Dakshesh

Hahmo


Luokka: valta, Sivuhahmo
Esiintynyt: Ensimmäinen tuotantokausi?
Imperaattori: Eligos?
Ala: shedim?

Helvetin sotamarsalkka

Kuvaus

Yli kolmimetrinen, kahdeksankätinen ja kolmikasvoinen hindujumala. Jokainen kahdeksasta kädestä pitelee erilaista kauhistuttavaa asetta ja jalkojen alla on tulipyörät. Kaunis ja kammottava. TUhoaa fyysisellä läsnäolollaan vähäisempiä elämänmuotoja.

Persoonallisuus

"MISSÄ ON YSTÄVÄNI MATSUAKI? TUOKAA HÄNET MINULLE!"
"YHDESSÄ HUKUTAMME MAAILMAN TULEEN JA VEREEN!"
"VELJENI, MISSÄ ON SINUN ARMEIJASI?!!"
"TAPA SE NOITA! TEEN SINULLE HÄNEN SIELUSTAAN LAHJAN!"
"SYÖ PALVELUSNEIDOT!"
"TULE, RAADONSYÖJÄ! NYT TANSSIMME! OLEN TANSSITTANUT KAIKKIA KELVOLLISEN NÄKÖISIÄ NAISIA, JA NYT ON KELVOTTOMAN NÄKÖISTEN VUORO!"

Mieluummin överit kuin vajarit. Dakshesh on yksi Helvetin fyysisesti mahtavimmista sotaherroista ja käyttäytyy juuri sen mukaisesti. Dakshesh on suurieleinen, kovaääninen, röyhkeä ja taatusti mauton. Daksheshia ei voi ikinä viedä minnekään, koska se sotkee kaikki paikat: sytyttää puutarhan puut tuleen, jättää kyteviä jalanjälkiä joissa ei kasva enää muuta kuin sudenhampaita ja aivastaa rakennuksia nurin.

Kuoleman Valittavat Siivet, Jotka Leikkaavat Läpi Kylmän Aamun

Dakshesh antoi Kabeer Jille lahjaksi omakotitalon kokoiset sotavaunut, kultaista ja punaista kadotettujen sieluista taottua metallia, joka vaikertaa jatkuvasti. Sotavaunuja vetää kuusi mammutinkaltaista lihaasyövää torahampaista hirviötä, jotka syövät päivässä sikalallisen verran lihaa. Sen katolla on tilaa joukkueelliselle tarkka-ampujia ja sen perässä kulkee joukko ketjuihin kahlittuja sotaorjia, joista aina joku kompastuu ja lipsahtaa vaunujen pyörien alle. Sotavaunuissa on enemmän niittejä, nastoja, törröttäviä viikateteriä ja teräviä kulmia kuin kaikissa Pohjoismaiden talvirenkaissa yhteensä, se tuhoaa, niittää, polttaa, leikkaa ja saastuttaa kaiken tieltään, jäljestään ja sivuiltaan useiden metrien matkalta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped