja haluaisin jatkaa sitä pidempää, kuin teidän tarjouksenne sallii. -Delamar ja kieltävä vastaus.

Te kaikki olette aina liian itsevarmoja voitostanne. Kyllä sen ymmärtää, koska ette ole koskaan hävinneet taistelua. Tänään saattaa tosin olla päivä, jolloin häviätte. -Delmar ja elämänkokemus.

Voitte valita haluatteko kuolla tässä ja nyt vai kahdenkymmenen vuoden päästä kauniiden naisten ympäröimänä.-Delmar ja suostuttelu.

Tulin ilmoittamaan, että teidän koko sukunne on kuollut valitettavassa tulipalo-onnettomuudessa, joka levisi samanaikaisesti sekä kartanollanne että veljenne teltassa, maan eri laidoilla. -Delmar ja sattuma.

Olemme Asmodeuksen palvelijoita. Me emme ryöstä. Me haemme omamme alammaisiltamme. -Delmar ja uskon perusasiat.

Mitä te pieni pää ajattelitte purkissanne tehdä, jos en vapauta teitä? -Delmar ja yliote.

Onpas söpö vihainen lohikäärme. Kuoliko jalkavaimo ja nyt pitää näyttää että on vielä iso ja voimakas monsteri. -Delmar ja kuolemaa päin nauraminen.

Vesi ja puu. Seuraava teidän rakastajattarenne taitaa olla jotenkin tuleen liittyvä. Olettaisin, että hän on aika hottis! Eikö teitä naurata edes vähäisen? -Delmar ja vitsailu.

Oi suuri ja mahtava musta wyrmi. Olemme tulleet tuomaan sinulle haasteen, joka saa sinut taas muistamaan, miltä kunnon taistelu tuntuu. Kykysi menevät hukkaan täällä luolassa maatessa. -Delmar ja imartelu.

Löytöpalkkionne voitte käydä hakemassa sähköansalla ansoitetun huoneen toisesta päästä. Tarjous on ottakaa tai jättäkää tyyppiä. Umpeutuu 15 sekunnin sisällä. -Delmar ja haaskalinnut.

Teillä on kaksi vaihtoehtoa, paeta vuorille tai aloittaa operaation vasara ja alaisin. -Delmar ja vaihtoehtoja tarjoava johtaminen.

Mukava vaihteeksi nauttia sivistyneestä seurasta ja keskustella älykkään kumppanin kanssa. -Delmar ja sooloilu.

Neuvon tässä tilanteessa kärsivällisyyttä. Parempi tutkia, mitä edessämme sijaitsee. -Delmar ja itsestäänselvyydet.

Haamuarmeija tästä vielä puuttuikin. -Delmar ja pahempaa on luvassa.

Tuommoiset epäluulot ovat aika ikäviä. -Delmar ja alignment rasistit.

Jos te ostatte tämän Feenixin munan nyt, niin saatte kaupan päälle muutaman tulilinnun munan. Toimi nopeasti, koska tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. -Delmar ja kauppaneuvottelut.

Marlow kuinka ihailtavaa, että ilmoittaudutte vapaaehtoiseksi eturintamaan tutkimaan ansoja. Arvostan tätä suuresti. Ai, ettekö haluakkaan tätä kunniaa? Ymmärsin teidät siis väärin. -Delmar ja vapaaehtoinen.

Teitä näyttää rynnivän kuin rottia tänne. Parempi odotella hetki, jotta teidän ystävännekin tulevat tänne, jotta voin räjäyttää teidät kerralla pois maan kamaralta.-Delmar ja rivikura.

Haluatteko jäädä tänne kuihtumaan vai haluatteko ottaa kohtalonne omiin käsiinne ja tuhota teidän vihollisenne. -Delmar ja liittoutumisneuvottelut.

Kuka te sanoittekaan olevanne? Saattaa olla, että murhasin isänne. Balentainissa tuli murhattua paljon ihmisiä, joten teidän isänne ei jäänyt erityisesti mieleeni. -Delmar ja kostoa hakeva poika.

Teidän tulisi tajuta, että tuon daemonin vapauttaminen tulisi maksamaan meille tulevaisuudessa kalliisti. Vaikka se ei meitä tappaisi, niin tulevaa neljää ruhtinaskuntaamme on hyvin tylsä hallita ilman alamaisia ja teidän näkökulmastanne ilman karjaa. -Delmar ja tulevaisuuden näkymät.

Kun soluttaudumme luostariin, ette hiisku sanaakaan. Ettekä myöskään tuijota suu auki luostarin nunnia tai henkilökohtaisesti kaavin silmänne päästänne ja korvaan ne varpaillanne. -Delmar ja soluttautumisohjeistus.

Kyllä... Tarvitsetteko jotain korulauseita... -Delmar ja uudelleenkoulutus.

Tulette palamaan helvetin tulessa. Varmistan sen henkilökohtaisesti... -Delmar ja inkvisiittorin miekka Delmarin vatsassa.

MUAHAHAHAHAHAHAHHAaaaa! Kärventykää tuhkaksi! -Delmar ja tulipalot farmeilla.

Kohteen tulee olla prosessin aikana tajuissaan ja mielellään huutaa kauhusta. Minulla on koulutus ja tietotaito golemien rakentamiseen sekä aivojen poistamiseen potilailta. Tämä menettely on täysin lääketieteellisesti perusteltua. -Delmar ja golemien rakentaminen

Gabrarille tulee hankkia miellyttävät kosteat tilat kellarista. Mielellään semmoiset, ettei kukaan ulkopuolinen kuule, vaikka vampyyrin uhri huutaisi täyttä kurkkua armoa, jonkin otuksen raadellessa tätä. -Delmar ja majoitusjärjestelyt.

Bellinda... -Delmar ja rajakokemus.

Ette te voi vaan elätellä toivoa, että saatte jonkun naimisissa olevan naisen. Hän on valintansa tehnyt ja te se ei ole. Itse en koskaan sortuisi tuollaiseen. -Delmar ja ironian multihuipentuma.

Haluaisin kiittää teitä kapteeni miellyttävästä matkasta ja tarjota teille lämmintä kättä. -Delmar ja ette ole enää hyödyllinen trooppi.

Te Mitran palvojat niin tykkäätte polttaa kaikkea. Sallikaa minun näyttää miltä palaminen tuntuu. -Delmar ja Mitran agentti.

Olen syytön niihin rikoksiin, joista minua syytetään. Vuosien palvelus tämän maan armeijassa osoittaa rakkauttani Talingardea kohtaan ja uskollistuuttani sen hallitsijalle. Syytökset, että olisin vehkeillyt näiden epäilyttävien henkilöiden kanssa Talingardea ja sen hallitsijaa vastaan ovat naurettavia. -Delmar Velox oikeudenkäynnissään.

Ulkonäkö

Persoonallisuus

Biografia

Delmar palveli Talingarden armeijassa nuoren upseerin virassa, jossa hän herätti esimiestensä kiinnostuksen pystymällä muuttamaan yksinkertaisella tavalla taikojen elementtejä. Hänet lähetettiin Talingarden pääkaupunkiin Matharyniin, jossa esitteli hoville ja kuninkaalle taitojaan. Siellä hän näki kauniin prinsessa Bellindan, johon ihastui ensinäkemältä. Delmar teki armeijasta ja maan puolustamisesta kiinnostuneeseen kuningas Markadian viidenteen vaikutuksen. Delmar asetettiin hoviin tutkimaan ja kehittämään kykyjään lisää, jotta ne voitaisiin kouluttaa muille armeijan velhoille.

Seuramiehenä Delmar kutsuttiin myös mukaan muihin hovitapahtumiin, jossa pääsi tapaamaan prinsessan muutamaan kertaan. Delmarin ihastus vain Bellindaa kohtaan syveni, mutta tajusi ettei tuleva kuningatar voisi koskaan mennä naimisiin alhaisen upseerin kanssa. Epätoivoissaan Delmar alkoi miettimään vaihtoehtoja, jotta saisi rakkaimpansa ja keksi, että jos valta Talingardessa vaihtuisi hän voisi saada Bellindan.

Suunnitelmiensa mukaan kuninkaaseen tyytymättömät henkilöt kaappaisivat vallan ja Delmar tietoisena tästä pelastaisi prinsessan ilkeiden vallananastajien kynsistä ja he voisivat yhdessä paeta pois Talingardesta. Delmar alkoi ottaa yhteyttä tyytymättömiin aatelisiin ja erilaisiin rikollisjärjestöihin ja muihin joiden arvioi olevan kuninkaaseen tyytymättömiä ja saattamaan heitä yhteen. Vaikka ensimmäiset kohtaamiset eri osapuolien kanssa vaikuttivat lupaavilta, ei aikaakaan ennen kuin joku paljasti juonen viranomaisille ja Delmar asetettiin oikeuden eteen yhdessä useiden muiden salaliittolaisten kanssa.

Useat muut salaliiton jäsenet tuomittiin nopeasti maanpetturuudesta ja lähetettiin Brandenscariin revittäviksi palasiksi. Delmarin kohdalla oikeuden päätös viivästyi joitain viikkoja. Kuningas oli mieltynyt Delmariin ja vaati aukottomat todisteet tämän syyllisyydestä. Lopulta kuninkaankin oli todettava, että Delmar oli täysin syyllinen rikoksiin, mutta hän armahti Delmaria sen verran, että Delmar tuomittiin lopulta vain kapinaan yllyttämisestä, josta selviäisi nopealla mestauksella.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped