Rheinstad

Aikaisemmin Maassa sijainnut, entinen Euroopan Yhdysvaltojen (Eurofederaation) suurin kaupunki. Irrotettiin Maasta 1. ja 2. kausien välin tapahtumien yhteydessä, ja on nyt erillinen taskumaailma Maan ja Helvetin välissä. Te-Apokai-e-Nurun, Rheinstadin käärmeen, läänitystä lukuunottamatta Kabeer Ji'n vapaa-aluetta (Helvetti) ja Locus Nabrassalia, vaikka hänen palvelijansa eivät tosiasiassa pidä jokapäiväisessä hallinnassaan muuta kuin keskusta-aluetta.

Nykyään Maan puolella oleva varjo-Rheinstad? on pienempi kaupunki, jota valtias Entropia pitää Meonin, häväistyksen vallan, ja hurttiensa avulla tarkkaan silmällä, ettei toiselta puolelta tule ei-toivottuja aineksia läpi.

Käytännössä Rheinstadista pääsee Maahan kävelemällä tarpeeksi kauas keskustasta - kadut muuttuvat vähitellen varjo-Rheinstadin kaduiksi, jos tietää minne on menossa. Muussa tapauksessa tiet johtavat aina takaisin kaupunkiin. Päinvastoin Maasta Rheinstadiin pääsee vaikeammin tietämällä oikeat kujat ja miten niitä tulee kulkea. Helvettiin sen sijaan on ihan selvä kuilu vapaa-alueelta, jos on Helvetin lupa kulkea sitä. Ke-Kapotera, käärmeen sulkema keskusta-alue, ja Locus Nabrassal sijaitsevat suoraan samassa tilasa Rheinstadin kanssa.

Maa:

  • Its locations are relative;
  • Its particulars are measurable;
  • Its particulars are explainable;
  • Its particulars exert causal force;
  • Its events have causes;
  • These causes are impersonal;
  • These causes are amoral.

Plus:

  • The presence of Gods is pervasive
  • These Gods care not to remove the destruction

Keskusta

Vaikka koko Rheinstad on (implisiittisesti? vai maankäräjien valtuutuksella?) Te-Apokai-e-Nurun läänitystä, Sinisen Ikuisen Taivaan (joka huolehtii käytännön hallitsemisesta) mongolit pitävät hallussaan lähinnä keskusta-aluetta. Rheinstadin ihmiset, jotka eivät päässeet ennen kaupungin irrottamista Maasta pakoon, enimmäkseen vannoivat saapuneelle mahtavalle jumalolennolle uskollisuudenvalan, ja heidän sallittiin jäädä SIT:n hallitsemina asustamaan keskustaan. He viljelevät ruokansa ravinteikkaalla vyöhykkeellä kaupungin ja Ke-Kapoteran välillä, mutta heillä on hyvin vähän muuta mielekästä toimintaa: mongolit pitävät kaupunkilaisia alempiarvoisina, eikä heillä ole varsinaisesti mahdollisuutta valittaa ylemmäs.

Rauniokaupunki

Niitä ihmisiä, jotka eivät suostuneet vannomaan valaa, SIT ja hänen soturinsa kutsuvat "valattomiksi". He elävät post-apokalyptisissä tunnelmissa pitkin rauniokaupunkia, linnoittautuneina omiin pikku suojapaikkoihinsa. Enimmäkseen kyse on yksittäisistä ihmisistä, tai perheistä tai vastaavan kokoisista joukkioista, mutta siellä täällä lienee pieniä yhteisöjäkin. Mongolit ovat kuitenkin metsästäneet heitä tehokkaasti.

Ke-Kapotera

Vain Te-Apokai-e-Nurun väelle sallittu Rheinstadin läpipääsemättömän näköinen viidakko, jonka keskeltä pilvenpiirtäjien korkuisten puiden lomasta nousee itse Rheinstadin käärme.

Kuilun vapaa-alue

Kabeer Ji'n vallassaan pitämä pieni alue suurimman ulosvievän valtatien Karolingenwegin päässä. Kabeer Ji'llä on palveluksessaan sekä ihmisiä että demoneita Helvetistä. Kuilun itsensä kyljessä sijaitsee myös valtava luola, missä Masunin heimo asuu primitiivisissä olosuhteissa.

Locus Nabrassal

Schönwalden hienostoalueelle muodostunut uusi pyhäkkö.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped