Aristides

Hahmo


Luokka: valta, Sivuhahmo, kuollut
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Myriadi?
Ala: Alkuluvut


Ominaisuudet
Aihe: -
Lavaste: -
Kyky: - Ala: - Yhteys: - Sielu: -
Piirteet:
-

Alkulukujen asemies

(kuvaus) Mustaihoinen, laiha mies jolla on syvällä olevat ahdistavasti tuijottavat silmät ja ääni joka tuntuu kantautuvan syvyyksistä. Pukeutuu tummanruskeaan liituraitapukuun ja tasakattoiseen hattuun.

(persoonallisuus) Käytökseltään rauhallinen mutta uhkaava, etäinen ja hätkähtämätön, luonteeltaan armoton ja periksiantamaton. Vaikka Myriadin huhuttiin tekevän kauppoja asiasta kuin asiasta (ja diilin tekijöiden hyötyvän merkittävästi tai tuhoutuvan), Aristides ei ollut kauppamiehiä, vaan hänet tunnettiin Myriadin "verikoirana" ja häntä vihattiin ja pelättiin yleisesti. Hänen tiedettiin kostavan loukkaukset kohtuuttomalla voimalla.

(tausta ja motivaatio) Aristides pyrki Savikuninkaan nousussa vapauttamaan itsenäistymisen rituaalin, vaikka ainakaan omien sanojensa mukaan ei halunnut itse itsenäistyä herrastaan. Hänellä oli ollut ilmeisesti rakkaussuhde Antigonen? kanssa, mutta oli aiheuttanut (tietoisesti?) tämän pyhäkön tuhon edistääkseen rituaalin vapautumista. Kuoli Antigonen kirottua hänet kuolemaan ja Vedenjakajan iskettyä häntä Kottoksella.

(kuvausta piirteistä) Aristides osoitti omaavansa outoja voimia: hän pystyi ilmaantumaan paikalla kutsuttaessa (vaati timanttisormus-ilmiön piirtämisen valonlähteelle) ja manaamaan paikalle tyhjyyden, jota Myriadin vallat vaikuttivat käyttävän nopeaan siirtymiseen paikasta toiseen. Lisäksi ilmeisesti Aristideeseen liittyi näyttävä rituaali, joka ilmeisesti vaati ainakin kasan ihmisten ruumiita, ja aiheutti rajatun alueen sulkeutuvan ulkomaailmalta ja lähentyvän helvetillistä toista todellisuutta, jossa suunnattoman taivaasta kurottavat moniniveliset kädet pystyivät repimään valtoja kappaleiksi.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped