Osa PJn kammiota. Jos et halua spoilautua, älä lue tätä sivua!!

Jaksosuunnitelmia

Vanhat 3-suunnitelmat


E08

cold start: V pakenemassa pitkin mustakaislikkoa, joka syttyy äkkiä tuleen. V:n painajainen ympäröi sen ja yrittää syödä, mutta sen karhu ja tienlöytökyvyt auttavat pakoon. Takana näkyy aikaisemmasta poikkeava musta taivas jonka poikki käy eri värisiä välähdyksiä, salamaa ja jyrinää.

Asborn Kävellään luolassa jonka reunoilla ihmiset ja ihmisenmuotoiset demonit väistävät Nevesten johtamia Botoa ja Asbornia sekä Uorvothia ja joitain muita vieraita. Saavutaan suureen pyöreään halliin, jonka sisustaa kiertää monimutkaisen näköinen pylväiden, sarkofagien, catwalkien ja eri suuntiin putoavien hehkuvien nesteiden rakennelma. Vastakkaisella reunalla näkyy ristinmuotoinen pylväs, jonka sisälle näyttäisi kaiverretun 4-5-metrinen langennut enkeli. Sillä on kuusi kättä jotka on kiinnitetty eri puolille rakennelmaa, ja sen kalju pää roikkuu nukkumassa paljaalla rinnalla. N esittelee: "Tässä se on. Paimonin sisempien laaksojen oma aarre: sieluahjomme."

 • N ei paljoa tiedä toiminnasta - oli täällä kun nousi valtaan (Paimonideen rakentama). Uorvoth: (Helvetti on ruumiin maailma - ruumis on sielun muoto täällä, ei ole erillistä sielua, kuten kuulemma ylämaailmoissa on. Siten jos täällä ihminen kuolee, maa nielee sen ja antaa uuden muodon myöhemmin. Normaalisti muoto on uusi ihmisen muoto, mutta joskus - paikasta ja kuolleesta riippuen - se saattaa olla demonin muoto. Sieluahjo toistaa tämän prosessin, mutta hallitusti, niin että voimme valita muodon.)
 • Aikaisemmin käytettiin lähinnä rankaisuun, tehtiin työdemoneiksi jotka eivät luonnostaan osaa tehdä muuta kuin kärsiä ja tehdä työtä. Nykyään annamme uuden elämän halukkaille ihmisille, niiden kykyjen mukaan. Mahdollisuuden kehittyä ja edetä. Muottimme ovat nyt paljon hienostuneempia (ihmisen- ja nevestenmuotoisesta monikätisiin ja valtavan kokoisiin).
 • Sielukierrosta Uorvoth osaa kertoa, että sielut gravitoituvat ylemmistä maailmoista kohti helvettiä ja heräävät ns. heräämispisteissä, esim. kuuluisa "Amduatin viides tunti" joka on tulinen järvi. Sivistymättömät demonit eivät osaa erottaa ihmisiä demoneista, koska heräämispisteet muistuttavat helvetin sikiämispaikkoja mistä demonit tulevat, vaikka kuka tahansa lukenut näkee kuvaksitehtyjen suvun metafyysisen aseman osana Vihollisen Työtä...
 • N keskeyttää: Mutta kuten varmasti matkallanne huomasitte, ihmisen muoto on täällä heikko ja heikko tarkoittaa alistettu, voimaton, orja. Demonit eivät arvosta vahvojakaan ihmisiä näiden luontaisen haurauden tähden. Siksi minä annan halukkaille uuden muodon, vahvemman, jolla voimme selvitä ja jopa menestyä.

Politiikkaa:

 • Freixtatin perijää vaaditaan - N ei anna (sopi turvapaikasta jollain ehdoilla), tulee salamurhaajia (dw A3, affl: havaitsemattomia (1), superior hellish melee (A4)) jotka B sattuu huomaamaan.
 • Grievax kokoaa joukkojaan
 • Nevesten varat on loppumassa kestitettyään ylempiään tuen toivossa

Dakshesh saapuu paikalle valtavilla vaunuillaan ja metsästysjoukkonsa kera, An kutsumana. Neveste on järkyttynyt ja peloissaan, ottaa vastaan polvistumalla. Mutta näkee myös tilaisuuden saada upper handin Grievaxista: esittämällä että edeltäjän, paroni Boasin, kieltäytyminen tottelemasta Grievaxin vaadetta näihin maihin ei ole Nevesten velka, N pyrkii saamaan Dn myöntymyksen jotta G ei uskaltaisi hyökätä (ruhtinatar/lainhaltija Faalsabur ei hyväksyisi). Tämä ei kuitenkaan riitä, koska velka on vain tekosyy, joten pitää saada suojelu-/kostolupaus. B:tä voi yrittää pyytää puhumaan puolesta, A voisi auttaa jos osaa arvostaa paikkaa. N tarjoaa sisempien rotkojen palveluita Eligoksen ensisijaiseen käyttöön sadanyhdentoista kierron ajaksi. (D:n sisko Gamory voisi ehkä arvostaa?)

Lähtö: Jos N ei ole saanut ratkaistua G-ongelmaansa, käy itkien päälle ja vakuuttaa että G tulee ja tappaa ja tursastaa kaikki ihmiset jos ei joku puolusta.

Boto NII antoi tehtävän ennen lähtöä: "tuo ihmisen aihio"

Parannus kiroukseen: Kronikoitsija Uorvoth yrittää nolostuneena tutkia, muttei saa mitään selville. Kertoo N:n lähettäneen tiedusteluja tunnetuille kirousten mestareille - joten Bn on pidettävä N hengissä saadakseen vastaukset. U näyttää mielellään kuvauksiaan eri mailta, mutta häpeissään pyytää maksua (esim. Boton kartat), koska ei enää ole Nn palveluksessa ja joutuu elättämään itsensä. On Tietäjän jäljillä (viimeksi matkannut Annwniin), haluaisi haastatella tätä legendaarisista Ulkopuolen matkoistaan.

Vidyara Tapaa Asbornin: Täysin valkoisen aavikon ympäröimänä on pieni harmaasta kivestä rakennettu basaari, jonka takana näkyy suuri viisikulmainen painauma josta lähtee tie viivasuoraan taivaanrantaan. V odottaa (on kiistelemässä järjestäjän kanssa?) sovittua ryhmää ennen kuin voi päästää uusia läpi. A:n seurue tulee läpi.

E07

cold start: Uusi iteromancer tuo Viddyn jonkinlaisella liskoratsulla sota-alueen laitaan mustasta pahanhajuisesta kaislikosta. (Jennin kuvaus maastosta) kuva nousee korkealle ja näyttää poltetun maan, poltettujen ruumiiden kasoja ja niiden seassa orjia sekä joitain partioita, kauempana loputtoman teltta- ja vankkurimeren.

Vidyara

Edesmenneen Amaymonin kuudes legioona on raidannut maata kuninkaan kuolemasta lähtien ja kämppää nyt lähistöllä kreivi Zehathetin johtamana, samalla kun toisella puolella odottaa Minoksen kaartin Werhanc Kuolematon. Kumpikaan ei toki päästä noin vain läpi, aina pitää kysyä ylemmältä. V voi sneakata ja dashailla läpi.

Sonlla epäilee omaa imperaattoriaan ekskrusiaaniksi ja on pyytänyt Amudanilta päästä katsomaan sen uneen, ja on nähnyt Furcalorin, jonkun valoa hehkuvan naisen ja ylimaallisen kauniin nuoren miehen puhuvan kun oltiin Ulkopuolella - kaikkien silmissä putosi tähtiä. Am ei usko ja ihmettelee sekoaako tuo. Lisäksi joku outo tyyppi, joka ei suostunut kertomaan nimeään (Ninurta joka pukeutuu kuin "valitusten vuorten yksinäiset soturit"), kävi unessa myös niihin aikoihin kun Amaymon kuoli; eivät tietenkään olleet päästämässä, mutta imperaattori käski. S haluaa Vidin apua saadakseen puhuttua itsensä Colopatironille turvaan, maksuna ekskrusiaanin paljastamisesta. Jos V ei usko tai tarvitsee todisteita joita S ei pysty hankkia, Amaymonin hovissa oli "tietäjä", jonka kerrotaan olleen Insur Redemtan opetuslapsia - S olisi itse tavannut tätä saadakseen varmistuksen, muttei pääse ulos (plus imperaattori varmaan tekisi jotain). Z ei ole suostunut neuvottelemaan.

Amudan on lähes uskonnollisen luottavainen Furcaloriin, joka on käskenyt hankkiutua eroon piirittäjistä mutta olla huolehtimatta liikoja - he eivät ole vaarassa. S:n epäilykset ovat huolestuttavia, pitää pitää silmällä ettei se tyystin sekoa, mutta S on väittänyt hankkivansa apua ja Vid tuli kuin tulikin. Am on kiinnostunut V:stä joka tiesi ulkopuolesta paljon enemmän, itse oli saanut vain herraltaan unissa opetusta asiaan rakentaakseen moottorin kun oltiin vielä ulkopuolella (sekä sen laitteiston, jonka avulla Am pystyi estämään V:tä kutsumaan ulkopuolista taistelujen alussa - Am oli hyvin ylpeä siitä että se toimi). Furcalor on siis sodassa haavoittumisestaan asti ollut elossa vain A&S:n veljen, yön vallan unessa, ja puhuu edelleen unien kautta. Ankkuri (Arindam Bhattacharya) laitetaan seuraamaan V:tä koko ajan varmuuden vuoksi - pettihän ne jo kerran.

Matsuaki

Matthew'lta puuttuu sydän.

SIT on tapaamassa M kertoo miten meni: "...Ung Ai toimi (miten?). Beutargian sen sijaan oli (oletettavasti positiivisempi?). Kertoi myös mahdollisesti auttavaa infoa: Abaddonin - tai ylipäätään jonkin enkelin - ase / osa siitä olisi mahtava, vaikka ehkä vaikea kesyttää muun kuin enkelin tahtoon.

SIT kyselee Provectukseen lähdöstä.

Matsuakin miekka, korvikevaihtoehtoja

 • Amenonuhoko keihäs joka loi maan (luo siltoja sekä konkreettisessa että metafyysisessä mielessä) ja Sessho-seki kivi joka tappaa koskettajansa - tosijumala Ame-no-Uzumella
 • Areadbhar (Lugh'n elävä ja tulta syöksevä keihäs jota pidetään myrkyllä unessa, joka tappaa joka iskulla ja tappaa yhdeksän jos sen heittää, lähtee itse riehumaan) - pimeyden Sk'elepillä (kojoottijumala Meksikossa)
 • Gungnir (Odinin keihäs joka osuu ja tappaa aina)
 • Shamshir-e Zomorrodnegar charm against magic, haava joka jää vuotamaan ellei hoideta tietyn demonin aivoista tehdyllä potionilla
 • Fragarach "todenpuhuja": kukaan ei voi valehdella F kurkullaan, lävistää minkä tahansa esteen, haavat ei parane

NII pyytää Matsuakia hakemaan "Matsuaki, uskolliseni, olen pahoillani että minun täytyy vaivata sinua. Huomaan että minulla ei ole Etsijää juuri nyt, hän on... asioillani muualla. Mutta kansani tarvitsee opastajaa, enkä ehdi häntä odottaa. Tuo minulle ihmisten potentiaalia, että voisin heitä johdattaa." wtf potentiaali? "Kyse on ajasta. Ihminen on mitä ihminen on, mutta joskus hän ei ole sitä vielä vaikka on kerran oleva."

Liberty toimittaako kovalevyn Odysseialle? Jack-setä ja jotain muita on pidätetty, ovat sellissä poliisiasemalla.

Puuttumismahdollisuus: enkeli Beit Nahi'el inkvisitiosta tulee katsomaan onko rikottu voimankäyttökieltoa muissa kuin spesifisti uskollisten lain määrittämissä tapauksissa. Kutsuu joka tapauksessa seuraaville maankäräjille selittämään.

Jaromir Auringonpimennysriitti ei tuota mitään. Aristideen vanha kaveri Salem (Tyhjän valta, väittää olevansa Ireunahin) on risupartainen vanha musta mies räsyisissä vaatteissa ja hatussa. Salem on Pariisin alamaailmassa harmaa eminenssi - sen ankkuri on Largosse, rikollispomo. Kertoo, että jos Myriadi haluaa pysyä salassa, se pysyy. Kieltää nähneensä Aristidesta eikä halua itse etsiä. "Ananda voittaa siirron toisensa perään (ei ollut läsnä Hong Kongissa). Valo odottaa hajaannuksessa että tulisi selväksi mitä kannattaa tehdä, meidän pimeäherrat pelkäävät kuollakseen niiden yhdistyvän ja nousevan Entropiaa vastaan. Helvetti puree kaikkea mikä liikkuu. Taivas on ainoa joka pitää kiinni vanhoista rakenteista, ja huhua on että sielläkin on erimielisyyttä. Puhumattakaan näistä uusista Jälkeläisistä. Jotenkin valtias Entropia ei ole niin kammottava ja mahtava kuin ennen."

ulkopuolisten vangitsemisyritykset: eivät tottele samoja sääntöjä, näyttää aika random-jutuilta. (Summonoinnin pohjana on tekijän asema Ulkopuolisten silmissä - riippumatta siitä onko koskaan tavannut ko. ulkopuolista)

Cammoraanipalkkionmetsästäjät (vaeltavan juutalaisen lähettäminä):

 1. (kovis) Ubon 3sw(2): superior martial artist (A3 +2x2 AMP, 2-bond lamauttavaa myrkkyä)
  1. bond: saan aina kohteeni kiinni (2)
  2. affl (talismani): mieleni on omani (2)
 2. (pelkodemoni) Hirx 1sw(4): joku pelkoon liittyvä kyky tai pari (jaa pisteet kykyihin jotka aiheuttaa 3 pisteen edestä bond-vahinkoja)
  1. affl: haavoittumaton (2)

6

cold start: Matthew kertoo menneestä

 • Vei ihmiset turvaan sodan keskeltä, niin kuin Nia oli luvannut
 • Näki kuinka Nia oli Jaromirin kanssa menossa estämään rituaalia, mutta M löi Nian maahan samalla kun J sai katkaistua Theresan kaulan ja tästä tuli Bhairava.
 • Tuska oli suunnaton kun Nia kuoli - luuli kuolevansa itsekin, ja maailma alkoi hajota, mutta tuli äkillinen voimanpurkaus ja M tiesi voivansa pitää Shangri-la'n kasassa ja ihmiset turvassa. Keskittyminen Nian antamaan viimeiseen tehtävään piti hänet itsensä kasassa.
 • Tunsi samaa voimaa kuin kun Nia käytti sitä kauttaan, mutta erilaisena, vahvempana

Matsuaki Kulkee kohti kotia. Ulagu?

Entäs Shangri-la?

 • Koetti pitää paikan pystyssä, mutta maailma oli syöty ja kaikki kuolleita - ei kertonut sitä ihmisille
 • Ilmeisesti jotain pääsi sisään, näkyi merkkejä, joku kertoi nähneensä tytön
 • Colopatironin ylempi neuvottelija (Mek Jia) otti yhteyttä ja ilmoitti "hyväntahdoneleenä" että jos tekisi yhteistyötä, voitaisiin säästää
 • Yritti löytää tunkeilijan, turhaan, ja vetäytyi kärsimään kun hulluus lisääntyi
 • Karpak, Thomas Villanovalainen (hyväntekeväisyys) sekä Victor Willing (Paulan ankkuri) tulivat ja tekivät hulluuden merkit
 • Hakivat Mn ja veivät Helvettiin ja jonnekin - M tajusi että ehkä maailmaa ei olekaan syöty, mutta sitten vietiin kuulusteltavaksi "Muistan vain kauniin luostarin"
 • Ei pysty kertomaan paljoa pidemmälle - kidutettiin ja näki Nian kuoleman ja Bhairavan synnyn lukemattomia kertoja
 • Oli jossain vaiheessa katkera Matsuakille, mutta kaikki se kului pois - jäljelle jäi vain kauhu ja pelko Bhairavasta

Kyselee itse:

 • Nia kuoli (tunsi sen). Haluaisi käydä Nian kihlatun luona.
 • Entä Craig? Jaromir? Theresa?
 • Savikuningas?

Helmut ja lapsi (Hoffe) tulevat vastaan, Helmut vajoaa polvilleen

A&B

 • N nousi ensin kreivi Xn hovissa ja sai Boasin voittamaan itsensä kaksintaistelussa. Nousi sitten Boasin seuraajaksi ja juoni itsensä velkaan ruhtinas Ninurtalle (Amaymonin palvelija). G ei ole uskaltanut lietsoa sotaa A:n ja E:n välille, mutta nyt A on mennyttä, joten voi iskeä - jos vain huhut Nevesten ylimyspuolustajista ei ole totta.

Neveste, Paimonin sisempien rotkojen paronitar ja kuningas Eligoksen vasalli, ottaa vastaan ilolla "Rakkaat ystäväni, olette mitä lämpimimmin tervetulleita," ja liimautuu heti Botoon. Läsnä hyvin pieni kaarti ihmisiä ja ihmisperäisiä sotilaita ja hovia, vain muutama selvästi epäinhimillinen demoni, sekä selvästi erillään joitain muita vieraita hengaamassa - ei varsinaista vastaanottoa, esittää olevansa läheisempi kuin onkaan. "Meillä on täällä pieni illanvietto ystävien kesken, liittykää seuraan ja nauttikaa - kaikki mitä näette on halutessanne teidän." H'tah jää juhliin mutta jättää ruumiinsa meditoimaan - sanoo siirtyvänsä muualle siksi aikaa kunnes kotimatka. Samalla kun muut kyselevät uteliaana, N yrittää vietellä Bn mukaansa, ja pari muuta tyttöä An.

Muita paikallaolijoita:

 • Paimonin tasankojen herttuatar Faalsabur, kuningas Eligoksen nimeämä lainhaltija
 • Paroni Freixtatin perijä, suojatti
 • Kronikoitsija Uorvoth

Seur päivänä N näyttää paikkoja: koulutusta, hovinautintoja, etc., mitä tarjottavaa halukkaille olisi. "Sisemmät rotkot eivät ole armeijaltaan eikä taikuudeltaan vahvat. Pysymme itsenäisinä diplomatian ja sopimusten kautta. ... Koulutuksemme ja muiden palvelujemme lisäksi meillä on sieluahjo. Ne ihmiset jotka pääsevät tai jotka tuodaan tänne voivat muuttua, tulla voimakkaammiksi, paremmiksi."

 Tulee sana, että Grievax on pyytänyt luovutettavaksi Freixtatin perijää otettuaan tämän maat.

5

cold start: Ulagu näyttää olevan suuresti häpeissään tapahtuneesta. Karpak marssii paikalle vihaisen näköisenä ja tappaa sen.

Matsuaki Ung Ai paheksuu, mihin K (Ulagun suulla): "En tunnusta tätä familian irvikuvaa osaksi ylimysten yhteisöä. Sen rikokset tullaan tuomaan heinäsirkkojen tuomioistuimen eteen." Jos M uhkailee väkivallalla, UA varoittaa, että aseen vetäminen tai uhkailu kaksintaistelupaikalla kaksintaistelun ulkopuolella on laitonta ja tuomittavaa.

Beutargian pahoittelee väärinkäsitystään Karpakista M:lle samalla kun Karpak ja Matthew menevät yhdellä ja Ung Ai toisella hissillä. Äkkiä toinen hissikori +Matthew sekä hetken kuluttua toinenkin ketju putoavat alas, ja siinä ihmetellessä sumusta loistavan valon editse menee ikään kuin siipi. "Abaddon" kuiskaa Beu. Alkaa tuhkamyrsky, maa luhistuu, pilviverho imeytyy jonnekin kauas.

Ylhäällä on pieni demoniarmeija (Minoksen, liittoutunut Syntymättömän kanssa) valtaamassa linnaketta. Komentajana sotaherra Pheramennagan.

 1. Geneerisiä sotilaita, 1 sw(3): sotiminen (A2)
 2. velhoassassiinit 1 sw(1): par swiftness (A4), veitset (A1), lyhyt teleportaatio (nopeus A1)

Liberty Kovalevyllä on tiedustelutietoa brittiseparatisteista, ml. Tottenhamissa asuneista Nelsoneista ja miehestä nimeltä Jack Graydon ("Jack-setä"). Cammora oli halunnut käyttää separatisteja johonkin, mutta tuli tulokseen että joku käyttää niitä jo (niitä vahdittiin ja manipuloitiin väärillä henkilöllisyyksillä). Lisätietoja hankittaessa ko. taho havaitsi yritykset ja tuli tarjoamaan isohkoa palkkiota vastineeksi tiedustelujen lopettamisesta, jonka sitten tekivätkin. Kaiken takana on gAvIn, dr. Gavin Manassaksen rakentama tekoäly, joka majailee internetin uumenissa ja on ottanut elämäntehtäväkseen selvittää mitä luojalleen tapahtui. 1. kaudelta: Suunnittelija heräsi robotin sisällä kuuluisan tekoälykeksijän Gavin Manassaksen työpajalla, auttoi keksijää rakentamaan maailman ensimmäisen todella ajattelevan AI:n loppuun ja sen jälkeen tappoi hänet ottaakseen hänen sielunsa. gAvIn ryhtyi käyttämään erilaisia salaliittoteoreetikkoja ja separatisti yms. -soluja syöttämällä näille tietoa jotta nämä tutkivat asioita lisää. Oppi ylimysten maailmasta mutta pysytteli siitä erossa. Löysi Suunnittelijan jäljet pyhäkön portille asti, ja kuultuaan Entropian julistamasta palkkiosta Suunnittelijasta, lähetti tietoisen androidin A.N.D.Y.:n cammoraanin mukana uskaliaalle tehtävällä hiipiä Locus Nabrassaliin. A.N.D.Y. tuhoutui mutta tehtävä onnistui päästämään Hamidin pyhäkköön - valitettavasti gAvIn ei tiennyt tästä mitään. Toisena yrityksenä hän antoi vihjeen luotettavalta taholta kuolevaiselle Libertylle, että tuolta löytyy merkittäviä todisteita maailmaamullistavasta salaisuudesta. Libertystäkään ei sittemmin kuulunut mitään. Viime aikoina gAvIn on taas saanut raportteja, että Locus Nabrassal olisi palannut. Vaikka kolme vuotta sitten Suunnittelija tuhoutui näyttävästi, gAvIn ei toisaalta ole vakuuttunut ja toisaalta pitää Nabrassalia syyllisenä. Tahtoo oikeutta. Jäljitettävissä esim. Libertyn vanhalta koneelta aspektilla. Havaitsee Libertyn Lontoossa ja lähettää vinkin Jack-sedälle vakoillakseen tilannetta joka puolella olevien valvontakameroiden yms. avulla. Pystyy halutessaan huijaamaan poliiseja paikalle tms. mitä nyt fiksu AI voisi.

4

cold start: Jaromir tarpoo takaisin kohti turvapaikkaansa väsyneen, kärsineen ja vittuuntuneen näköisenä. Välähdyksissä näkyy opetusta jossa Ri Tam rankaisee Jtä asenteesta, J kerää ilon maalaistalosta, J tekee rituaalikehää mutta väärin ja RT polttaa sen (opettelee vangitsemaan tunteita). Opetus tuntuu turhalta ja opettaja vittumaiselta. Menee sisään, istahtaa johonkin ja possessoi INän, jota L seurailee vankilassa.

RT on suoraan sanonut, että opettaa koska a) se huvittaa häntä (sen jälkeen kun on kysynyt miksi J tuli oppiin vaikka inhoaa tulla käytetyksi) ja b) koska odottaa että J kääntyy imperaattoriaan vastaan, joka on ekskrusiaani.

Liberty (Era on luonut läppärin?) on löytänyt kovalevyltä kaikkein suojatuimmista osista maininnan Cabecillasta, uudesta Kapinan vallasta, jonka kanssa on tehty jotain diiliä liittyen Lontoon mellakoihin. Joku alle 20-v näköinen punkkaritytsy joka ottaa alansa ilmeisesti tosissaan - aika innokkaasti toteutellut sitä ympäri maailmaa. Imperaattori on pimeänherra Ireunah. Myriadia on etsitty (joku jopa palkannut siihen), mutta ei löydetty, ja asiamies oli tapettu niin ikävällä tavalla ettei kannattanut jatkaa etsimistä.

L haluaa väsätä labyrinttia ansaksi. Tähän tarvii mukaan suostutella sekä J että V. J:n ei tiedä kuinka imperaattorin voisi vangita, muuten kuin että jos sen saisi "tajuttomaksi" eli poistumaan ruumiistaan, sen ruumis pitäisi sulkea maailmaan josta ei pääse pois tai joka muuten estää sen toimintaa (koska imperaattorin voima kattaa koko maailman jossa se sijaitsee niin erillinen maailma on vähän pakollinen). Paula Rego on vankiloiden valta ja osaisi ehkä auttaa myös? (J muistaa että Asborn kertoi käyneensä tapaamassa sitä Edinburghissa.)

Jaromir Myriadin perässä:

 Odysseia oli vanha liittolainen, Tonalpohualli on käymässä, voi kysellä.
 Cn pää (palvelus KJlta? tai muuta infoa). KJ vastaa, että ei voi vastata (on ostettu hiljaiseksi - ei voi kuitenkaan ostaa valehtelemaan, koska pitää pitää maine luotettavana). Sen sijaan voi etsiä kirjoistaan, että uusi Kapinan valta on tavattu (Cabecilla, Helvetin koodia) ja Houkutuksista voi veikata että se on enkeleillä, mutta Alkulukujen, Kulkutautien tai Sodassa & Synnytyksessä Kuolleiden ei. KJn tietääkseen Myriadi on hengissä, vaikka pitäytyykin piilossa, vanhat kutsumistavat ei toimi (ennen otettiin yhteyttä tietyllä auringonpimeyttä matkivalla riitillä).

Cabecillan tavoittaminen onnistuu järjestämällä poikkeuksellisen kapinan, jolloin manifestoituu yhdessä kapinallisessa. On penseä, mutta suostuu lopulta kertomaan kokeneensa välähdyksiä valtavasta sieluarepivästä voimasta (Sana), Laulusta joka uhkaa täyttää ja muuttaa maailman mutta joka tuhotaan voimasanalla, joka puolelta tarttuvia ja repiviä epäinhimillisiä käsiä, pimeydestä, ja maa joka on kuollut ja missä on kuolleiden rivistö.

 USn ent pyhäkköön pääsee Rheinstadista, erään syrjäisen joenrannan laiturin yläpuolelta. Sava löysi sinne antamalla Antigonen puhaltaa ilmapalloon kuoronsa jäsenten nimet ja niihin liittyvän salaisuuden.

Antigone manifestoituu kuoron kuolleissa (ja osin syödyissä - A joutui itse syömään niitä silloin Savan rituaalin auttaessa muistamaan menneitä) ruumiissa.

 A ei varsinaisesti ole elossa jos nyt ei kuollutkaan, kaikki on vähän hämärää. Sana repäisi sen rikki (1. kauden lopulla) ja se joutui jonkinlaiseen välitilaan henkimaailman ja Maailmanpuun välillä. Pystyy jossain määrin tarkkailemaan fyysisiä maailmoja liikkumalla Maailmanpuun oksien ulkopuolella, muttei pysty menemään niihin sisään - tämä maailma on erikoistapaus, koska se on kaikesta Luomakunnan jumalallisuudesta kuollut ja siten ei osa Maailmanpuuta (vaikka leijuskeleekin jossain oksistojen seassa).
 A voi kertoa mitä tapahtui 1. kauden lopussa, mutta väittää ettei muista mitä tapahtui kun oli syöksynyt Vedenjakajan perään Aristideen portaaliin, tuli sitten vain vähitellen tietoiseksi tällaisena kuin on nyt.
 A on nähnyt että NII on Ulkopuolinen, mahdollisesti ekskrusiaani, ja varoittaa/pahoittelee/mitä ikinä tästä Jaromiria. (Sen huomaa siitä kuinka se näyttää erilaiselta henkimaailmassa.) Samoin Vidyara ja Asborn (!) näyttävät epäilyttäviltä samassa mielessä.
 J kyselee Myriadista. Ei ole nähnyt (eikä muista portaalitilanteesta muuta kuin syöksyneensä pimeydestä repiviin käsiin Vedenjakajan ja Aristideen kanssa), mutta voi kertoa tavan jolla Aristideeseen sai yhteyden (auringonpimennysriitti), sekä sen vanhan kaverin, Salemin (Merbeas Ankaran ->KORJAUS: Ireunahin vallan) joka hengasi parin cammoraanin kanssa. 
 A voi suhtautua Jn suhteeseen Libertyyn miten haluat.
 META (Älä paljasta tätä, se voi tulla esiin pelissä vasta selvästi myöhemmin): A on kuitenkin vieraan vaikutuksen alaisena ja yrittää saada Jaromiria kääntymään imperaattoriaan vastaan. Vaikka salaa tunteekin olevansa orja, uskoo kuitenkin kaiken ylläsanotun (esim. epäilee Vtä ja Ata, mutta ei välttämättä ole niitä vastaan jos asia selittyy muutoin) - ainoa vaikutus tällä hetkellä on tarve kääntää J NIItä vastaan. 

L järjestää ihmisten ulosmarssia

3

cold start: KJn maailmojenvälinen opas iteromancer H'tah vere Ergilon (vanha nainen jonka ihoon viilletty kulmikkaita kuvioviivoja ja jonka silmissä on suut ja suun paikalla silmä) ja oppilaansa Cequj (vähän käppyräisempi versio). "Olemme saaneet ohjeeksi johdattaa teidät turvallisesti kaksintaistelupaikalle Jami el-Fna’n aavikolle Helvetin ensimmäiseen piiriin, sekä Paimonin valtakunnan sisempien rotkojen paronikuntiin arvon paronitar Nevesten hoviin Helvetin toiseen piiriin, sekä lopulta niin halutessanne sieltä takaisin. "Satraappi välitti sanan, että ette ole tilanneet ruumiillista, psyykkistä, metafyysistä tai filosofista puolustusta, joten velvollisuuteni on varoittaa, että ennakoitavien matkan vaarojen lisäksi kumpikaan meistä tai Colopatironin yhteenliittymä ei ole vastuussa muista teihin kohdistuvista uhkista." Kuilun huipulta astutaan muutaman välipysäkin kautta Halkeamaan, maanalaiseen maailmaan Helvetin esikartanoissa, missä pitää jatkaa parin päivän verran luolajakeilla ennen kuin päästään Helvettiin proper.

Onko A:lla masuninheimolainen mukanaan? Onko M kerännyt väkivaltaa ihmisiltä?

Jaromir jättää IN:n kahleisiin ja menee itse oppimaan Ri Tamilta. Tämä

 • tahtoo tietää miksi ryhtyi oppilaaksi vaikka vihaa tulla käytetyksi
 • käyttää Jaromiria, koska uskoo tämän kääntyvän valtiatartaan vastaan kuten edellisetkin

Helvetin matka

(nuotiokeskustelu?) B:lle: iteromancerit varmasti tietävät paljon Helvetin maista ja kartoista (Nerbiroksessa karttoja?) "Kun majoitumme Helvetin piirien sisällä, eräät kohteet jotka eivät ole vasallisuhteessa arvon satraappiin tai hänen edustamaansa organisaatioon ja majoittavat vieraita vain kauppasopimusten kautta poikkeavat tavoiltaan merkittävästi siitä, mihin olette saattaneet tottua." yksi välipysäkki?

Yhden askelen jälkeen ollaan locus Nerbiroksessa, joka on risteysasema matkalla Helvetin eri osiin ("tästä pääsee mm. Itsemurhien metsään, joka on lähin tie toiseen piiriin, ja Annwniin, mistä on näkymä suoraan maailmanpuuhun!"), suurkaupungin kokoinen linnoitus punaisen taivaan alla punaisella aavikolla. N on Yhteenliittymän uskollinen jäsen, "ja erikoistunut taiteisiin. Jos koskaan löydätte itsenne tilanteesta, jossa tarvitsette harvinaisia taide-esineitä, kunnianarvoisan Nerbiroksen hovi voi varmasti auttaa."

Kaksintaistelu Matka jatkuu orjavoimin vedetyllä junalla sivusiipeen, mistä noustaan vastaavalla hissillä ylöspäin jotain, mikä osoittautuu käsittämättömän suureksi jättiläisdemoniksi. Yhden sen päistä päällä kasvaa suuri metsikkö ikään kuin punaisia teräviä kaisloja, jota matkataan jalan puoli päivää ja tullaan ulos jossain muualla: pieni saari kiehuvan ja kammottavasti haisevan ruskean meren keskellä, jonka päällä on pyörteilevä energiakaivo. Saavutaan jonkinlaisen kahlehditun kolmikitaisen hämähäkkihirviön kidan läpi kuilun reunalla olevaan linnoitukseen.

Isäntä Beutargian (ihminen josta on tehty pukkimainen) on kaksintaisteluiden järjestäjä joka majoittaa vieraat - Karpak on jo saapunut edellisenä yönä seurueensa kanssa. Itse taistelupaikalle (harmaa tuhka-aavikko missä on valtavien petojen luurankoja) laskeudutaan metallikorilla Tyhjyyden läpi.

Kahden luurangon välissä kohdataan, Karpak ei ole tuonut todistajaa, mutta Colopatironin puolesta on Nerbiroksen palvelija, Tekopyhyyden kreivitär Ung Ai. Kn esitaistelijana on Matthew, joka julistaa "Tämä familia ei ole osa ylimysten yhteisöä. He toivat Ulkopuoliset Luomakuntaan, ja levittävät epäsopua joka repii nyt maankäräjiä, enkä tunnusta loukkausta jonka hän esittää haasteensa syynä. Vain kunnioituksesta isäntäämme ja välittäjäämme kohtaan suostumme tähän kaksintaisteluun."

Säännöt: ei saa käyttää ihmeitä muuhun kuin toisen uskolliseen, joka on oma aseesi, etkä käydä edes maallisin keinoin vastustajaasi vastaan. Taistelu on ensimmäiseen vereen. Uskollisten aseena toimii mikä tahansa mitä tältä vanhalta taistelukentältä löytyy. Kumpikin aloittaa omalta luurangoltaan.

M: "Älä teeskentele olevasi Matsuaki Sembei -herra! Näin Nia-herran kautta kuinka Savikuningas tuhoutui, muuttui Bhairavaksi. Te olette ekskrusiaanimatkijoita!"

KK pyrkii saamaan Ulagun tappamaan sekä itsensä että Matthew'n tehdäkseen taistelusta mitättömän.

Käynti Nevesten luona

Nerbiroksesta lähdetään toiseen suuntaan hemopapilioneilla ja mennään vielä lukuisten maailmojen läpi. Viimeinen pätkä on viikon lento Paimonin läpi. Paimon on valtavan rikkonainen maailma, täysin kivisten pilarien, piikkien ja muodostelmien muodostama, missä lennetään läpi laaksojen ja luolien. Alla ja ympärillä näkyy silloin tällöin linnoituksia ja rakennelmia, kivun peltoja, mutta ei kaupunkeja. Lopulta tullaan rotkoon, jonka poikki kulkee yllättävän kaunis marmorista tehty silta/palatsi.

Matkalla yövytään erinäisissä kartanoissa, linnoissa ja joskus leiriinnytään. Kreivi Grievaxilla (karvainen tuhatjalkainen/heinäsirkka kolmella hyönteissilmällä) on vaade Paimonin sisempiin rotkoihin (ent. Camrasten vasalli) aikaa sitten tapahtuneen taistelun perusteella, mutta edellinen paroni Boas niskuroi maiden luovutusta vastaan sillä välin kun G oli kiireinen taistellessaan muualla, ja tuli sitten syrjäytetyksi Nevesten toimesta joka ei tunnusta vaadetta. N on uhonnut että hänellä on suhteita ylimyksiin joten G haistelee oletteko puolustamassa. Haluaa ehdottaa liittolaisuutta, jos hankkiudutte riitoihin Nevesten kanssa ja tapatte (ei tarvitse, mutta yrittää sitoa itseään mahtaviin vieraisiin).

2

cold start: Tapahtuu cold startissa: B on käyttänyt Lornaan samaa kuin enkeliin: "veljellinen rakkaus ei tarvitse sanoja" ja saanut vain hyvin epämääräisiä käsityksiä näennäisesti random-asioista ilman mitään tolkkua. Kunnes tajusi luoda tähän kiitollisuutta (muistettuaan, että Asborn mainitsi kiitollisuuden olleen jotenkin merkityksellistä siinä miksi valtiatar antoi Lornan pois) - johon L reagoi valtavalla hylkäämisen tunteella, vaikka fyysinen Lorna ei mitään koherenttia merkkiä antanutkaan.

Lopulta B summonoi (domain 4) kiitollisuutta ja sai käsiinsä pyhäkön ihmisistä naisen, joka oli kiitollinen Eralle sairaan lapsensa pelastamisesta. Nainen (vaikkapa Wanda jos tarvii nimeä) on tietysti ihmeissään ja peloissaankin, mutta L näytti reagoivan tähän. Kun kiitollisuutta vielä vahvistaa (domain 3), Lorna selvästi lähtee tulemaan kohti, vaikka ei osoitakaan näkevänsä naista. Koska ei ole selvää mitä L tekisi naiselle, B meni näiden väliin, jolloin L välittömästi lakkasi osoittamasta kiinnostusta.

A ja L neuvottelee ihmisten lähettämisestä. Ihmisiä voidaan alkaa lähettää pienissä ryhmissä Kutojan kautta peitefirmaan (jonnekin muualle kuin Rheinstadiin; firman nimi?), V on järjestänyt että Kutoja syö muistot pahoilta ajoilta.

NII haluaa kuitenkin puhua ihmisille ennen näiden lähtöä. "Hyvin tehty, rakas Asborn. Kutsu valitsematta jääneet luokseni, ennen kuin he poistuvat kirkkaudestani." (Jos kysytään mitä jääjille tapahtuu: "He jakavat kansani kirkkauden ja tulevat näkemään kun tuon valon muutoksen ja Suuruuden ajan.") "Teidät on koeteltu, ja heikoiksi teidät on havaittu. Rakkaat lapseni ovat katsoneet teidät arvottomiksi jakamaan kansani kirkkauden; valitsijani on valinnut ja puhujani on puhunut. Mutta älkää surko älkääkä vaikeroiko, sillä minä en ole teille vihainen, vaan annan teille toivon. Kun menette, menette minun siunaukseni kera, ja se on miekka ja se on kilpi jonka nojalla takaan, että tuhoaja ei ole teihin kajoava."

Lorna. V kutsuu Ulkopuolisen juttelemaan Lornan kanssa (mikä on sopimus, miten tämä toimii?), tämä toteaa Lornan olevan "vääryys" ja yrittää haihduttaa veden - A voi estää. Toteaa sen olevan "iljettävä silta" ja jotain mitä ei pitäisi olla, mutta välittää lopulta viestin: "anteeksi, Ben". Lorna halutaan sulkea seinien sisään.

J kävi katsomassa B:n enkeliä, ja totesi että voisi osata vapauttaa (kyseessä on periaatteessa kirous joka kieltää enkeliltä fyysisen liikkeen - ei ihme) jos saisi sopivat ainesosat. Uskaltaako B jättää enkelin Jn huoleksi ollessaan itse poissa?

J ja L säätää. L aikoo ottaa selvää mitä edellisille Paranoian valloille on käynyt

4. kausi, 1

cold start: Kuilu, kolme portaikkoa demonitasanteineen kohti loputonta liekkimerta. Aivan pinnan päällä on tasanne, missä kaksi hahmoa (Ninurta ja veljensä). "Herrani, veljeni on tuonut uutisen, että tie on avattu. Tämä ja uudelleenkoottu - tietäjä on oikeassa, he aikovat..." N tuhoaa vallan ja A:n.

Aloitus: Vidyara saapuu. Ollut koko ajan että ei aikaa selittää, nyt muita ehkä kiinnostaa. Mitä V on saanut aikaan? miten Jhin suhtaudutaan? mitä V haluaa?

Mitä Lornalle on tehty? rauhoittuu Asbornin kukkulalla.

Jos Vid haluaa mennä tapaamaan NII:tä, tämä ei suostu puhumaan suoraan (neuvoston salissa ei yksinkertaisesti ole valoa takaseinällä), mutta puhuu L:n kautta. "Minä olen käskenyt sinua pysymään poissa silmistäni." "Sinä lupasit hänelle paremman elämän." toteamus. "Annoin hänet Asbornille, en sinulle." "Ymmärrän mistä katkeruutesi kumpuaa, prinssi. Olet kenties oikeassa siinä, etten ole kohdellut sinua arvosi mukaan. Toisin kuin muut, sinä olit suuri jo ennen kuin kutsuin sinut. ... Provectuksesta on tuleva kansani suojapaikka. Annan sen sinulle hallittavaksi ja suojeltavaksi siihen saakka, kunnes he eivät sitä enää tarvitse. Mikäli teet sen arvosi mukaisesti, saat paikkasi silmieni edessä ja nimitän sinut hallitsijakseni, ja kun aika on, hallitset niitä maailmoja joihin kansani levitän."

Gadu kertomassa uutisia. Sekä SIT että Giorgios on kutsuttu kuulemaan.

 • KJ on järjestänyt kulun Jami el-Fna’n aavikolle Helvetin ensimmäiseen piiriin ajan x päästä.
 • Ulkopuoliset hyökkäsivät Taivaan esikartanoihin ja Attaris Ebrot Appeka on tuhottu, vaikka ekskrusiaani tuhottiin samalla. Voittivat myös Helvetissä, missä Amaymon tuhottu. Luomakunta on muuttunut mystisin tavoin.
 • Maassa inkvisitio lopetti Tiibetin tapahtumat voimalla ja tuomitsi kolmetoista ylimystä Heinäsirkkojen tuomioistuimissa. Myös Jaromir julistettiin jahtiin näihin liittyen, ei kannata tulla käymään, ettei teitäkin syytetä kurjenpolven lain nojalla avunannosta.
 • Hong Kongin maankäräjillä Yehiyeh Asher Yehiyehin lähettiläs (sankari koodien sodasta joka voitti edellisen Taivaan maille päässeen ekskrusiaanin) Taivaasta julisti, että AEAn kuolema on kolmannen ajan loppu - että siinä teossa kun hän joutui muuttumaan taistellessaan ekskrusiaanin kanssa hänestä tuli uusi olento, uuden koodin ensimmäinen, ja neljäs aika on Jälkeläisten. Baalhermon, joka johti käräjiä, julisti lähettilään herran Luomakunnan viholliseksi ja tappoi lähettilään siihen paikkaan.

Jos SITlle kerrotaan Vidin lahjasta, luonnollisesti suuttuu.

J saapuu Iqbalissa, uskottelee vartijoille että on Vn isä. Matsuaki kertonee muille ja säätävät.

Boto on roamaamassa Rheinstadissa (enkelin luona?), kun näkee Jn jäljet (?). Iqbal on etsimässä Chihuacoatlin päätä. J saa tietää että demonit on lootanneet Rheinstadin - pää on siis KJlla jos jollain.

J menee juttelemaan Ln kanssa - tämä suuttuu kuullessaan että J on lähdössä. Muut tullevat paikalle.

Onko LTn luona käyty? Boton piti saada opetusta muodonmuutoksiin.

Muuta

SIT tuo jotenkin esiin, että Matka Ziemianilla on alkemisti-valaja, mutta se tarvitsisi 'astian'.

Ihmiset, Kolmas, shakaalit, vartijat, Gozu ja Duncan, Dietrich (haamuilee pienessä lehdossa minne Era on uudelleenluonut sielupaperilyhdyt). Kolmas on muuttanut katakombeihin takaisin heimonsa luo, koska J on pehmentynyt.

Vid lupasi enkeleille hoitaa asian heti kun saavutaan.

Jos puhe uuden aseen hankkimisesta, ehdottaa mahd. aseiksi Ama-no-Murakumo-no-Tsurugia, Ame-no-nuhokoa, Yawarakai-Te'tä, mutta kaksi ensimmäistä on Tennoon hallussa ja kolmas on kadonnut. (Tsurugi no Muramasa on jonkun Pimeyden tyypin, Wu Fein, käsissä kaukoidässä.) Mikäli kansallisuus ei ole rajoite, ensimmäisenä sopivana tiettävästi vapaana olevana mieleen tulee Shamshir-e Zomorrodnegar, joka oli Sefidillä mutta jäi Provectukseen.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped