Kolmoskauden suunnitelmat

Webisodes II

Liberty ja ensimmäinen futisharjoitusmatsi rheinstadilaisia vastaan. Vaikka olivat kuulemma ryhtyneet harjoittelemaan siellä, ainoastaan SITn joukkue ("Belgunotin klaani") on tullut - ovat pelästyneet kun SIT on kylmästi ankkuroinut joukkueen ja käyttää sitä wondrousina. "Eikö tarkoitus ollut pelata mahdollisimman hyvin. Mitään kiellettyjä aineita ei ole käytetty."

(Ian tulee kysymään ukko-Olsenin puolesta) Liberty löytää Gracen Morgon Efterin (se baari) takahuoneesta, minne Boto unohti sen sanottuaan "pidä se siellä".

Matsuaki saattaa KJn Hermeen portille valtiattaren aukaisemaa polkua pitkin. Ahita Sarosh on järjestänyt melkoisen vastaanoton tanssijoineen ja sotilaineen, mutta moni tuijottaa M:ää. KJ menee neuvotteluun ASn kanssa sinetöidäkseen luvan viedä abaddon Heamin ulkopuolelle, M lähtee takaisin. Pari alempaa upseeria (gibboreh- sadan-/tuhannenpäämiestä Hinnomin laaksosta, Behammonin alaisia) ovat yllyttäneet yhden kaverinsa uhoamaan M:lle.

 • (Hefr) Valkoinen petomainen sarvineen, turkkeineen ja pukinsorkkineen: superior quickness (A4), 1 dw(3)
 • (Bottirhaghon) toinen valtava hontelo ja puumainen, täynnä piikkejä, ei kasvoja: paramount strength (A4+1 1MPllä, 4 yht), durant (1 dw(6), 1 sw(4))
 • (Cefto Ahun) kolmas hämähäkki-kentauri kitiinikuorineen: superior strength (A2), 1 dw(4), hellmage (esim. loitsuja: pelko (fw bond 1), sytytys (sw bond 3), vaikea havaittavuus (vaikea hahmottaa missä on), bebilithin kirkaisu (fw bond 1, kutsuu muita bebilithejä))

Ahita Saroshin avustaja: Ninurta, sotasaaliin ja urotekojen valta, Amaymonin alainen (miekka: Toivontuho tyyppiä "leikkaa mitä vain").

Jaromir?

Vidyara neuvottelemassa Epitropoksen (Athy-parenos XIII) kanssa kääntöpuolella. Haluavat laulun, koska

Matsuaki vs Arindam Amudan, power of Nightmares A0 D2 P2 T4 Properties: Nightmares can trap you Nightmares always have a counter, adding to the distress Nightmares appear when they should not In Nightmares you don't die Bonds: Arindam, mir anch (3) affliction: I cannot lose (3) Nightmares, wondr anch (2) I like to build horror (2) I love my sister Sonlla (2) I live like a king because I am a king (1)

Ensin Boto menneisyydessä: ihmettelee Belemin katoamista, kunnes kiinnittää vartijanimblejackien huomion. Irineu Evangelista de Sousa (tai poikansa Raimundo) osaa kertoa Belemistä, että se irrotettiin Maasta kun paikalliset ylimykset tekivät virhearvion ryhtyä avoimesti valtias Entropiaa vastaan koodien sodassa muutama vuosi sitten. Päinvastoin kuin Rheinstad, se ei ole vieläkään julkisesti yhteydessä, koska sen imperaattorit Irailaren Xarma ja Jardim Bela Vida (vallat: rajat, dynastiat, suola; sekä suojelu ja pyhät rakennukset) eivät ole suostuneet Neuvoston ehtoihin.

Webisodes

Matsuaki angstaa?

Jaromir tapaamassa velho Melmothia.
Asuu Trident-Oberoi -hotellissa satunnaisessa huoneessa, yllättävän tavanomainen. Respa ei kuitenkaan päästä suoraan sisään, vaan ohjaa Jellyfish Consultingin puoleen (samassa rakennuskompleksissa. Indu Banerjee ottaa vastaan mutta ei oikein suostu päästämään pomon puheille. Moses Shamalov itse, vanha mies pyörätuolissa, ei kuitenkaan estä kovin vahvoin suojakeinoin. "Uuden ajan airut, uskoakseni voittaisin itselleni mahtavia palveluksia jos myisin sinut inkvisitiolle. He ovat kovin kiinnostuneita teoistanne Tiibetissä." Myöntää, että eräs tuntemattomaksi tekeytynyt valta osti ensin tietoa INlta ja myöhemmin toimitti diplomaattikirjeen, jonka perillemenemisen varmistamisesta maksoi varsin paljon (mm. joitain kuolleistaherättämisiä). Ei tiedä kuka oli, mutta ala (velhoja tutkimassa) oli taistelussa ja synnytyksessä kuolleet. Ehdottaa, että asiasta voidaan ottaa lisää selvää jos maksetaan hyvin. Ennakkona joko mikä tahansa relevantti info imperaattorin aikeista, tai kahden familianjäsenen alkuperä (erit. B,V,L).

Boto on kävelemässä pitkin vanhaa Rheinstadia kartoittamassa, kun huomaa jotain maagista läheisessä kerrostalossa. Pieni ryhmä apokalypsoijia on hakemassa puhdasta vettä, ampuvat jos tulee liian lähelle ja pakenevat. Yleensä eivät tule luonnottomille alueille, mutta mongolipartio on jäljittänyt niitä jo jonkun päivän. Lennart, Lotte, Dennis, Sophie. Kellarissa jähmettynyt enkeli Nerisha.

20

Cold start: Boto ja Asborn saapuvat takaisin veneelle. F mulkaisee Matsuakia ja Ulagua. Tästä leikkaus Duncaniin, joka katselee katkerana jalkapalloharjoituksia kun L tunkeutuu tämän mieleen tullessaan ulos Labyrintistä. Mitä L hourailee D:lle tämän auttaessa?

Aloitus: L on vastassa kun muut saapuvat takaisin, on kysynyt missä oltiin ja joku vastaa että (Boton kylä, Matsuakin miekanetsintä, Lua Tuleki) - minkä jälkeen L ui A:n liiveihin ihmisasiasta.

Matsuaki

Cammoraani Irineu Evangelista de Sousa, kuuluisan antiikkikeräilijä, ottaa vastaan fazendallaan Recifen lähellä parisataa kilsaa Belimistä etelään. Gauchot saattaa lentokentältä/satamasta patronin luo tilusten, hökkelikylien ja teollisuusalueiden läpi.
IEdS ottaa vastaan ökysalissa ja ehdottaa lasillista terassilla. Oli hyvin mieluisasti yllättynyt, kun Tonalpohualli ilmoitti tulosta - onhan heillä melkoisen, hm, syrjäänvetäytyvä maine. Lähtee jutustelemaan maailmanpoliittisesta tilanteesta että hänestä on hyvin varomatonta Pimeyden lähteä sekaantumaan Maan asioihin näin voimakkaasti tällaisena aikana (sodasta ei ole kovin pitkä ja Entropia edelleen tiukkana, ja kaikenlaisia huolestuttavia huhuja, mm. käärmeiden taisteluista maailmanpuussa).
Muistuttaa että saattaa tarvita apua, jos heillä on sellaista tarjota.

Kun juttu ehtyy, toteaa että halusitte nähdä kokoelmani. Johtaa intendenttinsä, Macabrasin, luo. Tämä olettaa että M on myös antiikkikeräilijä, koska ovathan miekat toki keräilijälle arvokkaita, mutta eivät niin merkittäviä että niistä olisi käytännön hyötyä. Tämä Harukaze no Sasayaki on ollut kokoelmissa jo kymmeniä vuosia - legenda sen kantajasta tuli jonkun elokuvan myötä varsin kuuluisaksi, mutta totuus oli ilmeisesti toinen, koska miekka on varsin epäihmeellinen.

Pyhäkkö

Ennen muiden saapumista: L bussilla lähtemässä futaajien matkaan kun muut saapuvat.

L ja A keskustelevat henkeviä (muut myös?). L pääsee selitykseen mitä kulttilaisille tapahtui.

Flashback: NII ottaa vastaan ihmiset labyrintissä. L on sen sisällä (millaista siellä on?) rakentamassa jotain, kun alkaa kuulla ääniä, ihmisiä tunkee sisään. Kun L ihmettelee vielä mitä on tapahtumassa, NII saapuu.
"Pyysin sinua tuomaan heistä kiitollisimman - mutta en osannut nähdä että heitä on näin monta! Heistä löydän varmasti ne siemenet, joita etsin. Liberty rakas, olet jälleen ylittänyt itsesi!"

Näky: valoisa tyhjyys jonka "maan" muodostaa normaalit ihmiset normaaleissa puuhissaan. (Kaikki jotenkin abstraktia - ihmiset eivät ole luonnollisen näköisiä vaan ikään kuin kokoelmia vihaa, rakkautta, väkivaltaa, itsetuhoa ja sen sellaisia asioita.) Järjettömän kaukana yläpuolella näkyy pimeä Helvetti, lieskoja, valtavia mustia enkeleitä ja vääristyneitä ihmishahmoja, ja ihmisiä putoilee sinne satunnaisesti.
Ihmisten yläpuolella (aikaisemmat näkyvät samaan aikaan päällekkäiskuvina) savinen tiimalasi, jolla on enkelin siivet, ympärillään leijuu loputtomasti mustia silmiä jotka tuijottavat herkeämättä kameraan. Tiimalasin sisällä on valtava käärme joka on kiertynyt jonkin ympärille, joka vaikuttaa syövän sitä koko ajan kun se kasvaa suuremmaksi. Tiimalasi vuotaa pohjastaan hiekkaa joka säihkyy putouksena ihmisten päälle ja muodostaa ääriviivat valtavasta valkoisena roihuavasta feenixistä, jonka silmät ovat portit Ulkopuolelle.
Kamera zoomaa valoon ja sen sisällä näkyy näitä kokoelmaihmisiä, mutta liikkumattomina ja levitettyinä patsaina itsestään. Ihmisten kasvoina näkyy kuvia kulttilaisista sekä naisesta joka kantoi sydäntä, ja ne näyttävät samanaikaisesti päällä kuvia nauravista, itkevistä, vihaisista, tyynistä, jne. kasvoista. Jokaisen ihmisen rinnassa - missä näkyy päällekkäiskuvina eri versioita näistä henkilöistä tekemässä asioita - kimmeltää pieni keltainen valo, joka liikkuu niin kuin joku ottaisi siitä kiinni ja sitten se leviää kun se revitään auki kuin se olisi jotain. Kuvat tulvivat ulos ja jotkut niistä valitsee hyvin kuninkaallisen näköinen nainen, ottaa ne kiinni ja kiinnittää niitä toisiinsa uudella tavalla, ja tämä uusi kokoelma sijoitetaan betoninväriseen pieneen huomaamattomaan lippaaseen.

Leikkaus, ja L on jossakin (missä?) pyhäkössä, kääntyy valosta poispäin, reagoi miten?

19

Joonas: A oli ajatellut kysyä joko Jaromirilta tai Armagistokselta apua Gunnar-suunnitelmaan - nyt lienee syytä odotella että Vid palaa? Tai sitten voi lähteä hakemaan uutta ritualistia, mutta mistä? Ri Tamiin Vidilla on parempi yhteys, tai sit voi kysyä Kabeer Ji'ltä.

cold start: Matsuaki säntillinen käy labyrintillä: ei näy Libertyä, ei ihmisiä (L on vastannut ja sanonut - hieman oudolla äänellä - että ei kykene nyt osallistumaan, välitä pahoittelut).
Jaromir ei vastaa, ja hänen kämpältään on kadonnut tavaroita. Kolmas murisee: "Jätin hänet useita auringonnousuja sitten. Hän ei ole voimakas eikä kauhea."
Soittaa Vidyaralle, joka kertoo: "Olin matkalla tapaamiseen kun J yritti pysäyttää minut. Päädyimme taistelemaan - hän ampui minua, mutta kutsumani olento voitti hänet." Lause Botolle.

Miitinki:

 • KJn diili: M lupasi solidaarisuuttaan SITlle luopua omasta osuudestaan.
 • Keskustellevat J&Vstä?
 • M, B lähtevät matkalle

Matsuaki kävi Tonalpohuallin luona kysymässä "Kevättuulen kuiskauksesta", joka oli Matsuakin suvun (Kumagai) perintömiekka. Legendan mukaan sillä surmattiin joku pikkujumala, mikä teki siitä mahtavan. T tietää Matsuakin legendan ja miekan, jonka pitäisi olla erään Cammoraani Irineu Evangelista de Sousan, kuuluisan antiikkikeräilijän, luona.\\ IEdS voi varmasti kertoa myös enemmän näistä. T voi lähettää viestin että olette tulossa.

Entä Ulagu? Lähteekö mukaan, jääkö? Koulutusta matkalla?

Miten Botoa kohdellaan matkalla - koulutusta? Varsinkin Boto aistii magiaa vähän joka puolella.

Tilanne kiristyy Maassa, vastakkainasettelu koodien välillä on taas syvenemässä, mikä heijastuu siihen että jotkut pyrkivät ajamaan tavoitteitaan välittämättä Neljän neuvoston ja maankäräjien arvovallasta. Uutisissa on puhetta Tiibetin kansannoususta, EUn rauhanturvaajista ja siitä, että Kiina on vannonut käyttävänsä kaikki keinot jos heidän suvereniteettiaan loukataan.

Hasfal on tilannut Eralta telakan voidakseen rakentaa jokilaivan, ja on jo työn touhussa. Entä Asbornin kotilaiva?

NII:lta kysyä reitin avaamisia, "mitä tahansa palvelijoilleni, että pystytte palvelemaan paremmin."
"L toi minulle joukon kiitollisia, mutta hän kertoi että sinä autoit. Haluan palkita sinua. Ymmärsin, että Ln mielestä pyhäkköni ihmiset eivät ole arvollisia palvomaan minua. Minua se ei häiritse. On kuitenkin totta, että tänne jäävät ovat erikoisasemassa kun aika tulee. Sinä olet valitsijani, joten valitse hyvin: erota heidät joiden tulee lähteä heistä, jotka saavat jäädä. Odotan vastaustasi, minkä jälkeen saat palkintosi."
Ulkona osa ihmisistä pelaa jalkapalloa, jotkut ovat satamassa tai kattopelloilla töissä, toiset vain hengailevat toreilla, baarin edustalla näkyy olevan väkeä.

Boton entinen kylä: Cachorro, Venezuelan ja Brasilian rajalla Rio Negron sivujoen varrella. Oli ihan menestyvä kalastajakylä, ja sen lähellä oli myös rautakaivos jonka malmia rahdattiin proomuilla Manaukseen. Kaivos kuihtui, kalat katosivat, tilalle tuli metsurifirma joka hakkasi koko alueen mutta lähti vuodessa pois. Aika nopeasti kyläkin kuoli, kun töitä eikä elantoa enää ollut.
Felicia löytyy Corinnan kanssa vanhasta mökistään. Corinna näkee ensin.

- Boto voi haluta jättää kylään jotakin omista voimistaan ja herättää seudun, joen ja sen ekosysteemin uudelleen eloon. Idiksenä olisi tehdä paikasta mahdollisesti merkityksellinen myöhemminkin - en tiedä mikä mekanismi tällaiseen käytännössä sopisi. Kuvaan voisi myös sopia, että Boto ankkuroisi seudulle jäävän hahmon - joko vihaamansa noidan tai rakastamansa pojan esimerkiksi.
tämän voisi toteuttaa vaikka pyhäkössä tehdyllä maagisella puulla, joka rehevöittää ympäristöään - sitä pitää pitää yllä, ja ehkä olisi fiksua jättää tosiaan ankkuri vahtimaan sitä.

-Kiinnostavaa draamaa saattaisi löytyä ehkä Boton ja sen pojan väliltä, sen verta oidipaalisia aineksia.
Äiti on luonnollisesti vuodattanut sen täyteen myrkkyä Botosta, ja varsinkin Corinnan jälkeen uskonut ne kaikki. Vihaa siis isäänsä täysin, ja yrittää surmata välittömästi nähdessään.

-Pitäisi myös varoa, ettei Botosta äkkiä tule hyvis-patrioottia, vaan että menisi vain pari (kömpelöä) piirua ihmisen suuntaan, eikä muuttuisi kokonaan inhimilliseksi. Mutta ehkä sen puoli joen henkenä ja suojelijana pääsee esiin.

18

cold start:

M käynee SITn luona kyselemässä mongolisoturia (Hulagu)

Marttyyri Dean soittaa sillalta että "uusi sisar" Grace meni juuri. Joutuu mongolien käsiin.

Vid lähtee MMetsään, tappelee Jaromirin kanssa. Perillä:
Mithridates (botaniikkamestari), naamioituneena nimellä "Herrani palvelija".

 • Kuulee mielellään Armasta ja tämän tilanteesta lisää. Tulee tulokseen, että ehkä on parasta tosiaan ottaa yhteys Myriadiin.
 • jotain kewliä?

Torikokous: "Johtaja" on Ibis (Ines Garcia Romero). Vedotaan Asbornin sanoihin: "Saatte toki seurata valon feeniksiä, se on hyvä ja jalo päämäärä, mutta ette saa syyttää veljiänne, jotka eivät tee niin - heillä on vapaa tahto ja he elävät elämäänsä toisin. Ajatelkaa meidän sijastamme itseänne ja läheisiänne, mitä voitte tehdä tehdäkseen heidät onnellisiksi; jos te olette onnellisia, myös feeniks on tyytyväinen." Ja Jaromirin: "Tiedän osanne on meidän mielestämme varsin vähäinen; ymmärrätte varmasti, että meillä ei ole aikaa keskittyä kaikkiin henkilökohtaisesti. Teidän vapaata tahtoa rajoittavat suuressa määrin meidän oikkumme ja suuremmat kuviot, mutta kyllä, aikeenamme on lähettää takaisin Maahan ne jotka haluavat, ja ne jotka haluavat jäädä tänne saavat nauttia pyhäkkömme ylenkylläisestä mutta rajoitetusta elämästä. Jos saatte jonkun meistä kuuntelemaan, voimme ehkä myös toteuttaa muita halujanne."

Rheinstadissa SIT on suuttuneena lähtenyt ratsastamaan ympäri kaupungin ja metsästämään valattomia ihmisiä, ja Ogatai suosittelee ettei häiritä.
SIT loukkaantui johonkin mitä joku palvelija tekee (oli ehdottanut hakea provectuslaista viiniä kun ei ollut halunnut tavallista), ja vaati KJ:lta hyvityksenä hänen henkeään. Lähti joka tapauksessa tuohtuneena kotiin.

17

cold start: L:n kertoessa juhlissa tapahtuneesta NIIlle, tämä reagoi erityisesti Steinbeckin syytöksiin: "Se valehtelija! _Minä_ olen maailmansärkijä! Minä rikoin luomakunnan siteet kerran, ja teen sen vielä uudestaan ja kaikki näkevät, kenen on voima!"
"Olen iloinen siitä, että osoitat laupeuttasi huollettavilleni. Se muistuttaa minua isästäni. Olisitko niin ystävällinen että toisit minulle heistä kiitollisimman."

Hymy. "Sinä viet minun valoni heille ja opetat samalla veljillesi. Ehkä kauppiaskin oppii paikkansa..."
"Rakentakaa pyhäköstäni mahtava, jotta se loistaa valoani luomakunnan suurille ja pienille."

Asborn palannut tuomasta laivatarvikkeita. Kohtaa Matsuakin ja tämän kaksintaisteluasian.

Liberty

 • järjestellee ihmisiä, matsia, yms.
 • ongelmoi marttyyreistaan joihin ei luoteta?
 • Uskonnolliset hörhöt ovat ryhtyneet Feeniksin seuraajiksi, jotka haluavat auttaa Valtiatarta ja hänen palvelijoitaan. Kyselevät mitä voivat tehdä.

Margot Färber tahtoo kiittää vielä Libertyä ennen tämän poistumista. Tämän mennessä Dominic huomauttaa, että MF on varovainen eikä sitä sanoisi, mutta että myös SIT ja soturinsa näyttävät turhautuvan elämäntapansa muutokseen.

Ihmiset rakentavat laituria Boton veneelle, Hasfal on puuhastellut Vn laivan kanssa


Kesken:

 • Asbornin verivala Raumille hankkia Sonlla, kun niin pyytää

Voidaan puuttua:

 • Väylä Hermeen portille, ja siellä Ahita Sarosh / Ninurta kertoo tapahtumista (Raum ja käärme)
 • Eri tahot vierailevat NII:n luona

Bubbling under

 • Asbornin selviytyjät
 • Kolmas on pitänyt huolta Jaromirin talosta? (Asbornin mökki? muut paikat?)
 • Matsuakin alan väärinkäytön kostaminen
 • Paula voisi yrittää nokkostaa Asbornia
Vid lähtee etsimään piiriä Armagistoksen neuvojen mukaan. Arma on unohtanut Themistokleen alan ja muitakin Savan takia. Sava nähtiin viimeksi, kun Colopatironin porukka vei hänet ja Matthew'n pois Krysztofin johdolla. Kabeer Ji ei suostu myymään tietoa toisten kuljetuksista (ainakaan vielä), mutta voi yrittää järjestää joko yhteyden näihin joiden kanssa nähtiin, tai sitten etsiä suoraan Savaa. Ennakkomaksuna pyytää tietoa Savasta, tarkempaa selitystä siitä miten saapuivat Rheinstadiin, tai ihmettä: tietty ihmisavustaja immuuniksi väkivallalle tai kohtalon kuolla rauhanomaisesti kotonaan.
Kun saa tietää itsenäisistä, hinta nousee ja haluaa sopimuksen kulusta Hermeen portille (esittää sen myöhemmin jos ei vielä tiedä).

Valtiatar pyytää Libertyltä, että sulkisivat valon käytävän (se reikä mistä tultiin Hermeen portilta) tai muutoin estäisivät uteliaita, on rasittavaa pitää toisesta päästä tulevia loitolla. Vaikka varsinainen tunneli on jo romahdutettu, metafyysinen yhteys on edelleen olemassa. AS:n noitia asialla.


E16

Keskustelu Vid & KJ. V pahoittelee, KJ hyväksyy mutta ehdottaa diiliä kuudesta pienemmästä palveluksesta jos saa kulun Hermeen portille. Kaksi on jo käytetty: L tahtoi firman ja toinen on sulka.

Uskonnolliset hörhöt ovat ryhtyneet Feeniksin seuraajiksi, jotka haluavat auttaa Valtiatarta ja hänen palvelijoitaan. Kyselevät mitä voivat tehdä. "Johtaja" on Ibis (Ines Garcia Romero).

Krysztofilta tulee KJn kautta viesti: paikka on järjestetty Jami el-Fna'n aavikolta, ja taistelun muoto on "Uskollisten voima". Kumpikin tuo yhden itselleen uskollisen ihmisen, jonka toinen pyrkii saamaan vahingoittamaan valtaa (joka ei saa puolustautua/paeta tai häviää).

E15

"Veljenne on tulossa vierailulle luokseni - täysin liikeasioissa, valitettavasti - ja näkisin mielelläni teidät myös vieraanani."
N itse oli aikoinaan korruptoitunut sielu, mutta sen sijaan että hänet olisi pistetty jalostamoon tuottamaan kipua, epätoivoa tai muita käyttökelpoisia resursseja, hän sai kyvykkäänä mahdollisuuden osoittaa tarpeellisuutensa (kuten joskus käy). Hänellä on ylpeänä delailimin ja demerrimin parhaat puolet. Voitti entisen paroni Caruxin.

LT toistaa kutsunsa ja utelee tietävätkö mitään Ediacarasta ("x:n valloittaja ja Ediacaran herra"), sehän oli Thaumaptilionin pyhäkkö. AZ (ja Molnar) oli kovasti kiivas, onkohan mennyt loukkaamaan jotakuta?

Juhlien jälkeen

E14

Miska: Abaddon Heam, tuhon enkeli jonka tie luomakunnassa on loppuun kuljettu ("nousi konsiilia vastaan"), mutta joka on suostutettu mukaan. Varustettu suojin ja keinoin, jolla pystyy pääsemään Shangri-lahan. Shangri-la on heijastus Edenistä, ja jos se ekskrusioidaan, ei ole selvää mitä ihmisille tapahtuu. Pyydetty maankäräjiltä lupaa, mutta byrokratia kestää - ei voida odottaa koska sen tienoilla on jo ulkopuolisia. Ei kannata mainita valtiattaren sielunpalaa, liian kallis!

Ateria, samalla kun syödään. Kun pääruoka loppuu, oleskelu on vapaampaa (ei ole enää epäkohteliasta siirtyä muualle puhumaan asioista). KJ esittää pyyntönsä. Samaan aikaan on tanssi- ja lauluesityksiä (Neveste tekee yhden tanssin?), voi pitää myös puheita. Jossain vaiheessa KJ pyytää kaikkia siirtymään ylös. Kun tullaan alas, KJ voi päättää juhlat ja pyytää vielä halukkaita liittymään seuraan kirjastoon. Siellä myös on tarjolla kaikenlaista miellyttävää.

Puheenaiheita aterian aikana
Steinbeck:

 • "Haluaisin onnitella Merbeas Ankaraa, jonka vaade Ediacaran läänitykseen on vasta hyväksytty."
 • "Olen kuullut että tulitte ulkopuolelta." "no kun ite heititte" "Totta, ja uudenkaan familianne teot eivät ole erityisesti korostaneet luomakunnan yhteisyyttä ja puolustamista. Luotatteko siihen että olette vakuuttaneet herrani että Rheinstadin pitäminen luomakunnassa on viisasta?"
 • Nyt kun olette kivasti integroitumassa, mitä valtiattarenne aikoo tehdä?

Lua:

 • "Oikein mielenkiintoiset vaatteet teillä. Mistä mahtaa olla tehty?" vastaus "Mielenkiintoista, liittyykö tämä valtiattarenne omaan tulkintaan valosta? Olen kuullut että se on kovin omanlaisensa." ? Liittyen julistuksiinne, jossa korostetaan kovasti imperaattorianne mutta kovin vähän ihmiskunnan säilyttämistä. Sehän taisi olla case edeltäjänsäkin kohdalla?
 • "Mitä tämä uusi aika teidän mielestänne tarkoittaa?"

Ennen aterian loppumista KJ kyselee NII:n suostumisesta rituaaliin. (Excrusiaanien läsnäoloa havaittu Shangri-lassa, jotain on tehtävä nyt.)

Neveste ja Boto. "Pidittekö tanssistani?" Tuoksuu yliluonnollisen vetoavalle. "Olette katselleet minua juhlan aikana. Pidättekö näkemästänne?" "Voin myös tutustuttaa teidät lähemmin muihin erikoisuuksiini, mikäli tahdotte?"

E13

Joonakselle: Maijan kertoman perusteella (ja mitä Jaromir sanoi viime kerran lopussa) Sofshavua oli mennyt möläyttämään jotain tästä Salaforin tarkkailudiilistä Entropian kanssa. Petach Tiqva voi luonnollisesti vihastua/loukkaantua haluamallasi tavalla jos hänelle vihjataan sellaista että he olisivat vain muiden käskyläisiä tai tekemässä muiden likaisia töitä. Sellainen ei olisi jumalallisen järjestyksen ylläpitäjille sopivaa.
Miskalle: KJ tietää että Vihan hedelmä ei ole voinut tulla hänen puustaan, vaan IN on varmastikin tuottanut sen cammora-suhteidensa kautta. Kuitenkin, jos KJ ei halua paljastaa IN:n olleen cammoraani (virallisesti kuitenkin hänen alaisensa, noloa) on selvää että KJ:n puu on ilmeisin epäilyksen kohde. Joka tapauksessa cammoraanit on salakuljettaneet vihan hedelmän IN:lle, se itsessäänkin on varsin huolestuttavaa (tarkkailtuaan tilannetta sillalla KJ on luonnollisesti ryhtynyt jo toimiin, mutta vielä mitään massiivista ei ole voitu tehdä).

Ri Tamin viesti Jaromirille: Minulla olisi käyttöä oppipojalle, jos saamme jatkettua koulutuksesi päätökseen.

 • Rheinstadin ihmisten delegaatio (Margot Färberin johtama)
 • Kuilun vapaa-alueen ihmisten delegaatio (Avis Domeenin johtama)

Ei cold starttia, kaksoisjakso.

Tapahtui jo:

 • Steinbeck (Rheinstadin valvoja, Neljän neuvoston edustaja) saapuu. Haluaa jutella Kabeer Jin kanssa, kiistelevät.
 • Ri Tam lähti jo katolle.

Neveste, Paimonin sisempien rotkojen paronitar ja kuningas Eligoksen vasalli, haluaa kysyä Asbornilta olisiko tämä halukas liittolaisuuden nimissä antamaan luvan heimolaisten pyrkiä hänen palvelukseensa, missä pääsisivät omien kykyjensä perusteella etenemään.
Auringon laskiessa puhe, jonka jälkeen sisälle siirtyminen ja lahjat, järjestyksessä:
* vikaarit Petach Tiqva sekä Sofshavua, Salafor Oikeudenmukaisen palvelijat

 • sotaherra Dakshesh, Miarmantin ja Punaisen Auringon Rantojen suurherttua, kolmannen heijastussodan ja verdeletiaanisten perimyssotien sankari, Malebolgian murtuman puolustaja, kuningas Eligoksen palvelija
 • kreivitär Ezenwaanyi !Xu sekä vapaaherra Krysztof Karpak, Z'ur Putoavan tähden ja Merbeas Ankaran palvelijat
 • ?
 • ankkuri Giorgios kheirourges, Odysseian vasalli, Rheinstadin käärmeen palvelija
 • mestari Re Fae, Mustan Mestän Kuninkaan lähetti

Ennen lahjoja Steinbeck astuu esiin ja puhuu: "Neljän neuvoston edustajana ja uuden Rheinstadin valvojana olen todistamassa näitä kutsuja. Vanhojen tapojen mukaan olette täällä edustamassa viiden koodin yhteisyyttä luomakunnan puolustajina. Minä tuon vastaavasti tälle maailmalle ja sen asukkaille vakuutuksen siitä, että ulkopuolisten uhan edessä Neljän neuvosto puolustaa sitä. Neljä särki maailmanne voittaakseen luomakunnan viholliset, mutta särjetytkin alueet ovat Luomakuntaa. Kuten aina on ollut ja aina on oleva, Neuvosto johtaa taistelua Ulkopuolisia vastaan. Nostan siis maljan uskollisten yhteistyölle, joka tekee vahvemman maailmanpuun ja tuo tuhon luomakunnan vihollisille.

TAeN:n lahja. "Kunnioitettu KJ, Colopatironin yhteenliittymän kauppaherra, naapurimme ja isäntämme näissä juhlissa. Merkkinä sovusta tuomme oksan maailmanpuusta, jotta voitte ihastella voimaa joka on meidät kaikki synnyttänyt, ja tuntea siten yhtenäisyyttä meidän kanssamme, jotka kaipaamme takaisin herramme huoneisiin."

E12

Lua Tuleki voi ehdottaa Botolle että hän ja siskonsa Tahua Lakao voi opettaa muodonmuuttamista.

Myös, kuulin että Jaromir suhtautui epäkunnioittavasti enkeleitä kohtaan: jos PT haluaa neuvotella vielä NII:n familian kanssa, halunnee kommentoida neuvottelukumppanille että sitä voisi vähän kouluttaa.

Steinbeck (Rheinstadin valvoja, Neljän neuvoston edustaja) saapuu. Haluaa jutella Kabeer Jin kanssa, kiistelevät.

E11

Cold start: Alkaa sisäänmarssista. Kunniakäytävä puutarhaan, missä KJ on ottamassa vastaan powerwalkin.

 • Asbornin heimon kunniavartio erikseen?
 • Muu seurue?
  • Gozu
  • Marttyyrit

Ketä on paikalla jo valmiina, miten he suhtautuvat silminnähden?

 • Vapaa-alueen edustaja Avis Domeen
 • Muutama erillinen demonidelegaatio Helvetistä (ainakin Amaymonilta)

Alku: L on käynyt varmistamassa NII:lta tarkempia toimintaohjeita juhliin: "Tuhoaja on vielä vahva, mutta sinä, Liberty, autat tekemään minusta mahtavamman. Minä tuon valon muutoksen, mutta lapsena jumalakin tarvitsi apua. Sinä opastat veljiäsi ja te hankitte minulle ne jotka auttavat. Sinä tiedät mitä tehdä.
Piditkö lahjastasi? Suunnittelin sen sinua varten. ... Uusi veljesi, tietysti. Katsoin, että demonien kiusaama vakooja ei olisi ollut sinulle sopiva lahja."

Juhlissa KJ ottaa familian vastaan, jonka jälkeen aletaan minglailla. SIT voi esitellä.

Huolehdittava:

 • Taivas & Helvetti kyselee sieluista
 • SIT ei pidä kutsujärjestyksestä
 • SIT huomioi ilmapiiriä: olleet liian aggressiivisia, useimmat varovat. KJ varoi viittaamasta mihinkään, edes vanhoihin tapoihin kovin vahvasti.
 • Lua Tuleki menee jututtamaan Botoa

E10

cold start: Pätkiä Boton menneisyydestä.\\ Iskemässä naisia ränsistyneen baarin terassilla kotijoen rannalla Brasilian sademetsässä.
Riitelemässä noidan kanssa samoissa maisemissa.
Katselee laivasta salamatkustajan piilopaikastaan kotijoen etääntymistä.
Töissä laivalla, tulossa uuteen satamaan.
Ryyppäämässä Hampurissa, näkee näyn NII:sta.
Nykypäivä: katselee (ihaillen?) valon feeniksiä, ja palaa sitten muiden keskuuteen kun ihmettelevät kaupunkien alaa.

Asborn palaa juuri parahiksi - onko L ilmoittanut muille?

Alku: L kertoo mitä valtiatar halusi: pitää ottaa ala ja viedä Kaupungin Kääntöpuolelle, Anandan valtakuntaan, missä se vaihdetaan uuteen alaan. Sitten tuodaan se takaisin valtiattarelle, joka korottaa Boton. Kaikkien on syytä olla korotuksessa mukana.
Haluaako L samalla riehua että nyt jumalauta olette kunnolla, lähden hetkeksi käymään, mutta tullessa pidetään kunnon neuvonpito?

L tietää, että sinne pääsee tarvittaessa mistä tahansa kaupungista, mutta imperaattorit sopivat, että se tehdään vanhassa Rheinstadissa. Kysymällä keskellä kaupunkia kolmelta eri asukkaalta tietä asiamies Desakenthos XVI:n luo päästään kolmella askeleella Kääntöpuolelle. Ensimmäinen ei tiedä, toisella on joku käsitys, kolmas antaa selvän ohjeen.

-

L & jotkut lähtee kääntöpuolelle, missä epitropos Desakenthos XVI ottaa vastaan pilvenpiirtäjä-virastotalossa, ja vie sieltä Rossin puheille. Kaupungin elottomat osat on täällä eläviä. L puhuu yksityisesti ja sen jälkeen tulee muiden luo pitäen käsissään Philian alaa.

Ross: tämä on poikkeuksellista mutta ei ainutlaatuista, koska usein imperaattorit hoitavat vaihdot keskenään eivätkä fyysisen maailman kautta. Tässä tapauksessa kuitenkin ymmärrettävää, koska NII on pysynyt niin kovin piilossa. R haluaa tietää, onko NII todellakin näyttänyt kasvonsa Entropialle, niin kuin Meon maankäräjillä vihjaisi, koska muille ei ole.

L on vähän järkyttynyt, mutta ei halua puhua asiasta. Ross vihjaisi että L ei ole osa tulevaa Neljättä aikaa.

Millainen efekti alalla on?

NII: "Minä olen NII, valon feenix...
Ottakaa vastaan Boto Pororoka, veljenne, ja antakaa hänelle kaikki mitä Etsijä tarvitsee. Nyt lukunne on täysi ja työkaluinani olette valmiit aloittamaan työni, mutta julkisesti olette aina olleet täydet eikä tuhoaja ole meihin iskenyt. Menkää siis yhdessä, ja käyttäkää nimeäni hyvin, että kaikki tietävät minun palkitsevan liittolaisiani ja rankaisevan vihollisiani.
Sillä minä olen NII, Ihmisen Luku, joka on Luojan luvusta tullut ja joka on Luojan luvuksi tuleva."

-

Sovittavaa.

 • Iqbal ja kosto
 • Kertoako KJ:lle
 • Linjat vieraiden suhteen (liittolaisuudet / muut sopimukset)

SIT tulee ensimmäiselle viralliselle vierailulle. Katselee paikkoja ja utelee onko jotain erityistä odotettavissa juhlissa. Itse aikeissa lähettää delegaation Rheinstadin ihmisistä edustamaan juhliin. Utelee Anandasta: mikä tarkalleen ottaen on suhteenne? Onko jotain mitä pitäisi tietää?
Haluaa myös että hän voi lähettää valitsemansa tiimin Provectukseen kun se sopii.

Kolmas on viime aikoina lähinnä hengaillut katakombeissa muiden shakaaliolentojen kanssa, tappanut alfan ja ottanut johdon. Ei arvosta Jaromirin passiivisuutta, kieltäytyy seuraamasta.

Lahja?

Vaatteet?

Kun kaikki on valmista, voidaan lähteä juhliin, kaikki yhdessä.

JOtain jonkun vieraan kanssa ennen saapumista?

Kuulutukset portilla.


E09

Cold start: Iqbal hourailee Rheinstadin läpi musiikkikappaleen seuraamana. Kokoaa itsensä kun tapaa Matsuakin pyhäkön reunamilla. "Olen Kabeer Jin, kahleiden herran ja Kuilun vapaa-alueen suurruhtinaan, vihreän kauppahuoneen lainoppinut. Olen tullut kertomaan että halveksittavat salamurhayrityksenne ovat epäonnistuneet. Vaadin saada puhua Asborn Eerikinpojan kanssa."
"Tässä on Kuilun vapaa-alueen sodanjulistus. Emme tunnusta Nabrassal II:n suvereniteettia nuollessanne enkeleiden sandaaleja, nöyristellessänne Pimeyden mahdin edessä. Valon koirat majoittavat Luomakunnan vihollisia. Omin käsin allekirjoitin Masunin heimon kuolemantuomion ja halveksuntana alojanne kohtaan poljen tämän vihan hedelmän."

Iqbal

 • Voi vedota siihen että on cammoraani
 • Suojaava henki, myrkkytikari
 • Lahjat: muistaa täydellisesti lukemansa lait ja sopimukset; hopeakieli

Jatko-ohjeet: "Saattakaa Liberty kääntöpuolelle viemään sanani ja lahjani Tulevalle Keisarille. Tuokaa minulle takaisin etsijä."


E08

Cold start: L on tekemässä jotain (tarkastelemassa vaatteita)? Alkaa köhiä hiekkaa, mutta ei tule viestiä. Hiekassa on verta.

Alkumusiikki.

A saapuu takaisin tuoden U:n ruumiin. Miten?
Jos eivät muuten tajua kutsua neuvostoa koolle, niin NII kutsuu koko perheen saliin. Feeniks (ei ihmismuoto) antaa viestin:
"Olen kuullut veljeänne Asborn Eerikinpoikaa veljenne Udayalin kuolemasta. Tämä on minun ratkaisuni. Hän ei ole teoillaan pettänyt minua eikä koodiaan, eikä häntä tule niistä syyttää. Kuitenkin, valinnoillaan hän on osoittanut, että hän ei ole teidän kaitsijanne, vaan valitsija, joka valitsee minun puolestani, tuo tahtoni ihmiskunnan keskuuteen, ja iloiten kantaa kärsimykset joita ratkaisunsa hänelle tuovat. Lapseni, ottakaa hänestä esimerkkiä."

"Mutta tämä kaikki oli seurausta tuhoajan sekaantumisesta asioihini. Tuhoaja loukkasi verisesti minun suvereniteettiani, käytti hyväkseen kahleita joihin onneton veljenne oli sidottu. ... Tämä on anteeksiantamatonta. Niin kuin hän vei yhden lapsistani, niin minä tulen ottamaan häneltä yhden omistaan, ja kaikki jotka sekaantuivat siihen. Sota joka on julistettu ei ole julkinen, mutta ymerain silmät näkevät kuinka se tekee uuden ajan kuninkaita. Niinpä kun te, lapseni, menette ylimysten keskuuteen, te ette näytä menetystämme, vaan juhlitte uutta suuruuttamme. Te keräätte liittolaisia, vasalleja ja palveluksia. Ja kerran te kaadatte tuhoajan, eikä hän tuhoa enää."

Joku on käynyt hakemassa takit, L säätää asuja. Esitellään puvut, ja A:n kruunu. Entä korut?

Lahjan hankkiminen.

Pitäisikö Udayalille järjestää hautajaiset?

Vastasiko Vid jotain kirjeeseen? Lähtikö käymään?

SIT voisi omasta puolestaan tulla tutustumaan NII:n maihin. Erityisesti: haluaa lähettää oman tiedustelijan Provectukseen. On saanut selville, että maankäräjillä ollut mekaaninen enkeli oli Hamalielin edustaja. Ei suostu itse edustamaan juhlissa, vaan Odysseia toimii virallisena edustajana lähettämänsä astian kautta. Vievät lahjaksi pienen oksan maailmanpuusta.


E07

Alku: M ja V saapuvat Provectuksesta. Vid muistaa mekaanisen enkelin maankäräjillä. Mitä muut mieltä Loputtoman Tien Kutojasta, mitkä poliittiset implikaatiot?
LTK ei varmaan voi tehdä teitä ihan miten sattuu, joku raja. Lisäksi maahan mentäessä se varmaan huomataan helposti.
M palaa kertomaan SIT:lle Provectuksesta ja tuo metsästäjä-keräilijän. SIT ottaa vastaan tervehdyksin, että on tullut kyselyjä valon feeniksistä ja Savikuninkaan perillisestä. Esittää itse huolestuneena tiedusteluja avatarista.
Ogatai taipuu.
Vid voisi puhua Ogatain kanssa? (Otrais oli petturi)

Vid kertoo Libertylle tiestä. Saako tällä ihmisiä siirrettyä?

A ja M on keskustellut (silloin kun sovittiin SIT:n kanssa ihmisistä) ihmisten kulun vapauttamisesta, mutta Matsuaki halunnee tehdä jotain varotoimenpiteitä ettei tule ylimääräisiä pyhäkköön.

Liberty ryhtyy testailemaan muiden aloja

L yrittää koordinoida juhliin valmistautumista. Voidaan yrittää etsiä astia Matka Ziemian valajaksi, saadaan alkemisti.

Myöhemmin: Ihmiset alkavat vihdoin toimia omillaan. Kollaboraattorimurha: marttyyrit ovat löytäneet Nessan, yhden omistaan, kuoliaaksi pahoinpideltynä yhden talon kellarista.
Argyl (Falkirk) on perustanut väliaikaisen baarin huoneistoonsa, mistä saa halutessaan tietoa, että kaksi tyyppiä (Alison ja Irvine) oli riidellyt sen kanssa eilen illalla. Nyt katolla, missä toinen on tekemässä itsemurhaa.


E06

Alku: Asborn on puhunut NII:lle ja lähtee sen jälkeen piipahtaen vain varmistamaan Eralta, että ihmisten asiat ovat kunnossa. On hoitanut tilanteen TAeN:n kanssa, että voivat mennä ja tulla vapaasti vanhan Rheinstadin alueella, vaikka vain hallinnoiduilla alueilla ovat varmasti turvassa. Era pitää kirjaa siitä, että ylimääräisiä tyyppejä ei tule, ja huolehtii että heidän välittömään elämänlaatuunsa liittyvät toiveensa voidaan toteuttaa ja vartijoiden kautta voi välittää viestit.
Mihin menet? "Helvettiin"

Liberty on vakuuttunut siitä, että juhlissa kaikkien pitää esiintyä arvonsa mukaisessa asustuksessa ettei häpäise NII:tä, ja että koska valtiatar puhuu muille imperaattoreille esimerkkinsä voimalla, heidän pitää yhdessä ponnistella saadakseen valon tuen.

Vid kutsuu ulkopuolisen, Loputtoman Tien Kutojan, päästäkseen katsomaan Provectuksen tilannetta. Säädetäänkö sitä onko hyvä idea?
Provectuksessa on epäjatkuvuuskohtia, saksityyppejä ja eläviä varjoja, sekä värihäiriöotuksia, ja taivaalla silloin tällöin lentelee jotain. Piilotteleva metsästäjä-keräilijä voi kertoa seuraavaa:
Taivaan rakentama torni on valmis, ja sen juurella takana on suuri rakennelma joka näyttää valoa hehkuvalta rakennukselta. Vuorilinnoitus on epäjatkuva puolesta välistä, ja sen ja tornin välillä ja tienoilla näkyy paljon liikettä ja toimintaa.
Ayele Zenawi, innokas avataristi, tulee käymään. On kuullut herransa puhuvan siitä kuinka NII tahtoo "näyttää tietä" ja "tuoda valonsa" kaikille. Vaikuttuu feeniksin näkemisestä ja vakuuttuu siitä että NII varmastikin "jatkaa isänsä työtä", eli pyrkii valon lopulliseen voittoon kun kerrän aika on vaihtumassa. Kun kuitenkin imperaattorit on ärsyttävän epäselviä, tuli hakemaan tuenilmaisua sille, että Anandaa aletaan ajamaan neuvoston johtoon. Kulushgotleikurin kanssa pyrkivät itse vannomaan uskollisten valansa Anandalle Entropian sijaan. Vihainen Entropialle hyökkäyksistä valoa vastaan ja asettumisesta pimeyden puolelle. Ei pidä, että Platinataulusta monet menivät Colopatironin "rauhanliikkeeseeen".
NII: "Kun aika vaihtuu, vaihtuu ajan herra. Siihen asti meidän on tehtävä valon työtä, mutta minun valoni ei ole kuten isäni valo."\\ AZ ei arvosta ellei tulkita parhain päin. Menee itsekseen levittämään sanaa uuden ajan tulosta ja Anandan noususta, lisää "NII on mukana" jos sai siihen viitteitä.
AZ on myös käynyt SIT:n luona kysymässä TAeN:n kantaa, joka oli lähinnä huolehtia "hänen ihmisistään ja maailmastaan".
AZ:n familiaan kuuluu myös Uji Molnár, veren valta, ja asuvat paikkaa vaihtavalla saarella.

Juhliin valmistautumista. NII antaa jotain ohjeita. Pukeutuminen. Lahja.
Muut vieraat:

 • Valo, NII
 • Pimeys, Merbeas Ankara
 • Taivas, Salafor Oikeudenmukainen?
 • Helvetti, Eligos ja Amaymon
 • Villi, ?

E05

Alku:

Asborn ja Jaromir ovat Maassa.
A:lle säätö vanhan tuttunsa kanssa.
J etsii poikien sukulaisen.

Vid tapaa Libertyn aamulla ja tämä valmistaa ihmisiään lähtöön. (Mites muistin kanssa? Poistetaanko itse vai joudutaanko pyytämään palvelusta Sa-Shianilta?)


E04

Alku: Ayele Zenawi juoksee J&V:n kiinni, haluaa tietää onko NII todellakin SK:n perillinen ja tuleeko jatkamaan hänen työtään. Lopuksi: missä ovat läänityksenne, miten voin päästä näkemään Valon Feeniksin? Sitten Steinbeck kutsuu vartijoitaan ja lopettaa keskustelun.

NII kysyy Libertyltä onko tämä iloinen, ja pyytää Libertyä viemään sanan, että J ja "kauppias" levittivät sanaa hyvin.

Entropian sekä Anandan lähettiläät tuo yhdessä sanan: "Väärinkäsitysten välttämiseksi Neljän Neuvosto kokonaisuudessaan välittää tämän viestin. Kolmas aika ei ole ohi. Tässä hetkessä Luomakunta kärsii vielä niistä seurauksista, joita järjestyksen vastustajat aiheuttivat. Neljän Neuvosto, kokonaisuudessaan, on asettunut puolustamaan luomakunnan järjestystä tässä hetkessä. Neljän Neuvosto tunnustaa Tulevan Herran, kun on hänen aikansa. Siihen asti Taivas ja Helvetti, ja koko luomakunta kumartaa tämän ajan suvereenina valtiaana ainoastaan valtias Entropiaa."

Puhutaan SIT:lle mitä Provectuksessa tapahtui:
Kun Taivas oli invasoinut ja ruvennut rakentamaan tornia ja Matsuaki oli saanut Helvetin häiritsemään tätä, TAeN teki yhteistyötä Evera Vadis -nimisen villiymeran johtaman mashajoukon kanssa saadakseen maailman puhdistettua. Kun TAeN lähti Vedenjakajan pyytämänä Rheinstadiin ottaakseen Platinataulun johtoonsa, Otrais-niminen masha (joka oli toiminut heidän joukossaan) petti ja mashat kutsuivat ulkopuolisia Provectukseen. SIT päätti evakuoida liittolaisensa Matka Ziemian ja muut Odysseian avulla, ja pian sen jälkeen taakse jääneet tiedustelijat tulivat kertomaan, että Neljän Neuvosto on eristänyt Provectuksen monen muun "vaarantuneen" läänin tavoin. Eivät ole edes päässeet tarkistamaan tilannetta, kun reittejä ei ole ja käärmeet eivät päästä puun kautta.

Armagistos kertoo silmistä, että tietääkseen kaikki, joilla on ollut Putoavien Tähtien Silmät (PTS) ovat olleet Excrusiaaneja, mutta ei muista kuten ennen. On kertonut Hetaeria Prestabiliksesta, Themistokles varmasti osaisi kertoa paremmin. Diili: voi järjestää tapaamisen, jos jättää Arman Themikselle.

Jaromir & Asborn lähtee maahan?

Liberty puuhaa labyrinttiä & ihmisiä

Juhlat tulossa, valmisteluja

Udayal ilmoittaa että hän lähtee työmatkalle, mutta palaa välittömästi juhlien jälkeen.


E03

Alku: jotkut puhuvat siitä mitä tapahtui, Udayal joutui lähtemään takaisin töihin toistaiseksi. Matsuaki kertoo mitä NII sanoi aiemmin (flashback): "Minä olen NII, valon feeniks, ja tuon Suuruuden ajan ja ihmisille uuden merkityksen. Minun palvelijani ei nöyristele tuhoajalle. Menette tuhoajan palvelijan luo, ette kunnioittamaan häntä, vaan kertomaan, että suuruuden aika on tulossa eikä hän voi sitä estää."
"Minä kiellän sinua antautumasta heinäsirkkojen tuomioistuimelle tahi tuhoamasta itseäsi. Mene ja tee mitä sinun on tehtävä, mutta muista että sinun tehtäväsi on toimia minun kätenäni."

Liberty ei vastaa, on tekemässä labyrinttiä, lähettänyt marttyyrit värväämään ja rakentamaan kirjastoa.

Voidaan jutella SIT:lle tai KJ:lle.
Uudessa Rheinstadissa on suuri amfiteatteri missä Meon pitää kokousta Neljän Neuvoston edustajien ja monen muun kanssa. Rheinstadin huoltaja vihjaa, että kun takuuta pyydetään, on aika vannoa valalla seuraavanne uskollisten lakia
"Kertokaa nimenne ja keitä edustatte.
Kutsuin teidät tänne tänään saadaksemme vakuutuksen, että valtiaanne ja familianne seuraa ikiaikaisia tapoja, eikä ole uhka Neljän Neuvoston luomakunnan parhaaksi asettamille laeille. Valtiaanne on paljastanut kasvonsa, mutta ei ole suostunut kommunikoimaan vertaistensa kanssa. Lisäksi teidän edeltäjänne olivat merkittävässä osassa niissä tapahtumissa, jotka johtivat Ulkopuolisten hyökkäykseen kolme vuotta sitten. Minkä takuun voitte antaa vakuuttaaksenne täällä istuvat hyvästä tahdostanne?" (jalokärsämön vala)
"Neljän Neuvosto katsoo toistaiseksi, että olette osoittaneet hyvää tahtoa. Seuratessanne uskollisten lakia teidän familiallanne on valtias Entropian lupa kulkea Maassa."
TAI "Neljän Neuvoston on harkittava asiaa. Familianne on rajattu kulkemaan ainoastaan Rheinstadissa."

"Älä heikennä luomakuntaa

 • Yksinomaan henkilökohtaiset kaunat ovat ylimysten heikentämistä
 • Toisen läänityksille astuminen on imperaattorin heikentämistä
 • Ulkopuolisten auttaminen on maailmanpuun heikentämistä."

E02

Tulevat takaisin hakemasta sydäntä. Vastassa on domicellus, Rheinstadin huoltaja, joka välittää viestin:
"Häväistyksen kuningas Meon tahtoo teidän esittäytyvän hänelle siellä ja silloin. Hän tahtoo saada selville mitkä ovat kätkeytyvän imperaattorinne aikeet ja onko hän uhkaksi rauhalle. Hän myös välittää tiedoksenne, että familiaanne on kielletty kulkemasta maassa kunnes hän on vakuuttunut vaarattomuudestanne."
Kun Meon kuulee että kyseessä on NII, hän peruu kieltonsa ja odottaa saavansa valan koko poppoolta (tunnustuksen että maa on Entropian ja hänen lakiaan tulee noudattaa).

NII ottaa naisen valoon ja kertoo että jotain hänelle kuuluvaa on vapaa-alueella.
Kabeer Ji toivottaa tervetulleeksi ja kutsuu avustajansa Udaylin.
NII ottaa vastaan: "Isäni perintö. Näen sielustasi, että elämäsi Helvetissä on jättänyt jälkensä. Minä ja familiasi autamme sinua voittamaan demonisi."

NII käskee tekemään valtakunnastaan mahtavan, että se on esimerkiksi kaikille.


E01 rakenne

Saavutaan pyhäkköön reitiltä, joka vie Hermeen portille (millainen pyhäkkö ja reitti?), Era on vastassa. (Mukana on myös Duncan ja Gozu)

Tavataan NII.

 • Valon Feenix, joka tuo Suuruuden ajan ja ihmiskunnalle merkityksen.
 • Tyhjyydenkulkija, jonka tuhoaja ajoi pois Luomakunnasta, mutta joka selvisi koettelemuksesta ja on nyt tullut takaisin tuomaan sodan, vihan ja koston vainoojilleen.
 • Maailmansärkijä, ja minä hajotin maailman jota tuhoaja pitää omanaan, minä rikoin yhteydet joilla väärintekijät pitivät luomakuntaa hallussaan, minä toin uuden alun ja minä teen siitä Suuruuden ajan.
 • Te olette lapseni, jotka vievät tahtoni luomakuntaan.
  • Matsuaki, uskollinen, sinuun voin aina luottaa
  • Rakas Liberty, mitä ihmeitä tuletkaan näkemään
  • Asborn, nuorimmaiseni. Katsokaa häntä joka on teistä valoisin. Sinä tulet saamaan mitä tahdot.
  • (Vid) masha, sinä myit uskollisuutesi mutta et ole kiinnostunut lahjastasi. Sopimus pitää, mutta pysy poissa silmistäni.
  • Voi Jaromir...
 • Mutta voimani on vieläkin vajaa. Nainen kaupungissa joka luotiin tämän tilalle kantaa sydäntäni rinnassaan. (Matsuakille) Menkää ja noutakaa se, mutta kohdelkaa häntä kunnioittavasti kuten minun astialleni kuuluu.
 • Teille kaikille sanon, rakentakaa valtakuntaani. Sen mahtavuus tulee olemaan esimerkkinä kaikille.
  • Alat, pyhäkkö, valo, vaikutusalueet
 • Ulkona tapaatte käärmeen alamaisen. Välittäkää viestini, että hänen huolenpitonsa isäni mausoleumista on huomattu. Nyt toivon että suuri käärme liittyy työhöni. Kertokaa hänelle, että peitän kasvoni vain pakotettuna, ja kunnioitan häntä henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.
 • Liberty, jäätkö tänne kanssani?

Eräät lähtevät hakemaan sydäntä. Pyhäkön ulkopuolella hatamotonsa kanssa Sininen Ikuinen Taivas.

 • Matsuaki, mutta luulin... että te kaikki kuolitte.
 • Toivon ettette tuo samanlaista kaaosta kuin viimeksi. Miksi tulette herrani maille ilmoittamatta ja väkivalloin?

SIT selittää yleisen poliittisen tilanteen, opastaa haluttaessa Rheinstadissa, ja saattaa Maahan jotain vähemmän vartioitua reittiä. Vastassa on kuitenkin hurtta, ihmiseksi naamioitunut nimblejack, joka päästää vasta välitettyään viestin, että häväistyksen valta Meon haluaisi tavata saapuneen imperaattorin palvelijoita, ja saatuaan vakuutuksen että SIT on kertonut laista.

Sydämen haltija Lorna Fearn on ollut immuuni prosaistumiselle ja näkee kaiken niin kuin ne on. Koska hän on saanut sydänkohtauksen "levottomuuksien" aikana, lääkärit pitivät hulluna. Kotihoitaja ei tahdo päästää ketään tämän luo. Sydämen voi ottaa, mutta mitä naiselle tehdään?

 • Entropian edustaja ei tykkää, jos nainen aiotaan viedä

Liberty on sitä mieltä, että NII tarvitsee temppelin

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped